• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım gerçekten bıktımmm

sen baya sessiz kalmışsın bu olaylar oldukça kendini yiyip bitireceğine bir dahaki para konusunda aç ağzını yum gözünü senin altınlarınla alınan araba ya senin üstüne olmalı yada eşinin.bu ne demek böyle.inan ki çok sinirlendim.şimdi yalan söyleyemem bizimkiler bizden birşey beklemez dha bize verirler.yok sa yok diyeceksin.ben eşimden yakınmam ama olmadığını çaktırmadan belli ederim.her oraya giderken aynı şeyleri giy sürekli .. çok paranız oldugu izlenimi verme.azcık yanlarında bunaldım artık para yok iş bulcam en sonunda evde un yok su yok tüp bitti alamıyoz de.onlardan al al ggit.bulgur bitti sende varsa alayım de al.alabildiğince al yağ al tuz al amaç uandırmak.taktik izle.bak bir daha istiyolarmı.eşinin yanında demek zorunda değilsin.eşine oraya giderken yırtık çorap giydir=)))) hayal gücüne kalmış gerisi.bundanda akıllanmazlarsa aç ağzını yum gözünü bir kez kötü olursun.sanki şimdi iyi mi diyorlan senin için ...yaranılmaz.hem büyük kavgaların sonunda böyleleri daha iyi bile olurlar genede son çare.birde dua et bol bol.

canmm cok zor gunlerımı oldu grduler ve hıc bırsey yapmadılar bunlar arsız ınsanlarrr

yalanlar diye okuyunca konu başlığını aldatılma gibi bir mevzu var sanarak geldim ama bambaşka bir şey çıktı.

öncelikle hanımefendi, siz bir kere bu kadar gözünüz kapalı ayakta neden uyutulduğunuzun cevabını şurada aramalısınız; ben niye bu kadar körüm. altınızdaki arabadan tutun da altınlarınızın akıbetine kadar neler neler dönmüş siz bunları nasıl göremiyorsunuz. vur enseye al lokmasını gibi sesini çıkarmayan, etrafına hiç bakmayan bir insansanız bunların olması çok da şaşırtıcı değil. biraz uyanık neden olmuyorsunuz, bu evde hiç konuşulmuyor mu? nasıl bir iletişimsizlik bu.

buradaki tek yalan sizden önce nişan atmış olmasıdır ki o da yalan mı değil mi belli değil. söylemek istemediği utandığı bir şeydir belki sizi de üzmek istememiştir.

evinizin içinde gelir nereye gidiyor, giderleri nedir bu evin hiç oturup eşinizle birlikte bakmıyor musunuz? geleni gideni görmüyor musunuz? bu kadar alakasız durursanız bu kadar gözleri kulakları kapatırsanız altınızdan yatağınız gitse ruhunuz duymayacak gibi duruyor. farkındalık sahibi olun biraz böyle şeyler yaşanmasın. gidin eşinizle konuşun. bize yazdığınız gibi.

canım ılk bas karısmak ıstemedım yalnıs algılanmaması ıcın sonra baktım arkamdan ısler donuyo eşime dedım sen ne kadr kaanıyosun bu para noluyo hsplı davranalım harcamalarımıı yaalım falan dedım ama ole bı kopuruyokı neyımı eksık koymus o ew gecındıremıyomuymus neler neler

Keşke altınlarını vermeseydin:(
Çok üzülüyorum böyle hikaleyere..
Senin biraz sopanı göstermene ihtyacı var eşinin ve ailesinin...
Paranızı bi yere bağlayın bence de..
Belki sıkışırsınız ama en azından sizi yolacak yüzleri kalmaz paranın gittiği yer belli olur..
Allah yardımcın olsun

Back
X