• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım evliliğimden!

Hatirladim canim hamilelik bölümündeki konunu.

Ne olduda durumlar bu hale geldi ? Evden kovmak ne demek nasıl insanlar bunlar yahu aklım almıyor :( sabret canım inşallah herşey yoluna girer.

Ama şu yemek olayını çözmeniz lazım senin çıkıp alışveriş yapma şansın varsa çık kendin gönlüne göre al azda olsa senin istediklerin ve bebegine fayda edecek gıdalar almış olursun.
 
Herkes interneti nasıl aldığınızı sormuş. Ben de merak ediyorum yiyecek ekmek yok ama internet var.
 
hem esiniz hem kaynananiz cok vicdansiz NET !!!!!!!!!!
 
Allah yardimciniz olsun insallah esiniz bir an önce ise baslar sorumluluk sahibi bir insan olur.
 
Valla konu sahibi ben sizi suçlu buldum git markete al istediğini yumurta bulgur patates yogurt sut bari al.onun uyanmasını beklemek ne demek ya.o bebek senin karnına verildi sana emanet hakkın yok bebegini ac güçsüz bırakmaya Allah gostermesin kimseye ama böyle bir durumda borç isterim komşudan isterim ama cocugumu ac bırakmam.uzmanlar hamile kalmayı düşünenler hamilelikten önce gerekli vitaminleri gıdaları alsinlarki hamilelige alissin bunye diyor.bak ben rahattim dolap doluydu ancak hamileyken çalıştığım ve iştahım olmadığı için bebegim düşük kilolu doğdu kuvezde kaldi.simdi ise bebegime yemek hazirliyorum mesela yemiyor bazen ben çok ac olmama rağmen boğazımdan geçmiyor yemek yemedi diye çok pasifsin olmaz boyle.

+1
Çocuğa yazık
Böyle giderse gelişme geriliğiyle doğar
 
.
Kizlar hepinize toplu cevap vereyim ;
Haftaya anneme gidecegiz zaten birlikte.
Esim suan calismiyor sinava girdi sonucu aciklandi ve kazandi, is icin gorusme yapti aonuc bekliyoruz. Aylarca sinava calistigi icin ise giremedi.
Kayinvalidem bana cok haksizlik etti brn hep sustum en son dayanamadi esim tartisti bana ettikleri icin o da bizi kovdu, dayisi zengin esime 200 tl vermiş evine.birdeyler al diye bizde o 200 lira ile gecinebilecegimiz kadar gecinmeye calisacagimiz icin boyle azar azar harciyoruz.. Vallahi billahi umrumda degil maddiyat ama sorumsuz iste o canımı sıkıyor

Sinavi kazanmis iste daha niye calismiyor? Gitsin ayakkabi boyasin, simit satsin, hamallik yapsin. Memlekette is mi yok? Sen de adama saglam bir tepki gostermiyorsun ki. Hadi o sorumsuz, sen o bebegin annesisin. Besin yetersizliginden Allah korusun bebeginin sagligi bozuk dogsa ne yapacaksin? Kari koca cok rahatsiniz ya.
 
Eşinizin ailesi geçiminizi sağlamış. Akrabadan alınan 200 lira ile eve salam alınmış. Anneme gidemem diyen siz. Karnınızda bir bebek. Dünya umrunda olmayan olmayan bir koca. Çileyi çekicem diye direten yine siz. Size ve eşinize bir şey demiyorum. Karnınızdaki masumun ne günahı var? İki insanın hatasını bebek çekmemeli

Çok doğru yazmışsınız. Akılsız bir kadın, sorumsuz bir adam 2lemesinin günahını masum 3. biri çekiyor. Allah vere de konu sahibesi çıkıp annesinin yanına gitse. Bu çocuk zeka geriliğiyle doğsa bunun hesabını bu insanlar nasıl verecekler? Laylaylom kafalı insanlar çocuk yapmasın.
 
Arkadaşım vakit varsa git bebeği aldır. Sorumsuz bir adamın çocuğu olmak istemeyecektir evladın. Kocanıda boşa gitsin annenin evine git işine gücüne bak. Salak kocanda dizi izlemeye devam etsin. Millet eş bulamıyo evlenmeye ibne kocanın yaptıgına bak ülkenin neresinden tutsan bok götürüyo. Siz nasıl ebeven olacaksınız bu kafayı basıl buluyorsunuz hayret bir şey. Git bir aile danışmanına devlet baba büyüktür..
 
Biraz sinirlendim kusura bakma kardeşim. Eşine kızdım şimdi. Sen doğru annenin yanına git her şeyi anlat detaylıca o en akıllıca hareketi yapar. Durum değerlendirmesinde bulunur. O adamdan biraz uzak durman sağlığın ve akıllı düşünmen için faydalı olacaktır
 
hamile ve hassas bir kadinin konusuna yazilabilecek en vurucu yorumu okudum az once.
Çok haklısınız bende yazdım ama sonra çok pişman oldum. Nasıl silindiğinide bılmıyorum. :(( işte bır an okuyunca yazıverdım. Konu sahıbı hakkınızı helal edın. Cahıllıgıme verın :((
 
Kuzum üzülme, kocan olacak hayvan çocuk dogsa inan senden çok sever :KK43: Daha baba olamamış eline alınca olur.
Buradan etkilenip fevri hareket etme, eşin sınavı kazanmış bekle biraz, ama bu zamanda da annenden bir miktar yardım isteyin çalışınca ödersiniz :KK43:

Tabi o arada da bebek anne karnında beslenmesin, gelişimi geri doğsun falan. Ama koca olacak hayvan doğunca sever. Yav he he.
 
