Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadarda olmaz canımm bir olur iki olur bence verdikce isterlerr eşinle güzelce konuss oo kabul etmesiinn istemeye yüzleri olmaz belkii
canim bellliki sorunun buyuk uzuldum senin adina. benim anlamadigim danimarka yaziyor burda herkesin aldigi maas asagi yukari belli issiz olsalar dahi gecilinecek kadar maaslari vardirr yani gul gibi gecinir kendi maasini ne yapiyo.cok zeki biri olmalisin nasil krone tr parasina cevirmissin oylekaydirigubbakcemile5
Tatlım, ben de başka bi foruma yazmıştım. Kayınvaldem biz evlendikten soora İstanbul'da yaşıycam, kirayı siz ödeyeceksiniz, bana da bakacaksınız die tutturmuştu. Yanında kayınbirader vardı ve o da çalışıyordu oysa. Benim kocam da ilk maaşını alır almaz gidip iki aylık kira borcunu ödemişti. Evi babam aldı bana, ona rağmen kendi evimi terkettim yeni gelinken 3 gün dönmedim. Sonunda kocam yalvardı dön diye, ben de git maaşını al annenden öyle dönerim dedim, aldı ve döndüm. Yoksa sittin sene öderdi kirayı. Etimiz ne butumuz ne kendimiz zor geçiniyoruz, bi de düğün üstü bi sürü borcumuz vardı, hiç katkıları olmamıştı zaten. Eşinle konuş hemen bi son verin bu duruma. En önemlisi eşini al yanına git babanların elini öp, barış, küs kalma onlarla sakın. Bişey gelse başına , Allah korusun eşinle aran bozulsa kim yardım edicek sana??
yok be kuzum adanadyaım ben
can sıkıntısından değiştiriyorum aradakaydirigubbakcemile3
ama zekiyimdir orda haklısın