Kölelikten ve sömürmelerinden biktim...

Canım keyfine bak. Al o kredi kartını deliler gibi alışveriş yap. Eve yeni mobilya takımı al. Mutfağı yenile. Aklına ne hinlik geliyosa yap. Harcama derse de. Anandan babandan kıs evine harca de. Çocuğun var mı bilmiyorum git çocuğuna üst baş pahalı oyuncaklar al. Onlara da bi şey kalmasın verecek. Asalak parazit olmuşlar resmen.:47:

Lacoste'dan gömlek mi almış alsın, git kendine yves saint laurent'ten böyle özel tasarım modacılardan kıyafetler al. Kuaförüne saçına başına deli gibi para harca hem o zaman dikkat de çekersin.

Son düzenleme:
Canım keyfine bak. Al o kredi kartını deliler gibi alışveriş yap. Eve yeni mobilya takımı al. Mutfağı yenile. Aklına ne hinlik geliyosa yap. Harcama derse de. Anandan babandan kıs evine harca de. Çocuğun var mı bilmiyorum git çocuğuna üst baş pahalı oyuncaklar al. Onlara da bi şey kalmasın verecek. Asalak parazit olmuşlar resmen.:47:

Lacoste'dan gömlek mi almış alsın, git kendine yves saint laurent'ten böyle özel tasarım modacılardan kıyafetler al. Kuaförüne saçına başına deli gibi para harca hem o zaman dikkat de çekersin.

Zaten iki gundur aldim kredi karti nosunu alisveris yapip duruyorum. Gorunce bakalim napicak. Haftaya da kizimi krese yazdiricam. Simdiye kadar onda bile uygun yar olsun diye bakiyordum salak gibi. Simdi hicc fiyata miyata bakmicam..

Kocanizi cekmek icin bakimli olun olayi da hikaye.. Tabiki bakimli olmak gerek. Ama bi insan odunsa odundur. Zaten cogu kez disarda oldugum icin kilik kiyafetim duzgundur. Bazen daha sik olayim karsisina cikiyim diyorum. Insan ne guzel olmussun der dimi. Hayrola biyeremi gittin bugun diyor. Ben kadin oldugumu hissedecek tek bir kelime duymadim esimden...

Isin cok zor gercekden okurken ben sinirlendim burda.
Bir an önce biseyler yapmalisin, bi cözüm bulmalisin Allah yardimcin olsun...

Kizlar bugun patladim..
Uc gundur bi sekilde isimize bakalim sozune hep olmsuz cevap verdim. Bugunde ailesinin yasadigi sehre is icin gidiyordu. Alakasiz Biseye sebepsiz parladi. Bende icimdeki herseyi doktum. Kendini duzeltmeden gelme. Ben seninle defalarca koustum, insan muamelesi gormek istiyorum. Isimize bakalim diye yanima bir daha yaklasma. Oraya gittiginde de onlara bisey aldigini duymucam. Bitmistir,sabrimin sonuna geldim...vs... Istedigin ev alinmadigi icin surat yapiyosun uc gundur dedi. Evin batsin dedim. Ben ev falan istemiyorum.luks evden gelmedim ben,burda da yasamasini bilirim dedim. Ama deger goruyordum geldigim yerde dedim. Zeytinyagi gibi uste cikmaya basladi. Neyin eksik,herseyin var,sana herseyi versek de mutlu olamazsin,dondugumde bu surati gormucem agzini burnunu dagitirim dedim. Eger bunu yaparsan zaten goremezsin dedim. Senin sorununda bu dedim. Maddi hersey tamam herkes mutlu. Annenler boyle alistirdi cunku seni dedim. Istedigimiz olsun tamam. Benim hicbiseyim olmasin sadece ilgi istiyorum dedim... Hic kendinde suc bulmuyor,bi dusuneyim ne hatam var diye, hep beni sucladi,rahat batiyomus bana. Acaba gercekten anlamiyomu,anlamamazliktan mi geliyor, anlamadim..

erkek milleti odun kalas canım :23:kadınları anlamıyorlar yada anlamamak işlerine geliyor :19:kadın sorunlardan bahsedince adı dırdırcı oluyor çoğu böyle inan
anlasada anlamasada içindekileri dökerek iyi etmişsin bence güzel bir konuşma olmuş belki eşinin düşünmesine hatalarını anlamasına sebep olur:31:

bence maddi konulardan çok size yaklaşımı incitici
yemekten sonra hizmet beklemesi, iki çift sohbet etmemesi, işimize bakalım demesi... (bu çok çirkin özellikle)
bu şekilde yaklaştığı sürece istediklerini yapmayın siz de, hayat müşterektir, görsün, görmezse gözüne sokun

Göreceğini hiç sanmıyorum. Çok ketum. Mana acayip manevi baskı yapıyor. Bu şekilde konuşmamız 9 sene boyunca iki kez olmuştur. Ailesi için bişey söylesem ne kadar nankörsün, onlar seni ne kadar çok seviyorlar hiç senin için kötü bişey söylemiyorlar falan diyor. Severler tabi böyle geline can kurban dedim. Bakalım şimdi de seviceklermi. Yani öyle bi konuşuyoki ya çokmu nankörüm falan diyorum bian.
Tartışmayı kendisine yönelik açtım, ama o hep başka tarflara getirdi konuyu. Aslında kendi hatalarını biliyor, ama bana itiraf etmiyor. Ne olcak sonumuz bilemedim.

bence maddi konulardan çok size yaklaşımı incitici
yemekten sonra hizmet beklemesi, iki çift sohbet etmemesi, işimize bakalım demesi... (bu çok çirkin özellikle)
bu şekilde yaklaştığı sürece istediklerini yapmayın siz de, hayat müşterektir, görsün, görmezse gözüne sokun

Bana tartışırken insan kocasına böylemi yapar be, diyor. Ben zaten dokuz senedir"eşine hayır denmez" diye öğretildiği için hayır demedim. Ne kadar safmışım, halbuki dinimizde de kadın için neler var. Eşine güzel sözler söyleyip, gönlünü okşıcaksın deniyor. Bende kocaya böyle yapılmazsa, sen de eşine nasıl davranılmasını öğren de öyle gel dedim.

Back
X