bıktım bu dayı müsveddesinden

yasasinozgurluk

Tatlım yalnız o evrim değil, FONDÖTEN!!
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
490
721
33
26
bu adamdan gercekten bıktım seneler oldu...
kaç yaşına gelmiş hala bizimle yaşıyor, eve bi katkıda bulunur bin laf eder 2 3 şey ödemekten vermekten aciz. kendisi bizimle yaşar ama bizimle yaşamayan biri için (birazda o ödesin) der. ki 4bin maaş alıp aylık sadece faturalara verdiği para 200 TL! ama daha görüşmediği kızlara hediye saçmayıda çok iyi bilir...

hadi bunları da geçtim ev onunmuş gibi sadece bi tek o oturuyomuş gibi misafir gelmesin şu gelmesin bu gelmesin demesi... evde kopek var kopeğiminde arkadaşı var onu aldım oynasınlar diye hayvanlar su içmek için içeri girerler (ki zaten bizimkine evde bakıyoruz) ona bile laf. yemek seçer, önüne gelen yemeği beğenmez bazen tuzu eksik bulur bazen bu içindekini neden attın der beni bu konuda bir tek annem ve 2 kardeşim anlıyor annem zaten az kaldı cıkıcaz diyor ama usandım artık yaptığı şeylere laf edemiyorum etsem kendimi biliyorum büyük kavga çıkartırım...
zaten dayımın diğer kardeşine de bişey denmiyor en ufak bişey dediğimde haklı olduğumu bilse bile onu yuceltip beni ezmeye çalışıyor... ama bu adam onda kalsaydı çok eminim 1 hafta bile dayanamazdı uzaktan laf söylemek kolay tabi. çok iyi anlatamadım ama çok doluyum kurtulmak istiyorum bazen kaçmayı bile düşünüyorum annemde cok sıkıldı artık 50 yaşında kadın ne yapsın çalışmıyorda, ablam ile ben çalışıyorduk ama oda kalmadı öyle bi durum söz konusuda olamaz şuanlık ha deyince çıkıp gidecek durumumuzda yok. . ama teyzeme göre bizimle yaşaması gerekiyormuş tek başına yaşayamazmış 40 yaşında adam !!!!

Yorulmakta bikmakta haklısınız ama anladigim kadariyla siz teyzenizin yanina gitmissiniz. Yani bagdakini kovmak gibi olmuyor mu durum?

Yanlis anladıysam kusura bakmayin.
Yok yok sanırım ben yanlış anlattım anlık sinirle çok hızlı yazınca böyle oluyor :) ben annem kardeşlerim ve dayım yaşıyoruz. yani dayım bizimle yaşıyor 15 senedir

neden sizinle yasıyor ?
Maaşı müsait kendine ayrı bir ev açsın koskoca adam rahatsız olmuyor mu
Neden rahatsız olsun ki ? yediği önünde yemediği arkasında. Birde maaşını kiraya/faturaya mı yatıracak :))) bu gidişle ben evlenir giderim o hala orada kalır...

O zamam teyzenizle yaşasın. Madem 40 yaşında bakıma muhtaç dayınız.
yaşamaz çünkü onda bizim evde ki gibi rahat olamaz bu yüzü buna annem verdi o yüzden onada kızgınım bir şey diyemiyorum kardeş sonuçta ama bu kadarı çok ama çok abartılı evden kaçacak duruma geldim resmen

Yok yok sanırım ben yanlış anlattım anlık sinirle çok hızlı yazınca böyle oluyor :) ben annem kardeşlerim ve dayım yaşıyoruz. yani dayım bizimle yaşıyor 15 senedir
Anladim ben yanlış anlamisim kusura bakmayın.

Dayiniz düzenini kurmus kolay kolay gitmez. Allah sabir versin anca siz çıkarsanız kurtulursunuz gibi gorunuyor

Anladim ben yanlış anlamisim kusura bakmayın.

