• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım yaşamaktan

diktirmekte çözüm degilki benim için nası bi evlilik kurulur ki öle bişeyin üstüne :( kimseye güvenim yok benim

ben de 12 yasindayken teyzemin komsusu (40 yasinda) beni zorla dudaklarimdan opmustu. ben kosarak eve gittim ve olayi anneme ve babama anlattim. teyzem 'aman kimseye soylemeyin. ayiptir.' dedi. ama annem ve babam hemen emniyet mudurlugune gitti. sikayetci oldular. emniyet muduru benimle de psikolog esliginde konusturdu. ilk once goz altina aldilar cunku kendiside polisti. sonra baska kucuk bir kiza tecavuz edince hapse attilar. ama ben hayata kusmedim. evet bir opucukten bir sey olmaz ama o bile psikolojinizi bozar. turkiyede ozellikle buyuk sehirlerde bazi kizlarimiz(kucuk yasta degil) zevk icin sevgilisiyle herseyi yapiyor. ayrilinca yenisini buluyor. yani demek istedigim herseyi bekarete baglama. hayat o kadar guzelki. bunu ileriki yaslarinda anlayacaksin. simdi mutsuzsun ama eminim allah onune oyle birini cikaracakki onun icin yasama dort elle sarilacaksin. o kisi hala tecavuze devam ediyorsa hic bekleme polise git. allah sana yasama sevinci verir insallah.

bütün yorumlarını okudum..böyle kendini hırpalamakta çok haklısın sende bılıyosun sucsuz olduğunu bi yandanda anladım ki mutlu bı evlılık yaşayamamaktan korkuyosun..çünkü zaten erkek arkadasın dusuncesıyle sana bunu yaşatmış..ama korkma bence..bende muhafazakar bı aılenın kızıyım ve sana şunu soyluyorum sakın bu durum için kendını aşağılanmış ve bi hiç zannetme..inan hayat o kadarda acımasız değil..çok guzel gunlerın olcana ınan ve hayaller kur..eminim seninde bir nasibin vardır beni böyle kimse kabul etmz diye korkma inan bunu anlayıp sana sen olduğun için değer vercek adam gibi adamlar da var bu dunyada ve senin karşınada çıkacak..önce guven verip samimiyetini gösterip sonrda açıklarsın sevdiğine zamanı geldiğinde ve böyle evlenende çok ama bunları düşünme şimdi...daha güçlü ve dik olmak için okuyup daha iyi yerlere gel..kendine guvenın gelsin.öyler güzelliklere sahip ol ki sana sahip olmak için sana koşanlar olsun...hayat seni değil sen hayatı yönet..bu kadar aciz olma herşeyide bekaretıne bağlama öncelikle sen olduğun için guzel olmalı hersey..bi devlet hastahanesıne gıt destek al...ama bunu bıle yapsan en guvendiğin annenle paylaşmayı dene hatta sen git kendini biraz düzelt eğer istersen annenede aynı ortamda uzmanla bırlıkte açıkla...seni sen olduğun için sevecek bırırlerı hatta bıçok kişi mutlaka var canım ama sen takılma bunlara durumunu duzelt kendini topla.. .unutma ki bu işi zevk için yapan bınlerce kızımız vr ne yazıkki sanki hayatları perişan mı?öylelerini alan bile çok o yuzden evliliği dert etme!!sen yaşamana bak

Son düzenleme:
çok zor bir durum ama üzülme. hayatına giren erkeğe de hemen sakın söyleme henüz evlenmek içinde çok erken iyice tart ciddiye gelirse iş söylersin. yoksa seni üzerler.

peki küçükken neden söylemedin saklanabilicek bişi diil ki kaçırılma olayı falan mı yoksa nasıl tecavüze uğradın çok merak ediyorum ailenin nasıl haberi olmaz bundan ????

peki küçükken neden söylemedin saklanabilicek bişi diil ki kaçırılma olayı falan mı yoksa nasıl tecavüze uğradın çok merak ediyorum ailenin nasıl haberi olmaz bundan ????

