Bıktım eşimin anne baba sevdasından!

Begenmedim ifadelerini görünce ne yazdım acaba ki acaba dedim. Yorumlarida okuyunca aynen doğru çocuk falan yapılmaz. Kii ben böyle konularda hassas iken kafam nereye gittiyse artık sacmalamisim kabul ediyorum
Hatami farkedince özür dilerim kusura bakmayiniz lütfen

Begenmedim ifadelerini görünce ne yazdım acaba ki acaba dedim. Yorumlarida okuyunca aynen doğru çocuk falan yapılmaz. Kii ben böyle konularda hassas iken kafam nereye gittiyse artık sacmalamisim kabul ediyorum
Ozelestiriniz cok guzel ❤️
Cok saygi duydum size , sevgiler

Çok iyi tespit etmişsiniz gerçekten benle ne yaparsa yapsın gözü hep orada ve onlarla geçiremediği anlara olan üzüntüsünden bana çatıyor.3 yıldır evliyim.2 yılı ayrı evlerde vazgeçtim ben de artık...

Eşinizle tanistiginizda, esiniz hala anne babayla mi yasiyordu yoksa bekar evinde mi???
37 yasinda anne babasiyla yaşayan adamla ben olsam evlenmeye korkardim, 37 yillik hayatinin yarisindan fazlasi belkide aliskanligi 3 senelik evlilikte bitirmek cok zor sizi de yeterince sevmiyor ustelik.

Gerci kimisi de bekarken anne baba yuzune bakmayip evlenince kiymetli oluyor anasi.

İyi geceler herkese
Artık son noktadayım.Boşanma aşamalarına geldik,tekrar tekrar fırsat verdim ama olmuyor.Evlendiğimiz günden beri sırf yakın oturmayı kabul etmedim diye onları soyutluyorsun,onları istemiyorsun.Annem de annem babam da babam.Ben de varım dediğim de sen onları yok sayarsan ben de seni yok sayarım diyen bir adam.Evlendiğimiz günden beri onlara gittim kaldım,aradım ettim ama nişanlıyken yakın oturmak istemedim evlendiğimizde iki aile de tel açıp gelsin toparlanırız dedim diye benden kötüsü yok.Yapıcı da konuşsam sanki onları sil demişim gibi tepki gösteriyor.Örneğin sinirli bir şekilde onları hastaneye götüreceğim yakın oturup her gün görüşeceğim diyor.Ben bir şey mi diyorum dediğimde diyemezsin zaten deyip sürekli tersleniyorum.Boşanma aşamasında evlerimiz ayrıyken bile yuvayı kurtarın diye bir kere bile ne beni ne ailemi aradılar.Eski günlerin hatrına da yaşım 35e geldiğinden de bir türlü bitiremiyorum.Çocuk sahibi olmak için de çok geç kaldım.Bu bağımlılıktan kurtulamıyorum.Ne olur bana biraz cesaret verin hanımlar!

Bırak bu adamı, bırak gitsin anası babası ile otursun.. Dizlerinin dibinden ayrılmasın. Yaaa gınaa geldi şunlardan yemin ederim birisini bulsam döveceğim :)

Eşşek kadar adam olmuşsun, evlenmişsin sen ailene sahip çıksana ne anam da anam babam da babam.. Bacım korkma valla bunla hayat geçmez... Boşa bunu..

Bak ben kolay kolay boşan demem bu forumda ama bu tarz adamlar resmen hayat enerjinizi sömürüp sizi anasının babasının kölesi yapmak istiyor...

35 geç bir yaş değil neden olmasın yeniden evlenir daha mutlu bir aile sahibi olursun.. Bu adamla ömür geçer mi??

Sor kendine bu adamla ömür geçer mi?

Ayrıca bu adamdan çocuğun olsa işler daha iyi mi yoksa kötü mü olacak? Emin ol daha kötü olacak...

