• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım yahu !

voodoobebegi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
732
121
133
Kızlar iyi geceler .
Çok gerginim , çok mutsuzum .
Vallahi de nasipsizim , kim okudu üflediyse ağzı dili kopsun .
Koskocaman kadınım . Okul bitti işe güce başladım . E artık biri olsun evleneyim falan diyorum .
Ay yani evlenmesem de biri olsun falan istiyorum .
Adamlar geliyo tamam . Aaa ne hoş kadın diye muhtemelen .
Çiçekler , böcekler . Aradan siz deyin 3 gün ben diyeyim 5 gün sonra adamlar püüüüfff yok oluyor .
1 2 3 derken eeeeh be yeter dedim bende mi sıkıntı var .
Ne olacak böyle kızlar . Gelen kaçıyor .
Hayır öyle çok sıkıcı muhabbetim de yoktur aslında arkadaş çevrem falan severler beni .
Büyü mü yaptılar ki bana bu herifleri kaçıracak :(

Kızlar iyi geceler .
Çok gerginim , çok mutsuzum .
Vallahi de nasipsizim , kim okudu üflediyse ağzı dili kopsun .
Koskocaman kadınım . Okul bitti işe güce başladım . E artık biri olsun evleneyim falan diyorum .
Ay yani evlenmesem de biri olsun falan istiyorum .
Adamlar geliyo tamam . Aaa ne hoş kadın diye muhtemelen .
Çiçekler , böcekler . Aradan siz deyin 3 gün ben diyeyim 5 gün sonra adamlar püüüüfff yok oluyor .
1 2 3 derken eeeeh be yeter dedim bende mi sıkıntı var .
Ne olacak böyle kızlar . Gelen kaçıyor .
Hayır öyle çok sıkıcı muhabbetim de yoktur aslında arkadaş çevrem falan severler beni .
Büyü mü yaptılar ki bana bu herifleri kaçıracak :KK43:

dengini mi bulamadın acaba, belki de beklentileri evlenmek değildir, o yüzden tanıştırma usulu niyeti evlenmek olanlarla bi çık derim

Ya orası da öyle tabi

Napiyosun agirdan aliyonda ondanmi kaciyolar :KK55:
Yoo tam tersi aslında ben çok dışa dönük hareketli biriyim . İşim dolayısıyla da hayli sosyal .
Öyle gudubetlik yapmam ama ...

Demek ki zamanı var daha.. Hayırlısı herşeyin böyle düşünmeyin.
heveslenip sonra bir anda gidince al sana bu layık der gibi oluyor ama :(

heveslenip sonra bir anda gidince al sana bu layık der gibi oluyor ama :KK43:[/QUOTE]

Belkide sana layık olmadıkları ıcın gidiyorlardır bilemeyiz :KK51:

Ya orası da öyle tabi

Yoo tam tersi aslında ben çok dışa dönük hareketli biriyim . İşim dolayısıyla da hayli sosyal .
Öyle gudubetlik yapmam ama ...

heveslenip sonra bir anda gidince al sana bu layık der gibi oluyor ama :KK43:

dengini mi bulamadın acaba, belki de beklentileri evlenmek değildir, o yüzden tanıştırma usulu niyeti evlenmek olanlarla bi çık derim

Benimde şimdilik değil zaten hani 2 sene falan tanırım sonra evlenirim diye düşünüyorum ama ...

Davranis bozuklugun falan vardir, butun adamlar efsunlanmis olamaz
Olabilir tabii ama bunu tespit edebilecek kadar bile tanımıyorlar ki beni . 2 3 günde ne kadar tanınabilir .

Elbet birgün buluşacağız demiş zeki müren :) şayet zeki müren yalan söylemiş olamaz diyorum :) bekle canım beklee :)

Akışına bırak,seni sen olduğun için seven biri çıkar.
İnşallah . Gelip 3 gün sonra gide gide eeh yeter be artık kimseyi istemiyoruma ramak kaldı ama

Güçlü , maddiyati elinde , fiziksel görünüşünden emin kadınlardan hep korkarlar zaten . Ama geldiklerinde de ben böyleydim ki 2 günde neden değişiyor

Elbet birgün buluşacağız demiş zeki müren :) şayet zeki müren yalan söylemiş olamaz diyorum :) bekle canım beklee :)

:):):) ayy inşallah inşallah .
Ama böyle giderse senede 1 gün bile bulmaayacağım kaçıracağım geleni de :D

Kismeti , zamani geldiginde sen.bile engel olamazsin :)
Gelsin artık :(
Ya gelen gitmesin , gidecek de gelmesin .

Ille biri olsun diye birlikte olmamak lazim. Ya da daha tanimadan etmeden direk evlenmek amaciyla. Siz ne kadar seviyorsunuz, asik mi oluyorsunuz, birseyler hissediyormusunuz ki? Nedir bu yana yakila evlenecek birini aramak anlayamiyorum. Davranislarinizdan da hissettiriyorsunuzdur es aradiginizi. E adamlar da 3 gunde ne bu boyle deyip kaciyordur. Ya da genel olarak bir karakter sorununuzu goruyorlardir. En masum aciklamasiyla ise birbirinize uymuyorsunuzdur. Buyu, beddua, nazar, bunlarla kafa yormayin, oz elestiri yapin bence.

İçeriği okuyunca nickiniz daha da battı gözüme... ???

Her şey kısmet , özgüvenin de yüksek... Kaçanları hiiic dert etme :) onlar gelene yol verirler sadece...kafana taktıkca gelmezler zaten, hic ummadığın anda olur niyeyse....
Yani en azından benim öyle oldu:KK8:

Back
X