- Konu Sahibi EU3
Bu işten çiksan başka bi işyerinde olmayacakmi sanki sakin işten çikmayi düşünme....
Neden olsun???? Cok sükürki hala insanligni kaybetmemis insanlar var!!a.s
Bütün insanlari ayni kefeye koyarsak vah halimize arkadasim!!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu işten çiksan başka bi işyerinde olmayacakmi sanki sakin işten çikmayi düşünme....
cnm bıraz once actın dığer ama ıcerığı aynı olan konuya tam yorum yapcakken kapandı burdan devam edım bend
oncelıkle iş seçımıde eş seçımı kadr onemlı hayatta vaktımızın çoğu ısyerınde gecer gercekten mutsuzsun bellı ozmn durma cık derım mutsuz calısmaktansa evde otur daha ıyı hem ıcınden gelmeyen bı işi yapmanın kımseye faydası yok:1closedeyes: ayrıca bıde yazmıstınkı avansımı alıp cıkcam resmen kacmak gıbı olmuş bence öle bıseyı sakın yapma bende 80 kışı ıle calısıyorum ve ıdarı ısler sorumlusuyum bızm basımıza bıkac kez gelmstı ınan cok sınır bozucu bıseyy asla yapma sevmıyorsan cık gıt ama kacmak bı cozum deıl sevgılerr
canım herşeyde hepsi beni üzüyor onlar beni düşünüyormuki bende düşüneyim allah aşkına intikamımı alcambenneyaptımki
sabah gelmeyince beni arayacaklar zor duruma düşecekler eminimhihoyyytne diyeyim telefonda sizce:jeyyar: