bunu sinameki küründen önce kullanmıştım ama 15 gün boyunca sonra bıraktım pek bi fark göremedim ben saçımda ama devam etmediğimden olabilir. bide zararı yok yani kullanılabilir lavantanın sakinleştirici etkiside olduğundan güzel uyuttu beni ama :)) yatmadan önce içiyodum zaten. aklıma geldi bak şimdi yapıyımda içiyim :)) bu arada tadı için çok minik bal eklersen hafif tat verio sıcak olduğu için çözülüo bal hemen zaten :)nasıl sendede uzama oldumu??
bal yapışkanlık yapmıyormu peki saçında durulamak zordur ozaman :)) allaha şükür kına kullandıgım için parlaklık sorunum yok fakar evet sönük saçlarm ince telli oldugu için ozaman balıda listeye alıyorum :)) bizim listede baya kabardı bu kadar şeyede yine uzamazsa atacam kendmi bi yerden :))) insallah canım tşk ederimmmm)
aman uzasında ben razıyımmm herseye :) ne kadar süredir içiyorsun? faydası kaç hafta sonra görülüyor cnm?
canım balı 1 2 gün önceden koy şampuana şampuanı ters cevir dursun öle yıkamada fln hiç bişi olmuo şampuan yoğun olduğundan durulamada falanda sorun olmuo :)
valla ben cıldım duzelsın dıye ıcıyodum cılt guzellıgınede ıyı gelıyomus cunku sonra baktım saclarada etkı edıyo konusuda 15 gun duzenlı ıctım 1cm den fazla uzadı sımdı pek duzenlı ıcemıyorum ama yenıden baslıycam:)
sorunda bu yabişeye başlıyorum sonra düzenli yapacam diyorm ama illlaki aksatıyorum :)) 15 günde 1 cm çok güzel bi sonuc benm bu saçla yılda 5 cm görmüyorum inanki kırılıp kısalıyo (( bende başmaya karar verdim en yakın zamanda alacagım aktardan :)
basla bence sende gorursun faydasını hatta ben bu aksamda yapıp ıceyım ama tadı fena
sarımsak şampuanının içine bir kaşık cam terebentin ekleyip iki günde bir yıkadıgın zaman anında sacının dökülmesinin bittiğini ve sacının daha hızlı uzadıgını farkedeceksin.Bu da diğer bir altenatif,bana en ıyı gelen çözüm bu oldu
sarımsağın saça iyi geldiğini duymuştum sivilcelerede iyi geliyomuş bildiğim kadarıyla cam terebenti hiç denemedim ahh canım uzamıyor bıktımm yaaa ne varsa tek tek deneyeceğim artık tek tek bakalım bana hangisi iyi gelecek :)) senin saç tipin nasıl???
canım ben inan aklına gelebılecek her yöntemi denemiştim,çünkü saçlarımla cok fazal oynadım,defalarca actırdım,maşa,fön,düzleştirici,sonuç olarak bir avuc sacım kalmıştı cok aşırı döklüyodu ve yanmıştı,uzamıyordu,canlılıgı hiç kalmamıştı,cok fazla para döktüm,internetten birsürü ürün getirttim,kuaförlerde bakımlar yaptırdım,ilk uygulamada sonuc alır gibi görünsem de sonuc hep aynı oldu.En son dediğim gibi sarımsaklı şampuanın içine çam terebentin kattım bıcakla kesilir gibi kesildi dökülmesi ve uzamaya basladı.hatta bununla ılgılı başlık da acmıştım,benım normalden biraz daha kuru saclarım var o yüzden çam terebentını cok az katıyorum çünkü saçı kurutuyor ama yaglı saclar için ideal oluyor.yıkama ve durulama bittikten sonra bir kova dolusu da sirkeli soğuk su döküp cıkıyorum o da kurulugun verdıgı matsızlıgı yok ediyor canlandırıyor
kesinlikle ve kesinlikle saçlardaki kırıklara ve saç uzamasına birebir argan yağı.. mucize birşey.. hepinize tavsiye ediyorum... bir de milk shake diye bir ürün var onun serisini de kullanın mükemmel sonuca ulaşacaksınız..
ne kadar süredir kullanıyorsun??
ben sadece milkshakei kullanıyorum annem ise ikisinide birlikte kullanıyor yaklaşık 1 senedir. ve hiçbir kırığı yok. benim de öyle ama argan yağını kullanan arkadaşlarımda var okulda saçlarının hızlı ve sağlıklı uzadığını söylüyorlar görülüyorda. onlarında yeni kullananlarının çok hafif kırıkları kaldı okadar.
aaa milkshakei ilk kez duyuorummm nerden temin edebilirz peki :)) kırık var walla baya hemde kestirmekte istemiyorum :s aktardardan mı alıyorsnuz canım?
kızlar merhaba bende malzemelerı alıyorum küre başlıcam dun saçlarımı kestım ucları cok kotu dıye ama uzun sacı sevdıgım ıcın hemde saglıklı saç elde etmek ıcın yapıcam bu kuru.
yapılısı hakkında sızden bılgı ıstıyorum.mesela her ampül bir kullanım ıcınmı :26:
yok ben izmirdeyim argan yağını biz izmirden temin ediyoruz. milkshakeide istanbuldan kuaförümden alıyorum. kuaförüme danışırım nerden bulabileceğinizi. aktardakilere vs sakın güvenmeyin. genellikle sahte oluyor.
merhaba arkadaşlar..meşhur sinameki kürünü 3 ay boyunca tam tarife uygun şekilde ve uygun zamanda uyguladım..uzama konusunda hiiiiç faydasını görmedim..ince telli ve düz saçlarım..ama bi yerde takılıyor ve uzamıyor malesef..kırılmaya da yatkın olduğundan sürekli aynı boyda, kestirsem de aynı boya gelince duruyor uzaması..sinamekiden çok umutluydum ama malesef o da işe yaramadı..bunun haricinde çeşit çeşit yağ karışımı olsun, dana kemiği iliği kürü olsun heeepsini denedim..hem de bir iki hafta değil, uzun süreli ve düzenli olarak denedim..3 aydan önce bırakmadım denediğim herhangi bir kürü..saçlarımla inatlaşıyorum resmen..son olarak haftada bir zeytin yağı badem yağı ve bemiks ampül karışımını deniycem...uzamayla ilgili bir fayda göreceğimi hiç sanmıyorum ama belki daha sağlıklı parlak filan olur, kırıklarımı azaltır....belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?