Yok be arkadaşım değişmicek eşin, maalesef ya sen ayak uydur aksın, yada böle devam edicek. Kendimden biliyorum benimkinin de derdi ablasıydı, yakından ev tutturdu, ses etmedim ben. Sonra inanmazsın evde iki aksamda bir kıyamet, neden yemeğe almıosun neden kahvaltıya cagıtmıyosun. Bide ben calısıorum evde laptopta da çalışmam gerekiyor. Evin işleri falan yetişemiyorum diyorum. Bi gün Allah yukarıda yere kapanıp acı lan bana artık diye ağladığımı bilirim. Onlar yüzünden tokat ta yedim. Neyse yaş 31.ben de umutsuzluğa düşüyorum hiç cocugum olmaz artık gibi geliyor. He bu arada yeni boşandım. Napım dedim canımı mı veriyim yapamadım ben yani. Umarım sen Bi yol bulursun

Gitsin ablası ile yaşasın Allah'ın belası... Sen de umutsuzluğa kapılma daha genceciksin.. Umarım karşına iyi birisi çıkar ve sen de hak ettiğin mutluluğa kavuşursun.. Bence 31 gibi genç yaşında bu adamdan kurtulduğuna şükretmelisin... Milletin 45 yaşında çocuğu oluyor artık, dert etme ...

Sen güçlü ve mutlu ol ki düşmanların sevinmesin...

Ben gerçekten oturuyorum ve objektif düşünüyorum. İstisnalar elbette vardır ama ben evli Bi erkek olsam, yav Bi çiçek alırım elime iki güzel söz söylerim karıma, evim olur yuva ya. Hakikaten düşünüyorum işten gelince evde yemek kokusu, evde sevdiğim kadın, çamaşırı bulasıgım yıkanıyor, önüme yemek konuyor, dahası pek çok kadın çakılıp üstüne eve para da getiriyor. Yav ben gönlünü yaparım o kadının ya, boşanınca nolcak ananın babanın dizinin dibine dönceksin yada yalnız kalacaksın evdeki yemek kokuları bile gidecek, ben erkek olsam böyle bir hayat istemem ya. Devir mi değişti ne bilim benim eski eş kişisi de böyleydi. Oturur anlatırdım ya ben zaten çalışıyorum param var senin paranı da istemiyorum, Bi tatlı söz Bi çiçek ben razıyım yemege de bulasıga da camasıra da am ayık illa çok afedersiniz anırdı anırdı ablalar gelecek, sen gideceksin, yemeğe alacaksın haftasonu kahvaltıya alacaksın, üstüne sen eve bakacaksın ben onlara yardım edecek. Karımla Bi tatile gidiyim, başbaşa Bi sahile gidiyim yok.çok afedersiniz ablalarını yemeğe cagrıp agıtlafıgımda adam yatagında gelio karısını sevesi tutuo, ablalar uzun zaman cagrılmadı mı adam evde kırmızı görmüş boğa gibi dolasıo, elinde yastık çocuk GB kavga cıkartıp kanepede yatıo. çok kez dedim madem neden evlendin, ya amaç ne amaç. Ne diim kii Allah bu tiplerden uzak tutsun ya

Çok iyi tespit etmişsiniz gerçekten benle ne yaparsa yapsın gözü hep orada ve onlarla geçiremediği anlara olan üzüntüsünden bana çatıyor.3 yıldır evliyim.2 yılı ayrı evlerde vazgeçtim ben de artık...
kardeş, 3 yıllık evliyim bende.. karnımda bebek, elimde de bebek ile boşanıyorum.. çok zor birşeydi bu benim için.. benim boşanamayacağımdan da emin olduğu için, hep ailesinin yanında oldu. beni hiç kaideye almadılar. şimdi bile anlaşmalı boşanmaya gelmeyeceğinden korkuyorum. başklarının yanında ben de senden boşanacağım çocuklar olmasa 1 saat durmam diyor. çocukları istediğin zaman gör diyorum ki anlaşmalı protokole bile hiç bir hakimin yazamayacağı kadar fazla süre yazdım.. ama adam horozluk derdinde.. ailesine de dedim.. alın verdim size tepe tepe kullanın diye.

