Bıktım çevredeki dedikoducu insanlardan

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.739
12.318
298
İstanbul
kızlar geçen yıl sevdiğim insan beni geldi babamdan istedi.babamda daha erken olduğunu söyledi ve bayağ tepki gösterdi neyse yani sözlenemedim

daha sonra biz ayrıldık :çok üzgünüm:

ve şuan aradan 1 yıl geçmiş olmasına rağmen insanlar hala
sokakta bile görse neoldu senin işin nişanlandınmı ne yaptınız kime ne kardeşim benim özelimden nişanlansam zaten duyulur

insanlara sanane de diyemiyorum yapım gereği klava:
ben anlamıyorum özel denen bişey vardır bu ne merak ben olsam sormam

yanii bıktım şu çevredeki dedikoducu insanlardan milletin başka işi gücü yokmu Çok üzgünüm çoook

MerakLı insan kadar Gıcık tip yoktur.. Hele dedikoducu...Ayy.... ßence en iyi cevaßı siz verirsiniz ama yerinizde oLsam "bu tür seyLer ßenim özelim kusura ßakmayın" derim..

yok canım malesef milletin işi gücü yok.bazı insanlar gerçekten çok boş davranıyor.sen takma kafana.yapın gereği olmayabilir canım ama bazen insanlara sınırını,haddini bildirmek gerekir.hayır demeye çalış,bu beni ilgilendirir demeye çalış,başka şeyler karıştır cevap verme seni üzmelerine.

A tabi nişanlandım ama nişanı attım,üstüne de yedi nişan iki evlilik daha geçirdim,yok mu haberiniz aaaa şaşırdım de soranlara bundan sonradelikafadulden,dumur olsun meraklı köftecilerklava:

MerakLı insan kadar Gıcık tip yoktur.. Hele dedikoducu...Ayy.... ßence en iyi cevaßı siz verirsiniz ama yerinizde oLsam "bu tür seyLer ßenim özelim kusura ßakmayın" derim..

valla bende sinir olurum bu tiplere herkesin herşeyini merak ederler oturup akşama kadar dedikodu yaparlar
bilirsin senden hoşlanmadıklarını ama açıkca bişeyde demezler
sinsi sinsi bakarlar
çok isterdim senin dediğini demeyi ecna ama yapımda yokki olmuyor ama azimliyim diyecem bir günsengözlerimebaksanab

millet başkasının dedikodusunu yaparken hiç kendi karısına kızına çocuğuna bakmıyo

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sevgılın olursa ne zaman ızteyecekler derler, sonra ne zaman nişan, ne zaman dugun, ne zaman çocuk, ne zaman 2. çocukkk sorular hiç bitmez. hadsizlikten başka bir şey değil. bu tarz soru soran insanlara ben genelde hiç cevap vermıyorum pardon telefonum titreşimdeydı çalıyor dıyorum. sıze ıyı gunler dıyip ayrılıyorum ordan. böyle böyle sormamayı ögrendıler.

Yapacak bir şey yok..'elin ağzı torba değil ki büzesin ' :sm_confused: çok fazla durma üstünde unutma insanların ne dedikleri değil , senin ne yaptığın önemli..boşa kafanı yoruyorsun.. onlar 'had'bilmezler ne yazık ki..​

bide şey vardır en sinir oldugum, kızzz sen ne olmuşsun böyle amma kilo almışsın bozulmuşsun..... altı üstü 1-2 kılo almışsındır ama karşıdakı senı fıtıl etmeye çalışır. sankı kılo alıp çirkınleştıgımde ben mutlu olcam. onu sevcem...ya ne var ıyı şeyler konuşsak bırbırımızı ıncıtmesek,ezmesek...ama kadınlaarrrrr bız böyleyız galıba

malesef insanlarımız empati kurmayı bilmiyorlar
milletin ağzı torba değil ki büzesin
ben işte dedikodudan çok korktuğum için özelimi yakınlarımdan başka kimseyle paylaşmıyorum
çünkü olmadık şeyleri bile evirip çevirip sakız gibi sündürüp başka şeyler üretebilirler
aa üretmek dedim dimi ::) üretmek diyince dedikodu geliyor da ilk akıllarına ondan

valla insanlara haddini bildireceksin
ne oldu sizin iş diyenlere olsaydı duyardınız de geç git

Hiç hoşlanmam insanların her işine burnunu sokanlardan!!!! Öyle insanlara kibar olmayada hiç gerek yok .Hak edene hakkını vermek gerek sanane de geç :mymeka:

kızlar ben izmire yerleştim burada hiç tanıdığım yok oturduğum apartmanda kimse kimseyi tanımıyor bu siteyide yeni buldum sıkıntıdan patlayacağım yoksa iyiki varsınız

kızlar ben izmire yerleştim burada hiç tanıdığım yok oturduğum apartmanda kimse kimseyi tanımıyor bu siteyide yeni buldum sıkıntıdan patlayacağım yoksa iyiki varsınız

slm tatlım izmirde nerede oturuyorsun ben aslında izmirlıyım. ama uzaga gelın gıttım. yaşadıgın yeri söylersen sana aktıvıte sıralarım.sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…