- 4 Şubat 2023
- 66
- 45
- 8
- 35
- Konu Sahibi acemianne88
İyi aksamlar arkadaslar.Allah daha büyük dert vermesin ama benim derdim de bitmeyen ev işleri.Suan calısmadıgım halde yok bitmiyor . 3 yasında oglum var seneye krese verecegım ama o zamana kadar kafayı yıcem sanırım.Oglumun günlük 30 dk ekran izni var.Onun dışında ekrana izin vermiyorum.O yuxden sürekli birlikte oyun oynamak istiyor.Kendi basına oynadıgı zaman yarım saatı gecmıyor.Sabah 6 -7 arası uyanıp aksam sekız bucukta uyumus oluyor.Ama bende o saatte bile bitmiş oluyorım.Günlük işlerimi yapıyorum (Süpürme,silme,toz alma vb)ama kesinlikle dolap içlerine detay islere giremıyorum.Her gün cocuk uyuduktan sonra surayı yapıcam diye plan yapıyorum ama koltukta sızıp kalıyorum.Tembel mıyım becerıksız mıyım anlamadım.Suan oturdugumuz eve uc ay once taşındık ve halen tam duzenımı kuramadım.Kaldırılacak kışlık kıyafetler,mutfak dolapları ,cocuk odası dolaplar ayakkabılık vb...Asla bu işlere sıra gelmıyor.Oglumla anca günlük işleri yapabılıyorum .Dolap içlerinın hali öyle olunca kafamın ıcı de darmadagınık oluyor.Normalde düzen takıntılı biriyim ama yapamayınca psikolojim de berbat oluyor.Ben neyı yapamıyorum ?Bu ıslerı niye bitiremıyorum.Esım askerı personel suan yurt dısında görev yapıyor bu arada.