• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saç diplerinin sürekli yağlı olması

gossipgirl5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
1.010
407
43
arkadaslar son 1 haftadır saç diplerim duş almama rağmen sürekli sert ve yağlı. başta şampuan kaynaklı sandım değiştirmiştim sonra eskisini kullanmaya devam ettim hala öyle. her zaman sürdüğüm gibi saç diplerime getirmeden yağ ve ısı koruyucu sürüyorum. sonra kurutuyorum kurutmasam bile öyle oluyor duş almamışım gibi ertesi gün taradığımda yasyağlı olmaya başladı. sebebi ne olabilir?

Yastık kılıfınızı duzenlı değiştirin su çok kireçliyse saçın pH bozulmuştur şampuan sık değiştirmeyin şampuanı elinizde yumuşatın öyle saçınıza sürün uyku düzeninize dikkat edin bide dökülme kepek varsa mantar olabilir

Durulama süresini artırın iyi durulayın 30 saniye ise 1 dk yapın

Yastık kılıfınızı duzenlı değiştirin su çok kireçliyse saçın pH bozulmuştur şampuan sık değiştirmeyin şampuanı elinizde yumuşatın öyle saçınıza sürün uyku düzeninize dikkat edin bide dökülme kepek varsa mantar olabilir

Durulama süresini artırın iyi durulayın 30 saniye ise 1 dk yapın
suyun yapısı nasıl bilmiyorum yurtta kalıyorum anlamıyorum pek açıkçası, hep kullandığım şampuan aslında özellikle dipleri çok iyi yıkamaya çalıştım ama gene aynı

arkadaslar son 1 haftadır saç diplerim duş almama rağmen sürekli sert ve yağlı. başta şampuan kaynaklı sandım değiştirmiştim sonra eskisini kullanmaya devam ettim hala öyle. her zaman sürdüğüm gibi saç diplerime getirmeden yağ ve ısı koruyucu sürüyorum. sonra kurutuyorum kurutmasam bile öyle oluyor duş almamışım gibi ertesi gün taradığımda yasyağlı olmaya başladı. sebebi ne olabilir?
B12 düşmüş olabilir benimde bir ara diyet yaparken saçım yağlıydı hep dipleri sonra kilo alınca o sorun gitti

Back
X