- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
- Konu Sahibi VikingPrincess
Yazlıkta geçtiklerinde çıldıryorum megafonla bağırıyorlar bir de.Alışveriş yapıyor muyuz onlardan,elbette...Sadece car car bağırmasınlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simdi insaatci vergi veriyor ona sesimiz cikmaz,
digeri vergi vermiyor gucumuzde ona yetiyor,
sanki her yerde akin akinn is varda millet rahat iste calismiyor...
Zaten konu gürültüden vergiye döndü.. Başlığı değiştirse baari arkadaş "Bıktım bu vergi kaçıranlardan" falan dese belki bir parça haklı bulurum..
Zaten konu gürültüden vergiye döndü.. Başlığı değiştirse baari arkadaş "Bıktım bu vergi kaçıranlardan" falan dese belki bir parça haklı bulurum..
Tabiki işini yapsın. Başkalarına rahatsızlık vermeden.
Pazarlarda kazancının bir kısmını vergi olarak veren esnafa yazık değil mi?
Tamam, siz olmuyorsunuz buna saygım var olmadığını da nereden çıkardınız? Bizim bu konudan rahatsız olduğumuzu da siz anlayın mesela...
Yazlıkta geçtiklerinde çıldıryorum megafonla bağırıyorlar bir de.Alışveriş yapıyor muyuz onlardan,elbette...Sadece car car bağırmasınlar.
Olaya ekmek parası olarak bakacak olursak... Pazarlarda sergi açanlar bildiğim kadarıyla hem yer ücreti hem de vergi veriyor. Sokak satıcıları neden pazarda satış yapmayı tercih etmiyor acaba? Vergi kaçıran tipleri masummuş gibi göstermeyin.
Vergi vermemek için sokak aralarında insanları rahatsız ederek dolaşan satıcılar vergi vermese bile ülke geçinir evet. Asıl sorun başkaymış meğer. Ülkemin insanları reel çalışmak adına çalıştığının ciddi bir kısmını vergi olarak verenleri değil de vergi vermemek için illegal satış yapanları destekliyor. Artık sokak satıcılarından şikayet etmeye gerek bile kalmadı ülkemin güzel insanları... Bende kime ne anlatıyorum. İlahi ben...![]()
Konu onlara "yazıııık ama ekmek parası napsın adamlar" diye yaklaşarak yaptıklarını haklı çıkarma çabaları. Aynen konudayım.![]()
car car diye bagirmasalar nerden bileceksin ne sattigini iki kurus icin bogazini yirtiyor adamlar ne insafsizsiniz..
sizin yazlikta usulu varda normal illerde oyle bi usul yok...Biz anlarız merak etmeyin her şeyin bir usulü vardır.Sitede en hareketli yer neresi ise orda durur,gören de gelir alır.Kaldı ki azlıkta herkes bahçesinde zaman geçiriyor,satıcıları da doğal olarak görüyorlar.Bu kadar basit.insafla alakası yok.Sizin kafanız kaldırabilir,ama ben tatile gidiyorum oraya.Mecbur değilim gürültü dinlemeye.
Bağırmamaları koşuluyla alınıyorlar içeriye,artık gerisi onların insafına kalmış.Hadi kendimi geçtim yaşlısı ,hastası var...Pazar yeri değil ki orası ,kaldı ki artık pazarda bile satıcıların car car bağırması yasak !..Medeni ülkelerde böyle oluyor.sizin yazlikta usulu varda normal illerde oyle bi usul yok...
sitenize almayin o zaman saticilari,bana gore car car demen bile insafsizlik...
Bağırmamaları koşuluyla alınıyorlar içeriye,artık gerisi onların insafına kalmış.Hadi kendimi geçtim yaşlısı ,hastası var...Pazar yeri değil ki orası ,kaldı ki artık pazarda bile satıcıların car car bağırması yasak !..Medeni ülkelerde böyle oluyor.
Bağırmamaları koşuluyla alınıyorlar içeriye,artık gerisi onların insafına kalmış.Hadi kendimi geçtim yaşlısı ,hastası var...Pazar yeri değil ki orası ,kaldı ki artık pazarda bile satıcıların car car bağırması yasak !..Medeni ülkelerde böyle oluyor.
bizde tatile gittiğimizde plajda satıcılar oluyor mısır kola vs. durmadan sesleniyorlar hiç rahatsızlık duymadım...adam seslenmese kim ne bilsin ne satıyor ne ediyor
yani aman başınız ağrımasın aman rahatsız olmayın insanların 3 5 kuruşu kazanmasını çok görün
Biz anlarız merak etmeyin her şeyin bir usulü vardır.Sitede en hareketli yer neresi ise orda durur,gören de gelir alır.Kaldı ki azlıkta herkes bahçesinde zaman geçiriyor,satıcıları da doğal olarak görüyorlar.Bu kadar basit.insafla alakası yok.Sizin kafanız kaldırabilir,ama ben tatile gidiyorum oraya.Mecbur değilim gürültü dinlemeye.
Merhamet etmeyen ses konusunda bu kadar hassasken alışveriş yapmaz.Siz benim merhametimi sorgulayamazsınız.o medeni yerlerde kartonlarda yaşayan insan sayısı o kadar çok ki
medeniyet anlayışınız demekki merhameti hoşgörüyü yok etmek yönünde
onlar medeni canimmm biz medeniyetsiziz CAR CAR bagirmayi normal karsiliyoruz ya![]()
Merhamet etmeyen ses konusunda bu kadar hassasken alışveriş yapmaz.Siz benim merhametimi sorgulayamazsınız.