- Konu Sahibi VikingPrincess
yarabbi sükür![]()
ehehehe

suan davulcu gecıyor 5 sokak oteden ama duyuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarabbi sükür![]()
işte çocuğun doğası gereği üst katta evde ip atlıyor....gidip konuşmak işe yaramadı ona gece nöbet tuttuğumu ve gündüzleri de ders çalışmam gerektiğini söylemem işe yaramadı maalesef....çünkü çocuk böyle alışmış doğası gereği....babasının sözünü dinlemiyor.....gerçekten bu terbiyesizlik kaşısında ben de eski eşimde hasta olduk sinir bozukluğu....lojmandan attıramadık düşün o derece ciddi bir konu ....onlar mutlu ve relaksdı bense antidepresanımın dozunu biraz daha arttırmak zorunda kaldım.....konuşmakla anlaşamadık
HahahaDiyorum ki inşallah bir çocuk evinize gelir, en sevdiğiniz ve geri gelmeyecek şeylere zarar verir. Sonra bize gelip o çocuktur, annesi napsın dersiniz... Günlük hayata saygıdan anlamıyorsanız buradan anlarsınız heralde... Ah o anne babalar... Nesiller minnettar kendilerine...
Ben bu başlıkta rahatsızlık veren çocukların hangi kafayla savunulduğunu gerçekten anlamıyorum...![]()
ehehehe
suan davulcu gecıyor 5 sokak oteden ama duyuyorum![]()
sende simdi ondan sikayet etme adam isini yapiyor zaten senede 1 ay..![]()
yok ben sewıorm cocukken para werırır camımın altında caldırırdım![]()
neden bedduaya girdik ki?
Doğası gereği demişken National Geographic'de Köpeklere fısıldayan adam diye bir program vardır bilmiyorum izleyen var mıdır?
Burada bir adam en azgın,kontrolsüz,sahibinin lafını dinlemeyen bence doğası gereği saldırgan binlerce köpeği melek haline getirebiliyor.
Yani bir köpeğe saldırgan,kontrolsüz zekası insanlar kıyaslayanmayacak bir yaratığı bu kadar geliştirebiliyorsak.
Evladımızı da en azından insanoğlu öğrenmeye gelişmeye açık zekası yüksek az çok eğitebiliriz diye düşünüyorum yani en azından umut vardır.
Elbette çaba var ise ???????????
Bu arada çocuk seslerinden kastım.
Kavga sesleri, çok aşırı derece de bağrışmalar...
Yoksa normal normal oynayan çocuklara ne diyebilirim ki.
Benim de kardeşim oynuyor kapımızın önünde.
Bide salıncak kurduk ona.
Çocuklara isterseniz sizde binebilirsiniz, güzel güzel oynayın diyorum ama nerdee geçen gün biri almış salıncağı ağaca öyle bir çarpıyor ki kıracak neredeyse.
Çoğu zaman yüreğim ağzımda koşuyorum ama acaba ne bu sesler diye.
Benim bahsettiğim bu oyun meselesini aşmış çocuklar.
Hatta örnek vereyim.
En alt katta oturduğum için çocuklar genelde yukarı çıkmaya erinirler.
Benden su isterler veririm hepsine.
Bir kız okula gidiyor ama kaça gidiyor bilmiyorum.
Benim kardeşime vurmuş, ona küfür etmiş.
Neden söyledin dedim sana mı sorcaktım oh oh dedi gitti.
Üstüne bana gıcıklık olsun diye yalandan odamın camına gelip bağırdı bağırdı gitti.
Siz olsanız ne yaparsınız. Oh çok güzel cıvıltılar bunlar mı dersiniz?
HahahaDiyorum ki inşallah bir çocuk evinize gelir, en sevdiğiniz ve geri gelmeyecek şeylere zarar verir. Sonra bize gelip o çocuktur, annesi napsın dersiniz... Günlük hayata saygıdan anlamıyorsanız buradan anlarsınız heralde... Ah o anne babalar... Nesiller minnettar kendilerine...
çocuk doğası gereği apartmanda ip atlayamaz.. herşeyi bir tutmayın lütfen.. atlamak ister ama bunun yanlış olduğu çocuğa anlatılır insanlarla bir apartmanda oturulduğu ve ip atlamanın evde yanlış olduğu... ha tabi ev müstakildir o zaman atlar zıplar anne baba rahatsız olmuyorsa.. rahatsız ediyorsa onu da yapmamalı.. konuları karıştırmayalım.. sokaktaki çocukların bağıra bağıra oyun oynamasından girdik nerelerden çıktık.. hatta ne çocuğu seyyar satıcıların 'carcar' rahatsız edici seslerinden girdik...
olaylar konular çok farklı sizin yazdığınız ve benim dediğim.. yazdığınızda haklısınız tabiki de ama benim anlatmaya çalıştığım konu çoook farklı sizinkinden.
Oturduğum mahallede sürekli bağıra bağıra bir şeyler satan seyyar satıcılardan bıktım artık!Hiç abartmıyorum sabah 9 da başlıyorlar akşam ezanına kadar patates soğancısı,kavun karpuzcusu,hurdacısı,domates patlıcancısı,şeftalicisi maksimum yarımşar saat arayla resmi geçit düzenliyor.Uyu uyuyabilirsen!Rüyamda sürekli kendimi tarlada yada meyve sebze halinde görüyorum artık.Bunları bir şekilde engellemenin bir yolu yok mu?Nereye şikayet edebilirim?Yoksa bi gün tencere tava ne bulursam atıcam valla kafalarına![]()
Demin biri yazmıştı arka sayfalara gitmek zor geldi,sizin site nasıl ki,tek siz mi sitede yaşıyorsunuz ,demişti.Bizim sitede satıcıları bırakın,ayakkabıların bile kapı önünde durması yasaktır.Hala kapsının önüne ayakkabılarını dizen insanlar var ki,görevli ayakkabıları bir poşete doldurup atıyor. :)) Millet birbirinin ayak kokusunu çekmek zorunda değil pek tabi.ben bu konularda çok hassasım ,çevreme,başka insanlara zarar vermemek için elimden geleni yaparım.O yüzden aynı duyarlılığı beklerim.
Sesten ayakkabıya nasıl geldik![]()