• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim bu dengesizlikten!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gurbetcikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

Gurbetcikiz

Ziyaretçi
.....

Son düzenleyen: Moderatör:
ah bu erkekleri dilim dilim kesmek lazim :oklava:
Canim bende yurtdisinda yasiyorum benimde hersey guzelken bir nedeni yokken bitirmek istedi, ve hala seviyorum 9 ay oldu biteli..Bence kendi yolunu çiz derim çunku erkekler zayifligimizdan faydalaniyorlar nasil olsa benden baskasini istemiyor diye yedege koyuyor, sikildigi zmn tekrar sana donuyor.
Sen son noktayi koydun, soylediklerini sakin dinleme çunku hep boyle gel gitler olucak.
Ve bu oglan biriyle ciddi olmaktan korkuyorsa gelecegin yok demektir, ama eger ki hala bunlari kabul edip seviyorum onunla konusmayi surdureyim diyorsan kendin bilirsin cnm ama her zaman uzulursun

canım kendisi söylemiş zaten..birine bağlnma ve evlenme fobisi varmış..bu demektir ki seni nekadar sevsede , sana bağlanmaktan hep korkacak..bu bir başkası da olabilir tabi..kimseyi ölümüne sevmicek..böyle biriyle beraberlik hele evlilik bence çok sağlklı bir ilişki gibi gözükmüyor..bana biraz da yaşı küçük gibi geldi..belkide henüz kendini evliliğe hazır hissetmiyror..erkekler geç olgunlaşır ve evliliği geç kabullenir biliyorsun.onun bu davranışlarıda gösteriyor ki sana karşı boş değil ama bu korkuları yüzünden yeni bir ilişkiye de başlmak istemiyor..bence eğer biraz olsun unuttuysan geçen zaman içerisinde tekrar başlama derim..bu tür dengesizliklr insanı gerçektençok yıpratıyor..seni sevmekten korkmayan biriyle çok daha mutu olursun inan..canım acba sen onazamanında evlenelim diye çok baskı yaptın mı yoksa söz filan ilk onu fikrimiydi?

Son düzenleme:
.........

ah canım ya sen hatayı baştan yapmışsın..adama sana her istediğinde ulaşms fırsatı vermicektin..madem bitti , aradığına görüşmicektin,her istediğinde tamam demicektin..sana ulaşması bukadar kolay olmamalıydı..bence o seni kaybetme korkusu yaşamamış..onun burnunun iyice sürtmesi gerek..anlasın yokluğunu biraz..ona tavrını koy..arkadaş olarak devam etmek istemediğini ve seni aramamasını söyle..sen ona bir kapıyı açık bırakmışsın ve o da bundan fayalanıyor..seni tam olarak kayvetmediğinin ve yeniden başlamak istediğinde senin taam diyeceğinin farkında..güçlü dur karşısında ve onsuz da yapabileceğini ona ispatla..hiç birimiz bazı şeyleri haketmedik ama hep bu duygusal ve güçsüz yanımız ağır bastığından bunlar geliyor başımıza..bende çok gözyaşı döktüm hemde çok..ama hep onsuz yapamayacağımı ona yansıttığımdan oldu bütün bunlar..dediğim gibi canım izin ver seni özlesin her aradığında konuşma sana bkadar çabuk ulaşabilmesini engelle..madem ayrıldın n,ye buluştuğunuzda elini tutmasına sana sarılmasına izin veriyorsun ki..tavrını koy ve bırak kıymetini anlasın..seviyorsa zaten dönüp gelicektir..

bence de güçlü ol. bunu söylemek elbette çok kolay ama uygulamaya gelince hepimiz çuvallıyoruz. ama yalnız değilsin bil. senin durumunda veya daha kötü durumlarda olup güçlü olmayı başarabilmiş arkadaşlarımız var. onları örnek al.
ilerde değişir mi bilmem ama bu gidişat sana hayırlı bir eş olmayacağını gösteriyor. seni yıpratmaktan başka bişey yapmıyor. başka bir arkadaşın açtığı bir konuda okumuştum. kimi erkekler çooook pişman olup dönseler bile aynı hataları yine yapabiliyorlar. ilk başta her şey düzelmiş gibi görülüyor. ama sonra görüyorsun ki huylu huyundan vazgeçmiyor. yani senin arkadaşın bir dönemden mi geçiyor, yoksa bu yaptıkları kemikleşmiş huyları mı bunu anlayabilmek için bazen zaman yeterli olmayabiliyor. en doğrusunu sen bilirsin, değişebilecek biri olduğuna inanıyorsan onu bekle. ama iyice pişman olup dönmesini bekle. bu süreçte onunla hem arkadaş hem sevgili gibi ne olduğu bellli olmayan bir ilişki içine girme. resti çek ve hayatından çık. onun dönmesini bekle.

ah be canım bu nasıl bır durum kurtalmaya dene en ıyı yol bence bu

alm arkadaşlar aynı dengesizden bi tanede bende var malesef ayaklarımı yerden kesen bi ilişkim vardı ciddi başladık ciddi devam ettik 1,5 sene boyunca ve 2 ay sonra nişan yapacaktık ama o beni 28 mart günü terk etti çünkü işler iyice ciddiye binmişti ailesi haber vermişti geleceğiz konuşacağız diye ama o korktu hayattan evlilik sormluluğundan daha önce 3 ay sürenbi ayrılık yaşamıştık yine o bıramıştı beni ama dönüp pişmanım dediğinde kabul ettim ama bu defa bütün kapıları kapttım çünkü sebepsiz terk etti beni yapamıyorum artık diye ve başta ailesi olmak üzere hepsi pişman olacak diyolar ki inşallahta öyle olacaktır ve ben allaha o pişman olup geldiğinde bana güç vermesi için dua ediyorum çünkü onu hala çok seviyorum ve yine evet demekten korkuyorum:1no2::1no2::1no2:

.........

