Ben gerçekten oturuyorum ve objektif düşünüyorum. İstisnalar elbette vardır ama ben evli Bi erkek olsam, yav Bi çiçek alırım elime iki güzel söz söylerim karıma, evim olur yuva ya. Hakikaten düşünüyorum işten gelince evde yemek kokusu, evde sevdiğim kadın, çamaşırı bulasıgım yıkanıyor, önüme yemek konuyor, dahası pek çok kadın çakılıp üstüne eve para da getiriyor. Yav ben gönlünü yaparım o kadının ya, boşanınca nolcak ananın babanın dizinin dibine dönceksin yada yalnız kalacaksın evdeki yemek kokuları bile gidecek, ben erkek olsam böyle bir hayat istemem ya. Devir mi değişti ne bilim benim eski eş kişisi de böyleydi. Oturur anlatırdım ya ben zaten çalışıyorum param var senin paranı da istemiyorum, Bi tatlı söz Bi çiçek ben razıyım yemege de bulasıga da camasıra da am ayık illa çok afedersiniz anırdı anırdı ablalar gelecek, sen gideceksin, yemeğe alacaksın haftasonu kahvaltıya alacaksın, üstüne sen eve bakacaksın ben onlara yardım edecek. Karımla Bi tatile gidiyim, başbaşa Bi sahile gidiyim yok.çok afedersiniz ablalarını yemeğe cagrıp agıtlafıgımda adam yatagında gelio karısını sevesi tutuo, ablalar uzun zaman cagrılmadı mı adam evde kırmızı görmüş boğa gibi dolasıo, elinde yastık çocuk GB kavga cıkartıp kanepede yatıo. çok kez dedim madem neden evlendin, ya amaç ne amaç. Ne diim kii Allah bu tiplerden uzak tutsun ya