- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
Hic uyku tutmadi beni hanimlar neyapmam gerek bide size danisayim dedim. Pazar gunu kayinbabamlara gittik kayinbabam 1bardak demli sekerli cay icirmis ogluma ben bulasiklari yikarken. Oglum 9aylik daha. Neyse bisey demedim. Ordan ciktik babamlara gittik bide orda 1bardak demli cay icirdi babam yapma baba onun kendi cayi var onu ver dedikce inadima demli cay verdiler. Eve geldim cok sinirlendim. O gece ter doktu oglum kafasi terledi sabaha kadar. Internette arastirdim kafa terlemesinin sebebi demir eksikliginden olurmus cay bebegin vucudundaki demiri eksiltirmis. Her gittigimizde iciriyorlar ama busefer 2bardak cay icirdiler cocuga. Dunde bi haber cikti tvde cocuklarda sekerli cay obeziteye yol acarmis Dr.lar onermiyor. Iyice moralim bozuldu.
Soyluyorum beni dinlemiyorlar daha nasil soyleyebilirim sert cikmak istemiyorum kalp kirmak istemiyorum verme dedikce 2misli fazla veriyorlar nasil onleyebilirim daha bir fikri olan varmi kizlar yardim edin bana
Okudugunuz icin sagolun
Soyluyorum beni dinlemiyorlar daha nasil soyleyebilirim sert cikmak istemiyorum kalp kirmak istemiyorum verme dedikce 2misli fazla veriyorlar nasil onleyebilirim daha bir fikri olan varmi kizlar yardim edin bana
Okudugunuz icin sagolun