• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu ucuz kızdan...

normalde kıskançlığın dozunu kaçıran, herkesi kıskanan insanlardan hiç haz etmem.:olmaz:
anlattıklarınızdan yola çıkarak kuzenin kasıtlı davrandığını düşündüm.

sizi özellikle kızdırmak için bu kadar abartılı davranıyor, amacına ulaşıyor üstelik. siz kıskandıkça o egosunu tatmin ediyor.
en iyisi davranışlarına tepki vermemek. eğer devam ederse, onu rencide edecek şekilde söyleyin. etekle bacaklarını aça aça oturuyorsa orda lafı dokundurun. şapur şupur öpüyorsa dalga geçercesine birşey söyleyin. ağzınızın biraz laf yapmasına bakar.

eşinize söyleyin; yarın birgün kocasının yanında yine aynı şekilde davranabilecek mi? davranmazsa, şüphenizde haklı olduğunuzu ortaya çıkarmış olacak...

ah canım ya ne kadar üzmüş seni bu kendini haddini bilmez..
benim etrafımdada 2-3 tane öyle basit kız var.. sende benim gibi yap.. onları insan yerine bile koyma aynı ortamda bulunduğun zaman o koltukta oturan biri varmış gibi değilde sadece boş koltuk varmış gibi davran.. inan onlarda buna tahammül edemeyecek ve sinirden kuduracak.. bırak öpsün öpebildiği kadar eline ne geçecek eş senin eşin ayrıca anladığım kadarıyla eşininde umursadığı yok.. zaten isteseydi o ucubeyi alırdı.. eğer arada sen olmasan inan eşinin suratına bile bakmaz amaç sadece seni çıldırtmak o tarz kuş beyinlilerin yaptığı tek plan bu gibi basitliklerdir .. bu arada kimin kimi kıskandığıda pek aşikar o kzı kendini kandırıyor...

ben olsam o kız geldimi otururm eşimin kucağına başlarım koklaşmaya bakalım o zaman napıyor

sürtük....ayy sinirlerim tepeme çıktı yaaa valla kafa göz dalarım ben haaa bu kadar sabır iyi değil

akrabaysa akrabalığını bilsin oydurmasın gözlerini aptal şey ucuz paçozzz ayyyy

dinsizin hakkından imansız gelir derler...

öyle pişkin ve arsız birine tam o esnada yani, eşinizi öptğü göbeğine vs vurduğu an
rahatsızlığınızı net ve arsızca belirteceksiniz sizde...

yani "bunlar ne ayak kızım, bu benim kocam ve bu durumdan rahatsız oluyorum yapma" veya daha farklı ve arsızca şeyler söylemeniz, onu bozacaktır, küçültecektir, utandıracaktır...(eşinizde ortamda olursa o esnada daha etkili olur tabi:))
yani birdaha yaparken öyle masum samimi kız rollerini eşinizin yanında yapamayacaktır kolay kolay..
ama en mantıklısıda görüşmemek...
eşinzilede konuşun ona hiçbirşekilde yüz vermemesini isteyin...

çok sinir oluyorum bende öyle kendini bilmez kompleks sahibi ucuz bayanlardan...
sanki memlekette erkek yok
gerçi amaç erkekdeğil sadece ben senden daha güzelim, eşin beni arzuluyor hissini size vermek, kendisine ispatlamaktır...
sanırım kuyruk acısı var kaydirigubbakcemile3
onurunu kendince böyle ucuz şekilde kurtarmaya çalışıyor, oysa zavallı farkında değil kendini rezil ediyor okadar :delphin:

bu kız herhalde kendisini almasını bekliyordu..seni alınca kıskançlıktan ne yapacağını şaşırıyor..
valla iyi sabretmişsiniz..
ben sizin yerinizde olsam eşime resti çekerim başta..baktım oralı değil,herkesin içinde şap şup öptüğüğnde kızım utanmıyormusun ayıp,kendini ne kadar küçültüyorsun derim..ayrıca ben seni değil sen beni kıskanıyorsun ki böyle ucuz basit hareketler yapıyorsun derim...
hiiiç tahammülüm yoktur valla..
benim kuzen gelsin beni şap şup öpsün bakalım noluyo o zaman..
offff terbiyesiz yaaa..