kardeş, 3 yıllık evliyim bende.. karnımda bebek, elimde de bebek ile boşanıyorum.. çok zor birşeydi bu benim için.. benim boşanamayacağımdan da emin olduğu için, hep ailesinin yanında oldu. beni hiç kaideye almadılar. şimdi bile anlaşmalı boşanmaya gelmeyeceğinden korkuyorum. başklarının yanında ben de senden boşanacağım çocuklar olmasa 1 saat durmam diyor. çocukları istediğin zaman gör diyorum ki anlaşmalı protokole bile hiç bir hakimin yazamayacağı kadar fazla süre yazdım.. ama adam horozluk derdinde.. ailesine de dedim.. alın verdim size tepe tepe kullanın diye.
Cesaretine hayran oldum eşinizin. Ne ana babymış ya kendi eşinden kendi iki evladından kıymetli. Allah onu da anasını babasını da bildiği gibi yapsın inşallah. Anası olacak insan akıl verememiş mi pardon oğlum da sen ne b.k yiosın yuvana karına sahip çık diyememiş mi. Yazıklar olsun

Ben gerçekten oturuyorum ve objektif düşünüyorum. İstisnalar elbette vardır ama ben evli Bi erkek olsam, yav Bi çiçek alırım elime iki güzel söz söylerim karıma, evim olur yuva ya. Hakikaten düşünüyorum işten gelince evde yemek kokusu, evde sevdiğim kadın, çamaşırı bulasıgım yıkanıyor, önüme yemek konuyor, dahası pek çok kadın çakılıp üstüne eve para da getiriyor. Yav ben gönlünü yaparım o kadının ya, boşanınca nolcak ananın babanın dizinin dibine dönceksin yada yalnız kalacaksın evdeki yemek kokuları bile gidecek, ben erkek olsam böyle bir hayat istemem ya. Devir mi değişti ne bilim benim eski eş kişisi de böyleydi. Oturur anlatırdım ya ben zaten çalışıyorum param var senin paranı da istemiyorum, Bi tatlı söz Bi çiçek ben razıyım yemege de bulasıga da camasıra da am ayık illa çok afedersiniz anırdı anırdı ablalar gelecek, sen gideceksin, yemeğe alacaksın haftasonu kahvaltıya alacaksın, üstüne sen eve bakacaksın ben onlara yardım edecek. Karımla Bi tatile gidiyim, başbaşa Bi sahile gidiyim yok.çok afedersiniz ablalarını yemeğe cagrıp agıtlafıgımda adam yatagında gelio karısını sevesi tutuo, ablalar uzun zaman cagrılmadı mı adam evde kırmızı görmüş boğa gibi dolasıo, elinde yastık çocuk GB kavga cıkartıp kanepede yatıo. çok kez dedim madem neden evlendin, ya amaç ne amaç. Ne diim kii Allah bu tiplerden uzak tutsun ya
mantık sıfır.. 14 aylık oğlum bile babasından daha akıllı.. elimde çay varken.. oğlum cıs olur dokunursam ay diye abartılı bağırıyorum.. çocuk elini bardağa yaklaştırıyor ama değmiyor hemen çekiyor ve gülümseyerek cıs diyor.. aferin diyorum çünkü anlamış.. annem ile babam bakıyor yavruma, annem dışardan hiç kimsenin hatta benim bile ilgilenemeyceğim detaylıkla bakıyor.. babam desen, oğlum neyi severse meyvesinden etinden marketleri gezip en iyisini seçip alıyor. ben desem evimiz olsun, kimseye muhtaç olmayalım kendi yağımızla kavrulalaım diye, sabahın 7 sinden akşamın 6:30 una kadar çalışıyorum.. hamileyim ve terkediliyorum.. kimin için ailesi için.. çocuklarımın babası da ne benim babam ile ne annem ile muhattap olmuyor.. neymiş ben onun ailesiyle görüşmüyormuşum.. benim ailem sana ne yaptı dediğimde zamanında beni istememişlerdi diyor. beni sana yakıştırmamışlardı diyor. sen ananı babanı ezip geçtin, ben seni sahiplenemedim demiyor. düğün salonundan tut, nişana, gelinliğe damatlığa kadar ben aldım. ablan bi de bana çeyizin nerde diye sordu utanmadan, çocuğum doğdu hastaneye bile gelmediler ( hiç bir problem yoktu o zaman güya çünkü ben bana ypılan terbiyeilikleri hiç dile getirmemiştim) ama lohusalıkta hepsini evden kovdum.. küfürler havada uçuştu.. bir kelime yoktu yalan olan.. bana yaptıkları çirkinliği oğluma da yaptılar.. kullanılmış kıyafet getirmiş kayınbabam.. durumu var yok değil.. kınaya düğüne hemen gelir ama torunu doğdu 1 hafta sonra uğradım diyerek geldi.. bir erkek karısının değerini bilmiyorsa, kaybedince anlar.. benimkinin kıymetimi anlamasını bile duymak istemiyorum.. düşmüşüm bir bataklığa kurtulmanın çaresini arıyorum..

