BIKTIM BUNALDIM

Umef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
100
12
98
Karar verememek ne kötü psikolojik yardıma ihtiyacım var eşim normal değil ve benide anormal etti deger görmemeye sevilmemeye nede cok alışmışım terslenmeye itelenmeye ne çok katlanmışım bırakıp gidememek nedendir sevdigimide sanmıyorum belkide korkuyorum mutsusuzum 2 senelik evliyim burnumdan geldi sevgi saygı yok aynı evi paylasıyoruz sadece yatağı bile değil yediremiyorum kendime cok zoruma gidiyor

Çocuk var mı? O mu elinizi kolunuzu bağlıyo?

Sevmediğinizi de söylüyosunuz ayrılmak içğn neden tereddüt ediyosunuz?

Çocuk var bir tane, yaşadığım seyler agır zor ve yıpratıcıydı kolumu kaldıracak halim yok ruhen çöktüm hani komik olacak ama terketmeye bile halim yok biri gelsede kolumdan tutsa goturse diye bekliyorum herhalde

aileniz nerde bunlardan haberleri yok mu

Hamilelikten sonra mı delirdi ve delirtti eşiniz?

Şöyle diyim hamilelgimin son aylarına dogru benim cenem açıldı kaygılarımı dile vurdum o herseye ragmen susup katlanmami bekledi ben katlandm ama susmadım calismaması sorumsuzlugu ve ilgisizligi beni bıktırmıştı çünkü oda ben den sogudu hep beni sucladı ama demediki bu karıyı bu hale ben getirdim karı koca olamadık arkadasta olamadık bi noktadan sonra oyle aynı evde yasayan iki insan annem gel dedi ben gitmedim cok ustume geldi yaşadıklarımı yüzüme vurdu niye katlaniyosun dedi ben ise cocugum var duzelmesini istiyorum kolay degil o isler dedim annem bana karsi arada tepki koyuyor mutsuz olduğumu biliyor ve bosamadigim icin bana kızıyor bu adamla evlenmemi onlar istedi bende sevdim sonu boyle olsun istemedim hep ahla vahla yanlis ettik kizim sana diye diye beynimi yedi simdide boşa diyor ne kadar basit degilmi bir insanin hayatini sekillendirmek

Esim hic yardimcı olmaz ailesinin yanında biraz daha iyi güleç, bense sırtındaki bir yük gibiyim o kadar degersiz hissediyorum ki kendimi mutlu çift gorunce ağlıyorum kötü bir insanda degilim hayallarim heveslerim vardi hepsi kursağımda kaldı bu adam o adam degilmis diyorum artık yarama merhem olacak bir adam var ama nerde demeye bile basladım yani anladınız beni ümidimi kestim çok aşağıladı beni ya kadınlıgim onurum kırıldı benden para istedi bende yok dedim yalan söylüyorsun sakliyorsun dedi bir kac kere yaptım mecburen ekmek su aliyorum bi ton laf saydı bana bende anana babana da boyle sayiyormusun sen dedim! Cevaba bakın sen annemle kendini birmi tutuyosun annemin g.tündeki kıl olamazsın dedi bana bunun özrü olurmu olsada kabul olurmu geveleyerek kusura bakma oldu telafisi insan eş secmeli kendine imtihan secmisim meger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…