- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
- Konu Sahibi Armi hatun
Pes etmeyin... ben 7 yıl sonra atanmıştım.hatta sizin gibi çöküş dönemleri çok yaşadım.evlendikten sonra atandım üstelik hayırlısı o zamanmış demek ki.atanırsınız inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pes etmeyin... ben 7 yıl sonra atanmıştım.hatta sizin gibi çöküş dönemleri çok yaşadım.evlendikten sonra atandım üstelik hayırlısı o zamanmış demek ki.atanırsınız inşallah.
Ben dershaneye gittim canım eşim askerliğini yapıyordu o dönem.o şekilde oldu evde olmuyor yapamıyorum gelen giden yorum yapan...eşim de tusa hazırlanıyor şimdi nisan dan umutluyuz ihraçlardan dolayı çok kadro boşalır sanıyorum.inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.motivasyonunuzu nasıl sağladınız? etraftan mı destek gördünüz yoksa etrafa rağmen mi siz inat ettiniz? ben de tusla uğraşıyorum herkes pes et artık diyor ama ben aklımdakinden başka bir bölüm istemiyorum![]()
Ben dershaneye gittim canım eşim askerliğini yapıyordu o dönem.o şekilde oldu evde olmuyor yapamıyorum gelen giden yorum yapan...eşim de tusa hazırlanıyor şimdi nisan dan umutluyuz ihraçlardan dolayı çok kadro boşalır sanıyorum.inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Çalışıyor musunuz şuan?kaç mezunusun?umarım ya... aynen evde ailemleyim sürekli aynı muhabbetler baydı. teşekkürler.
Canım üstelik anneyim ben iki çocuğum var 7 yıldır kurumsal bir şirkette çalıştım sınava bir sene kala istifa ettim ve çok sıkı çalıştım. sağolsun eşimde bu konuda hep destek ti bana. beni motive eden bir söz var ben bu sözü kağıtlara yazdım evimin duvarlarına yapıştırdım. "Zirveye tırmanmak zordur ama manzara yükseklerden seyredilir"
Calisiyorum ama gecen sene hazirlandigim gibi hirsli degilim..Bence şubatı bekleme çalış yine de ne olacağı belli olmuyo artık bu ülkede![]()
İsminden de belli tarihi seven birisin sanırımCalisiyorum ama gecen sene hazirlandigim gibi hirsli degilim..
Hirs lazim banaaa![]()
Ohoo ben daha SPK'ya çalışmıyorum, vize final haftalarından da nefret ederdim, Allah size sabır versin KPSS maratonu uzun iş, zorlu. Öğrenciliğimiz boyunca sınav maratonu, okul biter yine sına yine sınav. Bıktım şahsen. Hiçbir sınava girmiyorum şimdilik, önümde sadece ehliyet var kursa yazıldım :) Tek derdim direksiyon sınavları olur inşallah. Bazen diyorum ki sınavla alsalar yine iyi, adamlar ehliyeti şart koşuyor. Size kolay gelsin. Bana da sürekli teyzeler falan kpssye gir, girmiyon mu,girdin mi, şurası şu kadar alıyormuş sen de başvursana, memur ol falan diyorlar da boş muhabbet. Amaan diyorum içimden, onlara he he deyip geçiyorum. Sallamıyorum kimseyi. Ben bıkmışım sınavdan. Memurlar çok mu iyi yaşıyor bu ülkede sanki? Olana saygım sonsuz ama bana göre değil. Gözümü karartıp krediye girer bi iş kurmaya çalışırım daha iyi. En azından ya olur ya olmaz. İnsan sonuç almak istiyor artık, aylarını verip bi de işe girmek için sınav stresiyle uğraşmak bu sistemin
15 yıl mı aman Alalh ım Gerçekten iyi sabır varmış sizde.. ne diyim darısı bizekpss nin tek anahtarı sabırlı ve kararlı olmak. ben tam 15 yıl uğraştım ve şükür bu sene memur olarak atandım. ama hiç umutsuluğa kapılmadım hiç yılmadım.
BenimdeBugün de canım en çok buna sıkkın.. ne olacak halimiz![]()
Afrisyab sozu benim tarih dersinde ogrendigim ilk kelime.. sinavda cikmis tartisiliyodu fln..İsminden de belli tarihi seven birisin sanırımşöyle düşün ; 7 ay kaldı ve bu 7 ayda dişini azıcık sık.. bazı şeylerden fedakarlık göster bir daha soru bankası görmeyeceğin günleri.. güzel bir işinin ve geleceğinin olduğunu hayal et emin ol devamı gelir.. haa bide seni motive edecek sözler bul yaz kağıda göreceğin bir yere as
Başarılar
Gayret gösterip üstesinden gelmeli, hele de başka çaremiz yok iseBenimde
AmiiiiiinAfrisyab sozu benim tarih dersinde ogrendigim ilk kelime.. sinavda cikmis tartisiliyodu fln..
Motive eden sozler asmak mantikli
Tavsiyelerin icin tesekkurler..
Sana da basarilar Allah hakkinda hayirlisini versin![]()
AminnAmiiiiiinAllah herkesin emeğinin karşılığını versin inşAllah. Umarım herkes hakettiği yerlere gelir
![]()