• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dar Gelen Bikini Nasıl Genişletilir?

lorellacik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
61
64
88
31
Bikini aldım bedenim olduğu halde sıkıyor kumaşı gevşetmenin bir yolu varmıdır? İnternette arattım ama saç kremi sirke falan yazıyor 😄 Yöntemi bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Konuyu nereye açacağımı bilemedim.

Bikini aldım bedenim olduğu halde sıkıyor kumaşı gevşetmenin bir yolu varmıdır? İnternette arattım ama saç kremi sirke falan yazıyor 😄 Yöntemi bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Konuyu nereye açacağımı bilemedim.
Yani lastiği söküp daha genişiyle değiştirmeyi deneyebilirsiniz ama kumaş yeterince esniyorsa. Bu kadar uğraşmaya değer mi bilemedim doğrusu 😅 Yoksa sizden daha zayıf birine verin bence, her yerde bikini var, deneyip alın derim.

Yani lastiği söküp daha genişiyle değiştirmeyi deneyebilirsiniz ama kumaş yeterince esniyorsa. Bu kadar uğraşmaya değer mi bilemedim doğrusu 😅 Yoksa sizden daha zayıf birine verin bence, her yerde bikini var, deneyip alın derim.

Valla ben bikini modelini beğendiğim için altını da kullanmak istedim. Çok sisman değilim yahu kendi bedenimi almıstım bende sorun yok bikinide var böyle düşünsek olur mu? 😅😅 altını siyah düzle kombinleyeceğim

Bu aradaaa ben saç kremi olayını dün denedim bikinileri koyup üstüne biraz saç kremi döktüm hatta saç maskem vardı ondan da koydum ılık su ile yarım saat 45 dk falan beklettim 😅😅 ama bikiniyi denemedim henüz 😅😅 bugün plaja gideceğim beni bekleyin 😅😅

Normal bikini altı. Bence dikine bir genişliği var sanki ben belini açabilsem yeterli olacaktı

İki yandaki dikişlerden açıp, oraya başka (lazım olmayan) bir bikininin ipini dikebilirsiniz

bkz:
ayyildiz-63006-saks-bikini-alti-yani-ipli-29297-69-B.webp

veya yine yanlardaki dikişleri açıp, her iki parçayı 1-2 cm içe kıvırıp dikin, aradan da ip geçirin. Yanlardan bağlamalı bikini olsun

bkz:
fusya-yandan-ipli-bikini-alti-5f9-aa.webp

Valla ben bikini modelini beğendiğim için altını da kullanmak istedim. Çok sisman değilim yahu kendi bedenimi almıstım bende sorun yok bikinide var böyle düşünsek olur mu? 😅😅 altını siyah düzle kombinleyeceğim
YAHU ESTAĞFURULLAH! Ben de ‘şişko’ demek istemedim!!!
Ama mâlum bikini altı hafif dar olduğunda bile (ben de 168’e 45 kiloyum ve nispeten ‘fit’ sayılırım) basene baskı yapınca en zayıfımızda bile sırtta ‘pörtlek’ duruyor. Ben bu sebepten ‘yüksek bel’ yahut ‘şort’ yahut ‘geniş lastik bant kenarlı’ modeller alır oldum artık.

Lastiği iyice dikişleri de hafif yırtacak kadar genişletmeyi deneyin o taktirde derim. Olmazsa terziye verip (yahut kendiniz) daha geniş lastik tek çâre. 10 dakikalık iş bilen için.

Sizi kırmak falan değildi gâyem, SÖZ! 😇

Bu aradaaa ben saç kremi olayını dün denedim bikinileri koyup üstüne biraz saç kremi döktüm hatta saç maskem vardı ondan da koydum ılık su ile yarım saat 45 dk falan beklettim 😅😅 ama bikiniyi denemedim henüz 😅😅 bugün plaja gideceğim beni bekleyin 😅😅
Heyecanla bekliyoruz vallahi artık 😂🤣😆 HABER VERİN! 😇

Back
X