Biktim bu kocamdan

witchhunter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
386
89
34
Aslinda aramoz iyiydi hatta evlenene kadar esim bana cok duskundu. Nikahtan sonra bi degisti neyse dedim bana oyle geliyordur oyle kavgamiz gurultumuz arada bir olirdu ki normal karsiliyordum. Sonra bebek oldu kizim 11 aylik ve her gecen gun benden biraz daha uzaklasiyor. Cinsellik anlamindada ilgi anlamindda evet evde bana yardim ediyor oraya buraya pek gitmiyor ama beni aurekli asagiliyor hor goruyor ne yapsam begenmiyor laf sokuyor surekli sakayla karisik. Daha bugun kizimla parka giderken ne guzel olmussun dedi bende sevindim ama pesinden hemen g.. Kalkmasin bisey dedik diye dedi.ki ben sadwce tesekkur ettim.. En ufak seyde bana kaba kaba cewaplar veriyor tersliyor.pkadar bunaldimki birde kavga edince itip kakiyor sonrada ben vurmadim sana o vurma degil diyor. Bi insan nasil boyle degisebilir anlamiyorum. Taniyamiyorum artik onu. Yasadigimiz ilde de kimsem yok icimi dokmek istedim sadece.

Yok güzel olmuşsun deyince teşekkür etmiş eşi de öyle demiş diğer lafıOTE="asude_bahar, post: 41541567, member: 261178"]Ayy tam bir hoduk o lafi bana etse kocam ortaligi yikarim sen tesekkur etmissin hanim kadinsin valla[/QUOTE]
Ypk

Son zamanlarda cok tuhaflasti esim dogru siyosunuZ. 28 yasindayiz ikimizde

işyerinde mi problem var diyecem ama ne olura olsun size öküzlük yapmasını haklı çıkarmaz. Ben olsam katlanamazdım sanırım.
Tavrınızı belli edin taviz verirseniz daha çok büyür hakaretler

Eskidwn olsa.bende sen gibi inletordim ama artik umursamiyorimda sanki o laflarini
Yorulmussun demek ki. En azindan rutin zamanda bak bana iltifat etmek zorunda degilsin ama saygili olmak zorundasin, kufurlu kelimeler kullanamazsin, buna musade etmiyorum kucuk cocugumuz var senin gibi ahlak zaafiyeti olsun istemiyorum, bana duzgun bi koca, evladina ornek bi baba olman lazim de

X