sen baya sessiz kalmışsın bu olaylar oldukça kendini yiyip bitireceğine bir dahaki para konusunda aç ağzını yum gözünü senin altınlarınla alınan araba ya senin üstüne olmalı yada eşinin.bu ne demek böyle.inan ki çok sinirlendim.şimdi yalan söyleyemem bizimkiler bizden birşey beklemez dha bize verirler.yok sa yok diyeceksin.ben eşimden yakınmam ama olmadığını çaktırmadan belli ederim.her oraya giderken aynı şeyleri giy sürekli .. çok paranız oldugu izlenimi verme.azcık yanlarında bunaldım artık para yok iş bulcam en sonunda evde un yok su yok tüp bitti alamıyoz de.onlardan al al ggit.bulgur bitti sende varsa alayım de al.alabildiğince al yağ al tuz al amaç uandırmak.taktik izle.bak bir daha istiyolarmı.eşinin yanında demek zorunda değilsin.eşine oraya giderken yırtık çorap giydir=)))) hayal gücüne kalmış gerisi.bundanda akıllanmazlarsa aç ağzını yum gözünü bir kez kötü olursun.sanki şimdi iyi mi diyorlan senin için ...yaranılmaz.hem büyük kavgaların sonunda böyleleri daha iyi bile olurlar genede son çare.birde dua et bol bol.
canmm cok zor gunlerımı oldu grduler ve hıc bırsey yapmadılar bunlar arsız ınsanlarrr