bıktım bu durumdan ..geçsin istiyorum :((

bu durum galiba benim psikolojik bozukluğum oldu

hani sizi sevmeyen sizin de sevmediğiniz biri vardır aynı cinsten yanii

o çok havalıdır kendine güveni var gibi gözükmeye çalışıo aslında öyle olmadığını biliorum

seni ezmeye çalışır hareketlerinden anlarsın bunu ama yine de ondan niyeyse vazgeçemezsin..

dünya guseli de deildir sana yapmadığını da bırakmaz ve en son dayanamayıp pat pat yüzüne söylersin her şeyi..

bu seferde hayatından giderim beni bi daha görmiyceksn der ve gider hakkatten de

ama sen hala üstelik sevmediğin haldeee!!!! hoşlanmadığın onu tasvip etmediğin halde onun şimdi naptığını ne ettiğini merak edersin..ve fotolarını da..

faceden takip etmeler felan yaparsın aslında yapmak istemediğin haldee :((((

ne bu arkadaşlar bu durum beni iice sıktı ama elimde de olmuyo..

istemiorum bunu yapmak ama dayanamıorum neden anlamıorum..

kendimi aptal gibi hissediorum :((((

çok mu akılsızım ?? ama elimde deil ve saçma sapan bişey gibi görünse de sorun işteeemafoldumben

:gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

BAKIP ÇIKMAYIN ARKADAŞLAR GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTİN :(

Demek ki bir yandan da hayraniymissin arkadasinin :51:veyada yuzde doksan dokuz bucuk, takinti yapmissin bu durumu... seni kucuk dusurmeye calisan ile isin ne? birak daginik kalsin...

aynı durumda birçok kadında var annem eski komşularında nefret eder ama faceden kızlarıyla görüşüyorsam takip eder aç bi bakıyım der.:30:
ablamla ben hiç sevmediğimiz 2 kız arkadaşımızı faceden takip ediyoruz konuşmuyoruz görüşmüyoruz ama neler yapıyorlar merak ediyoruz:16:
ve eminimki benide sevmeyip takip eden çok:40:

aynı şey bende de var.onların fotolarına bakıyorum onları arkadaşlarıyla mutlu gördükçe kendime acıyorum fln(benim fazla arkadaşım yok ve hep arkadş kazığı yediğim için yalnızım) kendimi onların yanında değersiz hissediyorum.kendime acı çektiriyorumm yani

Back
X