allah akıl fikir versin.. yuvanın kıymetini bilmeyen, karısının fedakarlıklarını görmeyen erkek o kadar çokki... bana dediği, çocuklarımı babasız bırakacaksın öyle mi?.. senin gibi bir adam yüzünden böyle heba olmuş bir anne göreceklerine, yüzü gülen bir anne ile yaşarlar daha iyi.. allah bu yolda yanlış yola sürekleyen ailelerin bin belasını versin.. karnımda çocuk ile ne gözyaşları döktüm.. kabullenmek ve nasıl olur bunu nasıl göze alır sorusuna cevap bulabilmek çok zor..

Yok be arkadaşım değişmicek eşin, maalesef ya sen ayak uydur aksın, yada böle devam edicek. Kendimden biliyorum benimkinin de derdi ablasıydı, yakından ev tutturdu, ses etmedim ben. Sonra inanmazsın evde iki aksamda bir kıyamet, neden yemeğe almıosun neden kahvaltıya cagıtmıyosun. Bide ben calısıorum evde laptopta da çalışmam gerekiyor. Evin işleri falan yetişemiyorum diyorum. Bi gün Allah yukarıda yere kapanıp acı lan bana artık diye ağladığımı bilirim. Onlar yüzünden tokat ta yedim. Neyse yaş 31.ben de umutsuzluğa düşüyorum hiç cocugum olmaz artık gibi geliyor. He bu arada yeni boşandım. Napım dedim canımı mı veriyim yapamadım ben yani. Umarım sen Bi yol bulursun
aynı benim eşim yakıdnan ev tutsanda bu sefer eve gelirken ağlıyor sen beni ailemden ayırdın diyee. olmuyor ya kabulleneceksin yada resti çekeceksin.. erkekler evlene kadar anne baba demezler evledikten sonra aileci oluyorlar.. o kadar kızıyorum ki bu duruma ben ailemi arkanda biraktim gurbete geldim adam bes dk yol için ailemden ayırdın beni dioooo

aynı benim eşim yakıdnan ev tutsanda bu sefer eve gelirken ağlıyor sen beni ailemden ayırdın diyee. olmuyor ya kabulleneceksin yada resti çekeceksin.. erkekler evlene kadar anne baba demezler evledikten sonra aileci oluyorlar.. o kadar kızıyorum ki bu duruma ben ailemi arkanda biraktim gurbete geldim adam bes dk yol için ailemden ayırdın beni dioooo
Pes hakikaten pes, e evlenmeseymiş ayrılmasaymış anasından silah mı dayanmış bunlara bu kızları alın diye ya.

bu tur erkekleri evlenmesine izin vermecek kanunkar ama nerden alana kadar seni el üstünde tutan zihniyet nasıl olsa benim oldu karım oldu diye seni beşinci plana bile atmıyorlar annler babalar amcalar hatta 10 . derece akrabaları bile değerli olur bir anda kızdığım noktalar bunlar.. üstelk ben 2 yılda bereber kaldım eşimin ailesiylee adam gene doymadı doymayacakta ...[/QUOTE]

Eşinizle tanistiginizda, esiniz hala anne babayla mi yasiyordu yoksa bekar evinde mi???
37 yasinda anne babasiyla yaşayan adamla ben olsam evlenmeye korkardim, 37 yillik hayatinin yarisindan fazlasi belkide aliskanligi 3 senelik evlilikte bitirmek cok zor sizi de yeterince sevmiyor ustelik.