ayy yılışıklığın da bu kadar olur.yoluğa bak sen yaaa :oklava:

sen de o geldimi yapış kocana,sarıl,öp,kokla ayol.

güzel laflar söyle,ay kocişim çok güzel kokuyosun falan de.deli et onu sen niye deli oluson ki canım...

mahremiyet denen bişi war ama böylelerine azcık dişini göstercen yani..

en olmadı git fantezi gecelik al.ne yap et ona göster nasıl güzel mi falan de.

walla aklıma ilk gelenler bunlar :)

ayrıca eşine de kızdım yani,ne kadar yumuşak yüzlü de olsa tawrını koymalı,sonuçta sen rahatsız oluosun...eşine de söyle biraz sert olsun canım...

dinsizin hakkından imansız gelir misali ona meydan werme sakın ....

ış kocada biter.. bunu bilir bunu söylerim.
Ve benim bu kadar rahatsız olduğumu bile bile bu konuda hiçbir şey yapmayan bir kocanın bana verdiği değerden de şüphe ederim kusura bakmasın.

sen rahatsiz oldugun an soyle canim ben sustukca sen kuduruyorsun de benim kocam o benimle evli de ben eve kedi kopek almiyorum daha fazla yalanmasin eli yuzu diye de ama bul biseyler de lutfen su kiza karnima agrilar girdi migdem kalkti resmen kocanin yanina oturtma tek kisilik koltukta otursun yada sandalyede gidip kucaginda oturacak degil heralde esinde izin vermez okadarina heralde sende cus artik dersin bence
aay ben gidiyorum :oklava: :oklava: :oklava: :mymeka:

çok sinir bozucu.
bence kesinlikle o kızla tartışmaya girme.zaten kayınvaliden de dahil buna taraftarlar.
önemsemiyor gibi görünmekle o kızı takmıyor gibi davranmak doğru ama önemsemiyorum gibi görüncem diye öyle yapmaya çalıştığını ama sinir olduğunu belli etme.
yeri geldiğinde eşinin kuzeni öyle yaptığında bak gül geç.kaydirigubbakcemile5
eşine yakın dur,oturuyorsunuz diyelim ayağa kalktın salondan mutfaga gideceksin yanından geçerken öp kocacım benim de öyle öpki sesi onun sesini bastırsınopuyorumnanaktan
o kıza iltifat edildiği zaman sende iltifata katıl mesela sessiz kaldığın için belkide kıskanıyo dıye konusuyolar..
eminim bir süre sonra vazgececeklerdir.aynı şey benim ailemde de oldu çünkü:hulya:

arkadasım sen deli misin bu işin sonu nereye varacak sence?eşimi hiç bir kadın akrabası öpemez göbişini e sevemez onlar sadece benimdir..eşinle konuş yalnız oturmasınlar eşin hoop hoş olmuyor evliyim bu davranışlardan hoşlanmıyorum deyip bozsun hepsi bu kadar biraz pısırık ve sessiz kalmışsın hep içine atmışsın biraz dişli olackasın canım..

ayyyy daha neler eşinde ara önce suçu
bana en büyük suçlu o gibi geliyo

akrabalarmış ama yuh artık yaaa başka adammı kalmamış sanki....üzme kendini sen.eşinle konuş rahatsız olduğunu anlat.anlatki eşinde mesafe koysun araya.eşin niye müsade ediyorki yalap şalap hareketlere.valla ben olsam neyse hadi demeyeyim şimdi burda sağlıcakla kal şeker....

Sen önce eşine , sonrada o yılışık kıza bir görün istersen...akannehir Görsen bir türlü , görmemezlikten gelsen bir türlü. Sen ne kadar tavır alırsan al nafile , eşin müdahil olmalı ve tavır koymalı...

canım sende ailesiyle çok görüşme
hoşlanmadığını açık açık söyle
madem eşin problem edecek bişey olmadığını düşünüyor
sonra abarttığını düşünüyor
en iyisi uzak dur
arada git

ay nasıl sinir oldum yılışık kadın.ablam sende sert görün senden yüz bulamasın (dişini göster derler ya) ki bu el kol şakalarını yapamasın eşinden uzak dursun.eşine de sert konuş sabrım taştı felan de rengini iki tarafa da belli et yoksa kendi kendini yer bitirirsin

Back
X