Bunlari okudukça kocama hayran kalıyorum ya. Bırak bıze birşey almamayı bır fakır fukara görse erzak alır koyar gizlice kapılarının önüne.. ögrencılers burs verir. Bır yerde yemek yenecwkse hesabı o öder. Üçe beşe bakmaz.. yer fazlasıyla yedırir. Ve yemesını bılmeyen yedırmesınıdd bilmez der. Ama şuna inanıyoruö allah nutlaka o mwlwgın rızkını verecektır.
Hah böyle yapın işte.
Gelin bu tip konulara kocişlerinizi övün.
Hatta kocanızın gizlice kapı önüne koydugu yardımları siz milletin gözüne sokarak anlatın.
Aferin, büyük bir halt yediniz.
Mutlu aile tablonuzu okumak için sabırsızlanıyordu zaten konu sahibesi
 
Canim oncelikle hamilesin, kendine dikkat et. Esin de anladigim kadariyla online dizi falan izlemekten duzeni bozulmus. Hem o nasil insan ki evine internet, bilgisayar almaya parasi var ama hamile esine yemek alamiyo? Al sen de bilgisayari ayaginin altina kir onun gozunun onunde, akli basina gelsin adamin. Kayinvaliden de ne vicdansiz insanmis karninda onun torununu tasiyorsun sen. Esini ondan uzaklastir oncelikle, sonra tatli dille, olmadi kavgayla hir gurle is aramasina ikna et. Karisisin bilirsin kanina girmeyi. Kendini de uzme canim. Ailen yok mu? Onlardan yardim istesen belki? En azindan yemegini falan git annenlerde ye,kendin icin degilse de bebis icin.
 
Arkadaşım vakit varsa git bebeği aldır. Sorumsuz bir adamın çocuğu olmak istemeyecektir evladın. Kocanıda boşa gitsin annenin evine git işine gücüne bak. Salak kocanda dizi izlemeye devam etsin. Millet eş bulamıyo evlenmeye ibne kocanın yaptıgına bak ülkenin neresinden tutsan bok götürüyo. Siz nasıl ebeven olacaksınız bu kafayı basıl buluyorsunuz hayret bir şey. Git bir aile danışmanına devlet baba büyüktür..



Aldırma diye akıl mı olur ya Allah'ın verdiği canı siz nasıl aldır diyorsunuz yazıklar olsun vereceğiniz akıla!
 
Konuyu akşam okuyordum uyuyakalmışım
Valla ben de hamileyim ama şu konuyu okuduktan sonra Karnım acıktı sinirden yemek bile yiyemedim Gerçi saatte biri geçmişti sen aç olduğunu düşünerek ben yemek yiyemedim düşün,
seni tanımıyorum bile,vicdan yaptım

ve sen hala eşim diyorsun yanındaki şahısa adamın umrunda bile değil
Lütfen Böyle adamlara çocuk yapmayın
yapıyorsunuz kendiniz sahip çıkın arkasında durun

günah değil mi o bebeğe Sen hala yok adam olsun Yoksa öyle olsun Yok böyle olsun adam kaç yaşına gelmiş adamı Olmamış bu saatten sonra mı olacak çocuğu da olacak
Düşüncesiz bencil ne yaptığını bilmez bir kocan var
, aklını kaybetmişsin git annenin yanına kendini değil karnındaki düşün lütfen Zira bu şekilde yaşayamaz o çocuk

Burada sayfalarca yazı yazmış sana millet Lütfen dinle ve git
 
Kizlar daha once hamilelik bolumune yazardim hep.. Belki oradan taniyan vardir beni. Anlatsam romanda olur elbet ama iki satir yazmaya calisacagim. Kaynanamda kaliyirduk maddi sikintilarimiz yuzunden kaynanam bizi evden kovdu bizde evimize geldik.
Esim geceleri sabahlara kadar uyumuyor bilgisaydan dizi izliyor. Tamam ise girene kadar keyfine baksin diyecegim ama ebde ne 1 ekmek bar ne de dolapta en ufak bir yiyecek kirintisi. Gunluk alisveris yapuyoruz. Mesela 1 salam aliyor sadexe o salami yiyoruz kahvaltida. O uyanana kadar ac beklemek zorunda kaliyorum esimde en erken saat 4 gibi uyaniyor. Uyandirsam da uyanmiyor. Depresyona giriyorum o uyandiktan sonrada ben yemek yemiyorum yiyemiyorum.
Boyle sorumsuzluk olur mu ben hamileyim?
Biktim..
Bosanmak istiyorum..
kıyamam ya zaten dünden beri ağlıyorum ne bu çektiğimiz ya bıktım valla tüm erkekler bencil :( aç kalamazsın hamilesin canım eve biraz bişeyler alın (veresiye bile olsa ) sabah onu beklemek zorunda kalma. biran önce işe girmesi lazım bu ne rahatlıktır yav :sinirli:
 
benimde aklıma takılan arabanın tamirde olması.. bizim arabamız yok ama sanırım böyle bi durumda olsak arabayı satalım çalışınca tekrar alırız derdik.
bence konu sahibi değişik bir biçimde eziyet çekmekten zevk alıyor. ama bebeğe yazık.
 
canım konunun tamamını okudum naptın konustunuz mu ? bencede annene gitmelisin tatlım
 
Back
X