- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
-
canım öncelikle geçmiş olsun, Allah şifa versin hayırlısıyla
herşeyin bu kadar farkındayken, yani annenin yaptığının yanlış olduğunu bilirken neden bu kadar kafana takıp üzülüyorsun?
annenle hiç karşına alıp açık açık konuştun mu?
anne bana neden güvenmiyorsun, sen böyle yapınca ben çok üzülüyorum, neden söylemlerin böyle, ben yapabilirim dedin mi?
bence konuşmadıysan bir an önce konuşmalısın
VE AĞLAMA
Annenizin yaptığı acımasızca sizin yaşadıklarınızı biliyor destek yerine köstek oluyo kusura bakmayın hiç konuştunuz mu karşılıklı annenizle
Evet 1 kere konuştum erkek arkadaşımı anlattığımda bana seni istemez ler kendin gibi biri bul çocuk istese bile ailesi kabul etmez dedi ben çok kırılgan biriyim bu konulari konuşamıyorum 1 kere açtım 2. Açamam yani
Rabbim yardımcınız olsun okurken içim gitti
Seni kırarak inciterek üzerek mi düşünüyor kendin gibi birini bul nedir yaGüya oda beni düşünüyor kendin gibi birini bul onla evlen diyor sanki pazardan mal seçiyorum. YapAazsin diyorki yapamiycam ne var annem zaten evlendiğinden beri kendi isinde çalışan biri evin her işini ben yaparım yemeği temizliği iviri ziviri benden daha ne istiyorlar anlamıyorum
Annen rahatsizligindan dolayı sana karşı fazla korumacı sanki. Ben böyle hissettim. Belki annene ayaklarinin üstünde duyabileceğini göstermenin vakti gelmiştir.
Seni kırarak inciterek üzerek mi düşünüyor kendin gibi birini bul nedir ya
Sıkma canını boşver ya üzme kendini konus bu konuyu onunla acık acık
Sanırım annenin istediği biraz daha güçlü olman. Yani evli olmak sadece yukaridakileri yapmak degil. Psikolojik olarakta güçlü olman lazım fiziksel olarakta. Kısacası annenin gözündeki hasta kız imajını silmen lazımEvet aynen ole aslında benim için böle davranıyor . Ben zaten kendi ayaklarımın üstünde duruyorum oda herseyin farkında 4 senedir çalışıyorum eve geliyorum işten geldiğim halde yemek yapıyorum mutfağı topluyorum çamaşır yıkıyorum Vs Vs Vs evli bir bayanın yapacağı herseyi yapıyorum yani
Evet aynen ole aslında benim için böle davranıyor . Ben zaten kendi ayaklarımın üstünde duruyorum oda herseyin farkında 4 senedir çalışıyorum eve geliyorum işten geldiğim halde yemek yapıyorum mutfağı topluyorum çamaşır yıkıyorum Vs Vs Vs evli bir bayanın yapacağı herseyi yapıyorum yani
Evet aynen ole aslında benim için böle davranıyor . Ben zaten kendi ayaklarımın üstünde duruyorum oda herseyin farkında 4 senedir çalışıyorum eve geliyorum işten geldiğim halde yemek yapıyorum mutfağı topluyorum çamaşır yıkıyorum Vs Vs Vs evli bir bayanın yapacağı herseyi yapıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?