Şampuan ve Saç Kremleri Bıktım saçlarımdan

bbasakk_88

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
140
37
13
37
bayanlar selammm lütfen bana yağlı saçlara iyi gelen aynı zamanda da dökülmeyi azaltan veya varsa durduran bir şampuan önerir misiniz ne yaptıysam olmuyor bıktım artık

bayanlar selammm lütfen bana yağlı saçlara iyi gelen aynı zamanda da dökülmeyi azaltan veya varsa durduran bir şampuan önerir misiniz ne yaptıysam olmuyor bıktım artık
Stres bile dökülmeye sebep oluyor kan değerlerimize bakıldı mı?İçinde sülfat paraben olmayan doğal içerikli markalar var otacı ve firmasi gibi çok güzel şampuanlar tavsiye ederim.Saçı sık yıkamakta saçı tatlandırıcı iki günde üç günde bir yıkarsınız yağlanmanın azalacağını düşünüyorum

Şampuanin içine birkaç damla çam terebentin esansi...
Dökülme için bir kan verin ama önce.

Bende saçımın dökülmesinden çok şikayetçiyim. Tomar tomar dökülüyor.Doktora gittim testler yapıldı denir ve folik asit eksikliği varmış ayrıca kansızlık. 10gündür ilaçlar kullanıyorum b vitamini d vitamini saçıma bir sprey bide folik asit Demir ilacı hiç bi faydası olmadı henüz. Doktor saçına kına yak dedi bi de onu deniycem ilaçların yanında

Söylüyorum çay ağacı özlü şampuan.
Marka vermeyim reklam olur.
Istersen ozelden veririm

Stres bile dökülmeye sebep oluyor kan değerlerimize bakıldı mı?İçinde sülfat paraben olmayan doğal içerikli markalar var otacı ve firmasi gibi çok güzel şampuanlar tavsiye ederim.Saçı sık yıkamakta saçı tatlandırıcı iki günde üç günde bir yıkarsınız yağlanmanın azalacağını düşünüyorum
Yok hiç kan değerlerime bakılmadı

Yok hiç kan değerlerime bakılmadı
Önce kan degerlerinize baktırın ben de tiroit hastasıyım dökülüyor tiroitin belirtilerinden birisi bunun yanı sıra kansızlık ve vitamin değerlerinizede baktırın.

Back
X