Gerci kimisi de bekarken anne baba yuzune bakmayip evlenince kiymetli oluyor anasi.
Hep anne babasıyla yaşadı.Evleri ayırdık ben ayrı eve çıktım o yine ailesinin yanında kaldı.Şimdi de aynı apartmanda kalmayı düşünüyor.Şimdi bile aklı onlar da o zaman fiziken de onlar da olmak isteyecek.Onun ailesi hep kıymetliydi.Bir gün babası giderken çocuk gibi cama yaslanıp gözlediğini bilirim.Olmadı,olmayacak da...

bu tur erkekleri evlenmesine izin vermecek kanunkar ama nerden alana kadar seni el üstünde tutan zihniyet nasıl olsa benim oldu karım oldu diye seni beşinci plana bile atmıyorlar annler babalar amcalar hatta 10 . derece akrabaları bile değerli olur bir anda kızdığım noktalar bunlar.. üstelk ben 2 yılda bereber kaldım eşimin ailesiylee adam gene doymadı doymayacakta ...
[/QUOTE]
Aynen sıralamada sorarsanız ilk sıralardayım ama önem verdiklerinde arkadaşlarından bile daha gerideyim...

İyi geceler herkese
Artık son noktadayım.Boşanma aşamalarına geldik,tekrar tekrar fırsat verdim ama olmuyor.Evlendiğimiz günden beri sırf yakın oturmayı kabul etmedim diye onları soyutluyorsun,onları istemiyorsun.Annem de annem babam da babam.Ben de varım dediğim de sen onları yok sayarsan ben de seni yok sayarım diyen bir adam.Evlendiğimiz günden beri onlara gittim kaldım,aradım ettim ama nişanlıyken yakın oturmak istemedim evlendiğimizde iki aile de tel açıp gelsin toparlanırız dedim diye benden kötüsü yok.Yapıcı da konuşsam sanki onları sil demişim gibi tepki gösteriyor.Örneğin sinirli bir şekilde onları hastaneye götüreceğim yakın oturup her gün görüşeceğim diyor.Ben bir şey mi diyorum dediğimde diyemezsin zaten deyip sürekli tersleniyorum.Boşanma aşamasında evlerimiz ayrıyken bile yuvayı kurtarın diye bir kere bile ne beni ne ailemi aradılar.Eski günlerin hatrına da yaşım 35e geldiğinden de bir türlü bitiremiyorum.Çocuk sahibi olmak için de çok geç kaldım.Bu bağımlılıktan kurtulamıyorum.Ne olur bana biraz cesaret verin hanımlar!
Cocuk da olsa 40 günlük lohusa da olsan boşanma kararı alınca aramayacak kansızlar var maalesef. Bence o adamdan cocuk yapacagına olmasın, cocuga da yazık oluyor. Yaşayarak görüyorum...

Hep diyorum 30 yaşında önce sevgili yapmayıp birde 30 sonra evlenmeye kalkışan erkekler anakuzusu çok kızın canını yakıyorlar, o yaşa kadar insan birini sever bunlar tutup anaya bağımlı olup sevgili de yapmıyorlar sonra bu alışkın huylarını evlemdikleri kıza dayatma çabasına giriyorlar evlilikte o süreçte düzelemiyecek derecede yıpranıyor ve o mutluluk sihri yokoluyor, kaçınılmaz sonuç boşanma

Aynen sıralamada sorarsanız ilk sıralardayım ama önem verdiklerinde arkadaşlarından bile daha gerideyim...
[/QUOTE]

aynen öyle maleseff...

benimdide aynı drum evlenen kadar ilk hayatında ki kadın benim anneye babaya aşık varsa yoksa onlar ee iyide kardeşim ne diye evlendin o zaman .. geçen bana diyor ki eşim boyle olacağını bilsem evlenmezdimm ama sensizde olmuyor.. gülsem mi ağlasam mi bilemedimmm

He aynı benim eski manyak. Ablaları pikniğe gitmişti bir keresinde çoluk cocuk. Ondan önceki aksam bende akşam yemeği dediler. Toplam 12 kişi ağırladım.günletden pazar bunlar aradı hadi hep beraber pikniğe gidioz, güzel söledim olmadı bağırdım ben de. Dün zaten bizdeydiler anam ağladı 12 kişilik yemek yapcam diye. Pazar günü bugün uzanıp sırtımı uzatıyım Bi müsaade et, çamasır ım var, haftaiçi iş var dedim diye vallahi çekseydi kameraya siz de izleseydiniz adam çocuk gibi söylene söylene tırnaklarını yedi, habire arıyo onları "bacu ne yediniz, ne içtiniz, he voleybol da mı oynadınız" diye, dürtsem ağlıcak. Ama bunun nefretini birikitirp bana kus kustırdu hep. Diz boyu hakaret.

Back
X