Dayiniz düzenini kurmus kolay kolay gitmez. Allah sabir versin anca siz çıkarsanız kurtulursunuz gibi gorunuyor
başka çaremiz yok annem çıkacaz diyor ama bekliyorum zaman geçtikce nefretim artıyor istemsizce salonda oturuyorum o uyandığı zaman direk kendi odama çekiliyorum wc harici çıkmamaya özen gösteriyorum 3 kişilik koltuğa yayıldığı için zaten oturacak yer kalmıyor :) abartı gelebilir ama 15 sene geçince insan cok doluyomuş gerçekten

adam resmen yerleşmiş
Annen söylesin bu böyle olmaz diye
annem söylüyor ama şöyle diyim o adam 10 şeyin lafını yapıyorsa annem sadece 2'sinde dile getiriyor ama sonra unutuluyor. annemin ''az kaldı, çıkıcaz'' lafına güvenmekten başka da bi çarem kalmıyor sesimi çıkaramıyorum bekliyorum

Ev kimin

Yani anneniz çıkacağız vs dediğine göre ev aileden kalma galiba

Dayı da bekar ve aile evinde yaşıyor siz de oradasınız

Yalnız anneniz ablanız ve siz çalışmıyorsunuz dayı da sadece 200 tl fatura veriyor nasıl geçiniyorsunuz

başka çaremiz yok annem çıkacaz diyor ama bekliyorum zaman geçtikce nefretim artıyor istemsizce salonda oturuyorum o uyandığı zaman direk kendi odama çekiliyorum wc harici çıkmamaya özen gösteriyorum 3 kişilik koltuğa yayıldığı için zaten oturacak yer kalmıyor :) abartı gelebilir ama 15 sene geçince insan cok doluyomuş gerçekten
Siz niye cikiyorsunuz bulun bi kira verin dayiya bavulu hazirlayip kapinin önüne koyarsiniz. O kim ki ev sahibi gibi davraniyor? Haddi bilecek

Burda baska bir konu vardi. Kadinin kayni onlarla yasiyordu. Ilerde cocuklarin yasayacagi da tam bu. Ilerde kendi ayaklarinizin üzerinde dursaniz ancak kurtulursunuz

Ev kimin

Yani anneniz çıkacağız vs dediğine göre ev aileden kalma galiba

Dayı da bekar ve aile evinde yaşıyor siz de oradasınız

Yalnız anneniz ablanız ve siz çalışmıyorsunuz dayı da sadece 200 tl fatura veriyor nasıl geçiniyorsunuz
babam yardım ediyor anneannemden anneme kalan emekli maaşı var ve dediğiniz gibi ev aileden kalma ama aileden kalma ev kirada o kira ile şuan ki yaşadığımız yerin kirasini ödüyoruz o yüzden bu adam da ortak evden kalma ortak kira benimde yaşama hakkım var diye düşünüyor galiba

Annenizde kabahat yuz vermis tepesine cikmis krdesi alt tarafi her seyi soyleyebilir ne demek giderlere ortak olmuyor herseye karisiyor gerekeni soyleyeceksiniz teyzeye laf dusmuyor cok biliyorsa alsin yanina. Baska eve cikin gelen kirayida ikiye bolun basinin caresine baksin anneniz yufka yurekliligi birakicak baska yolu yok

babam yardım ediyor anneannemden anneme kalan emekli maaşı var ve dediğiniz gibi ev aileden kalma ama aileden kalma ev kirada o kira ile şuan ki yaşadığımız yerin kirasini ödüyoruz o yüzden bu adam da ortak evden kalma ortak kira benimde yaşama hakkım var diye düşünüyor galiba

E bu durumda zaten hakkı var adamın gerçekten. Evet sinir bozucu bence de ama ev kirası zaten aileden geliyor e anneniz ananenizin emekli maaşını da alıyormuş çalışmadığı için. Anneanneden kalan evin kirasını bölüşüp yada satıp payınızı alıp ayrı evlere çıkabilirsiniz.

Bu arada dayınızın teyzenizde kalması tabiki sacma olur eger teyzenizin evi de aileden kalma ev değilse.

Back
X