Biktim usandım yaşamaktan. ..

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
103
Sadece içimi dökmek istiyorum. ...

Sorunlu bir yaşam tarzım var . Ben daha bebekken belimden alınan ur la bir sürü rahatsizligim suan 26 yaşındayım bu yasima kadar birsürü ameliyat geçirdim okul hayatıma devam bıle edemedim orta okuldayken kaç kere dönem için de izin alıp ameliyat masalarima gittiğimi hatırlamıyorum bile. 2 sené öncesine kadar ayagim da kapanmak nedir bilmeyen yaraylâ senelerce yaşadım hergün pansuman yaptım istediğim gibi gezemddim bile .

Ayağından nerdeyse 8 . Ameliyatımi olacakken bir mucize ile kendiliğinden kapandı Allahtan ümidimı kesmedim hiç bi zman çünki. Şuan sadece mesane problemim var afedersinz yani idrarımı kendim yapamıyorum sonda yardimiyla yapıyorum .

Ben bu yaşıma kadar hep çektim yani hayatıma biri girdi ilk defa bende sevdim ama gelin görün ki annem istemiyor hatta ve hatta bana evlenebilecegim gözle bakmıyor bana kendin gibi birini bul diyor hep para konuları açıldığında hep benden küçük kardeşimi öne sürer yani şunu da alalim peşine kardeşine düğün yapariz gibi kardeşim de üni 2 ye gidiyor daha düşünün ondan önce ben varım ama bana evlencek gözle bakmıyor bir toplum içine girdiğimiz de sıra umutlu ya geldi darısı onun başına gibi bir cümle kurulursa direk milleté dediği kelime ben onu evlendirmiycem.

Yengemlere ananeme umutlu yapamaz evlenemez bi evi çekip çeviremez diyormuş o kdar zoruma gidiyorki benim neyim var da bende kendi hayatımı kuramıyorum niye bana bu gözle bakıyorlar ... yanlış cümleler kurmuş olabilirim kusura bakmayın suan iyi değilim GoZ yaşlarıma engel olamiyorum.

canım öncelikle geçmiş olsun, Allah şifa versin hayırlısıyla
herşeyin bu kadar farkındayken, yani annenin yaptığının yanlış olduğunu bilirken neden bu kadar kafana takıp üzülüyorsun?
annenle hiç karşına alıp açık açık konuştun mu?
anne bana neden güvenmiyorsun, sen böyle yapınca ben çok üzülüyorum, neden söylemlerin böyle, ben yapabilirim dedin mi?
bence konuşmadıysan bir an önce konuşmalısın
VE AĞLAMA

Evet 1 kere konuştum erkek arkadaşımı anlattığımda bana seni istemez ler kendin gibi biri bul çocuk istese bile ailesi kabul etmez dedi ben çok kırılgan biriyim bu konulari konuşamıyorum 1 kere açtım 2. Açamam yani

Annenizin yaptığı acımasızca sizin yaşadıklarınızı biliyor destek yerine köstek oluyo kusura bakmayın hiç konuştunuz mu karşılıklı annenizle

Güya oda beni düşünüyor kendin gibi birini bul onla evlen diyor sanki pazardan mal seçiyorum. YapAazsin diyorki yapamiycam ne var annem zaten evlendiğinden beri kendi isinde çalışan biri evin her işini ben yaparım yemeği temizliği iviri ziviri benden daha ne istiyorlar anlamıyorum

ama olmaz ki
ya tekrar tekrar konuşacaksın
ya da duymazdan gelip umursamayacaksın, kafana takmayacaksın
birinden birini seçeceksin
bir sihirli değnek yok ki gelip bunu düzeltsin
bu sadece senin elinde!!!

Seni kırarak inciterek üzerek mi düşünüyor kendin gibi birini bul nedir ya

Annen rahatsizligindan dolayı sana karşı fazla korumacı sanki. Ben böyle hissettim. Belki annene ayaklarinin üstünde duyabileceğini göstermenin vakti gelmiştir.

Evet aynen ole aslında benim için böle davranıyor . Ben zaten kendi ayaklarımın üstünde duruyorum oda herseyin farkında 4 senedir çalışıyorum eve geliyorum işten geldiğim halde yemek yapıyorum mutfağı topluyorum çamaşır yıkıyorum Vs Vs Vs evli bir bayanın yapacağı herseyi yapıyorum yani

Sanırım annenin istediği biraz daha güçlü olman. Yani evli olmak sadece yukaridakileri yapmak degil. Psikolojik olarakta güçlü olman lazım fiziksel olarakta. Kısacası annenin gözündeki hasta kız imajını silmen lazım

Allah yardimcin olsun canm benm

Anneni tanımadığın halde sarsarak kızmak istiyorum resmen Seni bu kadar çok dusunuyosa bütün evin yükünü sana yıkmasın mutluluğun için seni değil başkalarını Karşısına alsın bi zahmet

Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun
Rabbim seni tez zamanda sağlığına kavuştursun
Bu senin sınavın herkes farklı şeylerle sınav oluyor önemli olan o sınavı isyan etmeden atlatabilmek
Bak kendimi anlatayım ben sana
17 yaşımda bel fıtığı oldum
Ama öyle böyle değil
Yürüyemez oldum canım babam her yere sırtında taşıdı beni
Sonra ameliyat geçirdim üniversite sınavına hazırlanıyordum
O sene tüm arkadaşlarım gitti ben kaldım
Daha sonra boyun fıtığı oldum yine aynı acılara maruz kaldım
Sonrasında omuriligimde kist olduğu ortaya çıktı çok şükür ki kötü huylu değildi
Daha sonra yumurtalığımda kanser türüne yatkın bir kist çıktı
Acil ameliyata girdim doktorlar belki yumurtalıkları ve rahmi almak zorunda kalacaklarını söylemişlerdi
Ama çok şükür sadece kist alındı ve temiz çıktı sonucu
Şimdi göğsümde bir kist var git gide büyüyor
Biyopsi oldum çok şükür şimdilik sıkıntılı bir durum yok
Şimdide karaciğerimden tedavi görüyorum
Evliyim ve çalışıyorum bunlar bana engel değil
Annen kendinden daha iyi bakabilecek kimseyi göremediği için öyle söylüyordur
Bunlara üzülüp kendini kahretme olur mu
Hayatta herşey olacağına varır

Bunları söyle annene ve sor.
Neden evlenemezmişim?
Sağlıklı bir insan gibi her işi yapabilirken nedenmiş?

Ben anlamadım da kendisini.

Allah şifa versin bu arada, ağlama, üzülme.
Seni anlayana kadar anlatmalısın.

Eee o zaman

Cinsellik mi yaşayamayacağını çocuğunun mu olmayacağını düşünüyor

Erkek arkadaşın rahatsızlıklarını ve boyutunu biliyor mu

Annen cok yanlis dusunuyor, cok yanlis davraniyor.

Sevdiginle evlen bence, annen evet dese de hayir dese de...mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…