G
Gurbetcikiz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbetcikiz
.....
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin canim ama kafam sonradan dank etti.
Belki yola gelir, belki akli basina gelir, belki sever.
Ben onca zaman beni sevdigini zannetmistim, sarilisi, konusmasi, opmesi o kadar ictendi ve masumduki ama hersey kocaman bir yalanmis.
Bosa gecen zaman ve emegime uzuluyorum.
Ya bana anlattigi kadariyla basta beni sevmesi icin zorlamis cunku benden iyisini onun karsisina cikmayacagini zannetigi icin cunku her turlu dengesizligini kabullendim cektim, kendini begenmislik gibi olmasin yanlis anlasilmasin ama ideal gelin kizdim onlar icin. Ama sevememis, ne guzellik, ne ilgi, nede fedakarlik yetti sevmesi icin.
Bu arada yasim 20.
^ ablaaaaaaaambenim hic ablam olmadi biliomusun ha sen
Uzun zamandir biriyle gorusuyordum arkadasca ama bu kisinin bana ilgisi varmis ama cakmadim ben tabii.
Ve benim neler cektigim en iyi o biliyor, sonra iste onla bitince bana acildi. Senin gelecegine isik olmak istiyorum bir omur boyu senle olmak istiyorum ve bu isi ciddiyete dokmek istiyorum gibi laflar acti oda 25 yasinda, isinde gucunde, evlilige hazir. Ben acik kapi biraktim ona, bikac hafta icinde goruscegiz herseyi adam akilli konusmak istiyorum. iyi hos, halimden anlayan biri, en azindan altan almasini bilen, lafinda duran biri oteki gibi dengesiz degil hayatta ne istedigini biliyor.
Ama komik olan ben konyaliyim oda karadenizden![]()
haklisin canim ama kafam sonradan dank etti.
Belki yola gelir, belki akli basina gelir, belki sever.
Ben onca zaman beni sevdigini zannetmistim, sarilisi, konusmasi, opmesi o kadar ictendi ve masumduki ama hersey kocaman bir yalanmis.
Bosa gecen zaman ve emegime uzuluyorum.
Ya bana anlattigi kadariyla basta beni sevmesi icin zorlamis cunku benden iyisini onun karsisina cikmayacagini zannetigi icin cunku her turlu dengesizligini kabullendim cektim, kendini begenmislik gibi olmasin yanlis anlasilmasin ama ideal gelin kizdim onlar icin. Ama sevememis, ne guzellik, ne ilgi, nede fedakarlik yetti sevmesi icin.
Bu arada yasim 20.