Sevmediği kıza bir erkek neden evlilik konusunu acarki:mymeka:
Kendine baglamak için açtı belkide:kızgın:

Öncelikle onu hayatından cıkarmak istediğini beyninle paylaş ve bi an öncede cıkar.
Seni hiç bir erkegin bu denli duygularını görüp kullanmasına izin verme. Kimsenin piyonu kuklası olma. Sevgili kelimesi aranızda bitmişken dostlugu başlatmak neyin nesi.

Koyundan post eski sevgiliden dost olmazsengözlerimebaksanab

.......

Haklisin canim ama kafam sonradan dank etti.

Belki yola gelir, belki akli basina gelir, belki sever.

Ben onca zaman beni sevdigini zannetmistim, sarilisi, konusmasi, opmesi o kadar ictendi ve masumduki ama hersey kocaman bir yalanmis.

Bosa gecen zaman ve emegime uzuluyorum.

Ya bana anlattigi kadariyla basta beni sevmesi icin zorlamis cunku benden iyisini onun karsisina cikmayacagini zannetigi icin cunku her turlu dengesizligini kabullendim cektim, kendini begenmislik gibi olmasin yanlis anlasilmasin ama ideal gelin kizdim onlar icin. Ama sevememis, ne guzellik, ne ilgi, nede fedakarlik yetti sevmesi icin.

Bu arada yasim 20.

Şu erkekelrin ayrılırkenki benden iyisini hak edersini sarf etmelerine kıl oluyorum:kızgın::mymeka:
senden iyisini bulurum bulmam sanane hayat benim hayatım:mymeka:
Her erkegide böyle sanma. Bir kasadaki cürük olan tek domatesi diğer domateslere ödetme. Elbet istediğin gibi biri cıckaktın karşına. Yeterki umudunu yitirme.

Bende 21 , 1 yaş büyüğünüm abla di bana:lepi::smiley-cool:

,,,,,,,,

^ ablaaaaaaaam :p benim hic ablam olmadi biliomusun ha sen :(

Uzun zamandir biriyle gorusuyordum arkadasca ama bu kisinin bana ilgisi varmis ama cakmadim ben tabii.

Ve benim neler cektigim en iyi o biliyor, sonra iste onla bitince bana acildi. Senin gelecegine isik olmak istiyorum bir omur boyu senle olmak istiyorum ve bu isi ciddiyete dokmek istiyorum gibi laflar acti oda 25 yasinda, isinde gucunde, evlilige hazir. Ben acik kapi biraktim ona, bikac hafta icinde goruscegiz herseyi adam akilli konusmak istiyorum. iyi hos, halimden anlayan biri, en azindan altan almasini bilen, lafinda duran biri oteki gibi dengesiz degil hayatta ne istedigini biliyor.
Ama komik olan ben konyaliyim oda karadenizden :P

benimde hiç ablam olmadısenağlama

afferim iyi cakmamışın-tatlicadiarzu- ben acaip cakarım bu tür işleri falan:lepi:

Bence bi dene derim. Şunuda belirteyim diğeri şöyle yapardı bu neden böyle yapmıo. Diğeri bana şöyle süpriz yapardı diyip diğeriyle bunu kıyaslamaya kalkma sakın. Bırak o sana kendini tanıttıgı gibi tanı onu.

konyalı yada karadenizli. Urfalı yada izmirli ne değişirki. İnsan insan oldukdan kafalar uyuştukdan birbirlerinizi seve bildikten sonra. Önemli olan uyuşmak ve içinde kalbinde yer almasıdır. Din dil bilmem en sonki işler bence.:smiley-cool:

KENDİ YAŞADIKLARIM
BURDA OKUDUKLARIM
ETRAFIMDAN GÖRDÜKLERİM.......yüsünden
AŞKA İNANMIYORUM ve
ERKEKLERDEN NEFRET EDİYORUM
ERKEKLERİN BENCİL OLDUKLARINA KESİN KARAR VERİYORUM .....

haklisin canim ama kafam sonradan dank etti.

Belki yola gelir, belki akli basina gelir, belki sever.

Ben onca zaman beni sevdigini zannetmistim, sarilisi, konusmasi, opmesi o kadar ictendi ve masumduki ama hersey kocaman bir yalanmis.

Bosa gecen zaman ve emegime uzuluyorum.

Ya bana anlattigi kadariyla basta beni sevmesi icin zorlamis cunku benden iyisini onun karsisina cikmayacagini zannetigi icin cunku her turlu dengesizligini kabullendim cektim, kendini begenmislik gibi olmasin yanlis anlasilmasin ama ideal gelin kizdim onlar icin. Ama sevememis, ne guzellik, ne ilgi, nede fedakarlik yetti sevmesi icin.

Bu arada yasim 20.

bırak güzelim ya inanmıcan bunlara hepsi yalancı,bencil,kendini beğenmiş.........

Ya sinir oluorum ya okudukça sinirlerim tepeme çıkıo ya delircem bunların içinde insanlık yokmu ya

.......

senin ahını almış işte...
boş ver atıpta ona madalyamı takacan..
atma boşver canım...
seni üzmeseydi oda...
atarsan pişman olursun söyleyeyım sana

......

o eskı gunler hatırına senın için ne yaptı...
şu anda o senın neyın...hiçbirşeyın..
bir şeye ihtıyacı varsa ailesi vardır yanında...

evet ona karşı hislerın aynı olmuş olabılır ama şu anda sevmesende görüştüğün biri var..
onun hatırına bunu yapma..
seni üzdüğü anları düşün..
eger onun durumunu merak edıyorsan bır yakınına aç telefonunu sor...

Back
X