Konu sahibinin derdi açlık filan değil. Dikkat çekmek, mızmızlanmak, nazlanmak istiyor. Oldukça nazlı bir hanım kızımız, zaten daha 21 yaşındaymış, ağustos 2016'da evlenmiş; önceki konularında yazmış. İşle, güçle, evi çekip çevirmekle alakası yok. Kendisi otursun, hayal aleminde yaşasın, kocasının sorumsuzluğu sihirli değnekle birden düzelsin, masrafları başkaları ödesin, yemekleri başkası yapsın, alışverişi başkası yapsın, gelin kızı da hamile diye herkes pohpohlasın.
Olan olmuş sormayın deniyor da, tabii ki sorulacak; "Bu yaşta aceleniz neydi, neden evlendiniz? Evlendiniz madem çocuk için neden acele ettiniz? kocasını zorla ikna etmiş çocuk için çünkü. Kocanız sorumsuzdu madem, sorumsuz bir kocadan sorumlu bir baba olmayacağı aşikar değil mi? Olan olmuş hamile kalmışsınız, bir zahmet karnınızdakine sahip çıkın. Çalışmıyorsunuz etmiyorsunuz, bir zahmet kendi karnınızı bari doyurun yahu! Kaynana yemek yapmıyormuş, kocası markete gitmiyormuş, geçin bunları. İsterseniz taşı sıkıp suyunu çıkarırsınız.
Şunları da önceki konusunda yazmış, daha 1 hafta önce. Kaynanası yemek yapmadı diye kendini aç bırakmış yine;
"Bu sabah yine kaynanam beni tersledi, bende geri odama gittim sabahtan beri hicbirsey yemedim..
Kendisi yemek yapmadan gezmeye gitti, biraz once.eve.geldi..
Bende psikolojik bunalima girdigim icin ne kibirdamak istiyorum nede yemek yemek istiyorum..
Simdi karanlik bir odada yalnizim..
Kaynanam kayin babam birlikte oturuyorlsr..
Gorumcem gezmede..
Kocam baska odada pc basinda..
Yanima gelipte nasilsin diyen olmadi..
Ne yedin, yemek yok evde diyen olmadi..
Sizce ne yapmaliyim"