• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim bu dengesizlikten!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gurbetcikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
...........

Son düzenleyen: Moderatör:
lütfen bundan sonra emegınıde sevgınıde hak eden insana göster...
onu ararsan
herşeyını affettıgını hala onun yaptıklarına ragmen onu unutamadıgını ve onun dengesız tavırlarına karşıda ödül olarak madalya takmış olursun

canım akıllı uslu dur...
taş yerınde agırdır..
ben şu hayatta bır erkeklerın gözyaşlarına..
erkeklerin seni seviyorum sözlerine..
ve pişmanım sözlerine inanmam...

canım burda yaş ve tecrube konuşuyorrr

bizimkı gıbı bır ask buu

en yakın arkadaslık herseyı paylasma vee buyuk askk

evet evet bızımkıde bole baslamıstı ..

öle cok korktum kıı yanlıs yapıyorum dıye ama dogru yapmısımm ..

senın sonun kotu olmus :( cok zor bır olay bu .. allah yardımcın olsun ...

tekrar canın yanmasın dıkkat et

......

..........

ah canım ya sen hatayı baştan yapmışsın..adama sana her istediğinde ulaşms fırsatı vermicektin..madem bitti , aradığına görüşmicektin,her istediğinde tamam demicektin..sana ulaşması bukadar kolay olmamalıydı..bence o seni kaybetme korkusu yaşamamış..onun burnunun iyice sürtmesi gerek..anlasın yokluğunu biraz..ona tavrını koy..arkadaş olarak devam etmek istemediğini ve seni aramamasını söyle..sen ona bir kapıyı açık bırakmışsın ve o da bundan fayalanıyor..seni tam olarak kayvetmediğinin ve yeniden başlamak istediğinde senin taam diyeceğinin farkında..güçlü dur karşısında ve onsuz da yapabileceğini ona ispatla..hiç birimiz bazı şeyleri haketmedik ama hep bu duygusal ve güçsüz yanımız ağır bastığından bunlar geliyor başımıza..bende çok gözyaşı döktüm hemde çok..ama hep onsuz yapamayacağımı ona yansıttığımdan oldu bütün bunlar..dediğim gibi canım izin ver seni özlesin her aradığında konuşma sana bkadar çabuk ulaşabilmesini engelle..madem ayrıldın n,ye buluştuğunuzda elini tutmasına sana sarılmasına izin veriyorsun ki..tavrını koy ve bırak kıymetini anlasın..seviyorsa zaten dönüp gelicektir..

Seni Gerçekten Tebrik Ediyorum Harikasın ..
Çok Acı Çekerek Söylüyorum Ama Malesef Beni Anlatmıssın senağlama senağlama

ne olduğu belli olmayan bi durum.. bu kadar karmaşık şeylere pek kafam basmaz benim..
zaten ilişkileri çok daha basit algılamak her zaman iyidir..

Back
X