E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
merhaba bayanlar ya biliyorum cok fazla konu açıyorum bugünlerde kusura bakmayın sıkıyorum sizisenağlamaiş yerimde muhasebede çalışıyorum demiştim bu şirkette ben daha 4 aydır çalışıyorum.daha yeniyim yani inanın bana cok çaba verdim.halada veriyorum inanırmısınız tuvalete gitmeye vaktim yok yemin ederim..ama arkadaşlar beni hiç istemiyo birbirleriyle cok sıkı fıkılar beni dışladılar iyi bişey yapınca görünmüyo hata yapıncada duymayan kalmıyo ağlamaktan bıktım artık.son olaya patladım artık.ben şirketlerle mütabakatı bilmiyordum yerine girdiğim kişide göstermedi.bi şirkette hata yapılmış bende iki gün önce gelen evrakları gösterdim bunlar nolcak diye diğer muhasebeci bunun seninle alakası yok dedi diğer arkadaşla alakalıymış ona verdim.neyse herşey normal bugün kıyamet koptu neymiş efendim mutabakat tutmuyormuş ben onları girmemişim diye...ben dedim siz öyle dediniz diye bana ner derse beğenirsiniz yalan söylüyorsun dedi.patronlarda o eski eleman diye ona inanıyor...şimdi yapacağım iş yarın maaş alacağız alınca daha işe gelmemek onları yüz üstü bırakmak ne dersiniz bana akıl verinsenağlamasenağlama