Bıktım bu ucuz kızdan...

bence ilk önce eşin tavrını koysun baktıki olmuyor anladığın dilden konuşun. hayır anlamadığım öyle bir insanla hala neden görüşüyorsunuz slm sabahı kesin

ben varya direkt yapışırım o kıza tekme dokat girişirim. noluyo lan öyle öpüyo bilmem ne yapıyo. hiç katlanamam. hangi akraba akrabasına böyle hareketler yapıyor. mesafe yi koruyacak insan. valla eşek sudan gelinceye kadar döverim evime de sokmam öyle insanı
bakalım bir daha aynı şekilde ypabilcek mi?

kızlar konu sahibinin konuya son cevabı 10.2009 da olmuş.çok uzatmayalım bence konu sahibi yeni haberleri verene kadar..

ya aslında çok kısknaç bir insanım ama şu sülaleye malzeme olmak istemiyorum..
eşime ben seni paylaşamam bu kişi kim olursa olsun bunun bu kızla ilgisi yok diyorum...
tabi tabi diyor ya... oda annelerinin 7 senedir söylentilerine inandı heralde en sonunda..

tatlım eşine bir desene aynı şeyler bana yapılsa hoşuna gidermi diye CADIARZU
bakalım o zaman ne diyecek...
Valla kusura bakma kocanda da iş yok

canım ilk önce eşinin tavrını koyması lazım ki bitrebilsin
eşnde yüz fln mı buluyo acaba?
eşin kesin tavrını koyarsa bnce bidaha böyle şeyler yapamaz!

burda tek hata esinin esin versin agzinin payini bakalim bidaha yanasiyomu pislik sey

o kız dua etsin karşısında senin kadar sakın biri varrrrrr:))))))))))))9
Allahh benim nişanlıma bölee bişey olcakk akraba makraba dinlemem görüştürmem kayınvalidemede durumu anlatırım onların bile görüşmemesini isterim onların akrabalığımı önemli yoksa ben mii??oğullarının aile hayatındaki mutluluğumu....
sonuçta ben o eve gelin olarak gidiyorumm anne diyorumm onlarda kendi kızlarının başına gelse nasıl davranıcaklarsa aynı şekilde davranılmasını beklerimmm..
ben kendim kimsenin yanında yapmıorum bunları bideee gelipp benim nişanlıma yapıcaklarr hıııııııı:roflol:
:oklava:
ama bunların en başında eşinin bunlardan rahatsız olup olmaması asıl konu bu benceee..

Son düzenleme:
akrabaların olduğu ortamlara eşini yalnız gönderme ve her ne olursa olsun onun yanında eşinin yanından lavaboya dahi ayrılma

cnm kızla değil eşinle konuş...kızla konuşursan bu sefer bunu herkese anlatır unutmaa....

eşinle konuş....merhaba merhba diyeceksın ona sadece de

yanına oturmasını ancak eşin engelleyebilir

Back
X