bıktım yaa

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
32
Yeter artık gerçekten bıktım usandım.her olan kötü olaydan sonra sorumlusu ben oluyorum

Çenesi o kadar alışmış ki yemin ederim elinden bardak düşüp kirilsa senin yüzünden diyor..

Az önce elektrikler gitti
4-5 kez üstüste yanıp söndü ve kesildi...biraz sonra dedim ki ;;;böyle olunca kombi yanıyormuş
inşallah birşey oolmaz
;;;ben sana. diyorum fişleri takılı birakma.

AAllah'im olurmusuN öldürürmusun..gerizekali kombinin. fişini mi cikariyim...

Yani kombiye birşey olursa onun sorumlusu da benim

ne biçim bi insansin sen yaa

Asıl onun fişini çek te sussun bence

Eger bu bahsettıgın esın ıse kı tam bır es dırdırına benzıyor bıkmakta cok cok haklısın ne bu boyle herseye karısan erkeklrden nefret edıyorum ama ya.

Cok haklisin deseydin , gercekten fisi cekmeliyim ama senin fisini ..
Dir dir eden erkekte cekilmiyor ..

Evet bahsettim kişi eşim.normalde çok konuşmaZ geveze değildir.ama sürekli herşeyden. sorumlu beni tutar.hiç. bir. zaman suçluda olsa suçunu kabul etmez .. gezmeye çıksaK trafik olsa senin yüzün. trafiğe kaldik.yağmura yakalansak senin yüzünden.çocuk hasta olsa senin yüzünden.bi yerde birseyin unutsa senin yüzünde...sürekli böyle
Asıl onun fişini çek te sussun bence

Bencede onun fişini çek. Uffff bu erkekler anlayıssız odun erkekler ne çok yaaaaa

Kim bu bahsettiğin eşin heralde.

Eger bu bahsettıgın esın ıse kı tam bır es dırdırına benzıyor bıkmakta cok cok haklısın ne bu boyle herseye karısan erkeklrden nefret edıyorum ama ya.

fişi çek eşine tak

Cok haklisin deseydin , gercekten fisi cekmeliyim ama senin fisini ..
Dir dir eden erkekte cekilmiyor ..

Allah sabır versin kardeşim başka ne denebilir ki

Kombinin fişini çekince osuruğunla mı ısınmayı düşünüyosun deseydin..

mal! dersem ayıp olur mu?

Off dırdırcı bir koca daha ..

benim eş te böyle sayılır.evde eşya yok çingen çadırı tabirine uyuyor. yere su dökülüyor diyelim. vay sen niye su döktün yere eşyalara maden suyu dökülüyor vay sen niye döktün.yav ev eski yeri eski eşyası eski düzeltince hepsi çöp olacak bu neyin titizliği bilmem ki,
hep bir koşuşturma yemek yapıyorum.ama sonuçta çalışıyorum.hep taze yemek istiyo ee bir tabak kalanlar ziyan mı olacak daha bi gün dahi ısıtılıp yenecek mis gibi yemeği çöpe döktürüyor.hani sebze yiyorduk sonuçta eve alınan onun sevdiği sebze. hani tutumluyduk. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.en sonunda mesaj attım bu yemekler bitmeden yemek yapmıcam.o akşamı da sinemaya gittik. yarın yine yemek derse zıkkımın kökünü yesin.
kısaca kv demin boşluğunu dolduruyor sağolsun.

allah yardımcınız olsun ne denilir herşeye karışması yetmiyor birde sorumlu tutması cabası

AkşaM kıyamet koptu.birşey olmamış. gibi bugün aradı.en çok kizdigimda bu,yüzsüz
Ehhhhhh yeter beeee,de yol saçını. Bak bu ışte benim yüzümden de

Off dırdırcı bir koca daha ..

Dırdır kadının işidir.
O 1 söyleniyosa sen 10 söyle.

allah yardımcınız olsun ne denilir herşeye karışması yetmiyor birde sorumlu tutması cabası

Nolur nolmaz buzdolabının çamaşır makinasının tüm elektirikli aletlerin de fişlerini çekelim hayatım neme lazım hasbel kader elektrik giderse bozuluverirler mazallah deseydin. Hangi dünyada yaşıyo acaba?

Ayy benim de kocamın böyle kıl kıl karışmaları dırdırları vardı amannn çok zor vallaha ..
Sonra ben daha çok dırdır yaptım o da bıraktı . .Şimdi arada yine dırdır yapıyo sonra ben başlıyorum benim çenemden
korkup susuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…