bir derdim var bölümünde yazdım nasıl oldugunu ve neden aileme anlatmadıgımı ordan okuyun lütfen her yazdıgımda yeniden yaşamış gibi oluyorum inanın çok üzülüyorum hayatıma bi yön vermek için ugraşıyorum unutmucam kesin ama her bahsettgmde daha kötü oluyorum k.b :(

amann sendeki dertlerde dert olsun be gülüm.milletin sağlık problemlerimi dersin ailevi sorunlarımı dersin yaşam sürdürme derdimi dersin o kadar çok ki seninkiler bunun yanında ne kalıyor acaba ? takma kafana oluruna bırak

canımm cok uzuldummmmm
bı psıkolojık destek alman sart olan olmus tum cocuklugunu bu duygunun ezıklıgı altında gecırmıssın bunu saklayarak yasamıssın ama daha fazlasına ızın vermemlısın hayatının gerı kalan kısmınsa bunun uzerıne gıtmelısın
aılenle bu konuyu konusamayacagını soylemıssın toplum olarak oyle bı baskı uygulanıyo kı kadınlara tecavuze ugramak bıle kadının sucu,8 yasındakı masum bır cocuga tecavuz edebılecek kaDAR Duyguları bastırılmıs hayvanların hıc bı sucu olmuo ,hep kadın suclu oluyo tahrık ettı oluyo,yaa 8 yasındakı bı cocuk nasıl tahrık edebılır bır erkegı,hadı 8 yasını bırak hangı kadın tecavuze ugramak ıcın tahrık eder bı erkegı...
cok uzuldum durumuna ama bu senın sucun yada hatan deıl,bu senın psıkolojın de yaralar acmıs bole devam edersen sende daha cıddı rahatsızlıklar bas gosterır devlet hastanelerınde bıle pskıloglar var bı yardım almalısın hatta eger ımkanın varssa pskılog eslıgınde bunu aılenle paylasmalısın ,umarım sıkıntılarını atlatır ruh saglıgına kavusursun...

çok zor bir durum ama üzülme. hayatına giren erkeğe de hemen sakın söyleme henüz evlenmek içinde çok erken iyice tart ciddiye gelirse iş söylersin. yoksa seni üzerler.

kesinlikle katılıyorum sevgilin olan bişiler hissettiğin kişiye sakın hemen söleme erkekler gerçekten çok duygusuz onlar da sana aynı acıyı yaşatacak potansiyeldeler böle bişi bi arkadaşım başına geldi o sevgiliyse birlikte oldu yani sevgili sanıodu 14 yaşındaydı adam pisliğin tekiymiş o 26 vardı sanırım kız yıllarca acı çekti 3 kere birlikte olmuşlar sonra adam yok ortada başka bi sevgilisi oldu ona hemen anlattı herşeyi onunla devam etti bu olaylara bitti sonra bi diğeri ve bi başkası herkesle ilişkisi bu şekilde ilerledi 4 yıl boyunca kendinden tiksiniodu artık sonra evlendi bi adamla adam onu kabul etti herşeyiyle ama eşine sadece o ilk olayı söledi diğer sevgilileri ve diğer yaşananları anlatmadı adam kabul etti yinede şimdi mutlu bi evlilikleri var bi daha o ........in adını ikisi de anmadı. Kız şimdi bulmuş onu aslında ama napcanı bilemio evliliği bozulsun tabiki istemio
seninde bi yazgın var karşına mutlaka o doğru kişi çıkacak belki yıllar sonra ama seninde mutlu olcan günler gelecek buna inan

ama bunu sen seçmedinki niye bu kadar üzülüyorsun. mutlaka Allah gönlüne göre verir. emin ol, seni bu yüzden suçlayacak bir insanla bırak evlenmeyi arkadaşlık bile etme. sen zevki için yapmadınki bunu. bunu sana koz olarak kullanacak insanı Allah zaten affetmez. lütfen sende affetme

ama bunu sen seçmedinki niye bu kadar üzülüyorsun. mutlaka Allah gönlüne göre verir. emin ol, seni bu yüzden suçlayacak bir insanla bırak evlenmeyi arkadaşlık bile etme. sen zevki için yapmadınki bunu. bunu sana koz olarak kullanacak insanı Allah zaten affetmez. lütfen sende affetme

evet onu birdaha hayatıma sokmayacagım çünkü düşünceleri çok kötü ben sadece okuyorum geriside kısmet artık kaderimde ne varsa o..

erkek ark. paylaşmayın.. herşey yoluna girsin sende moralini en yüksek seviyede tut ki bu çok önemli... şöyle düşün. : bu senin isteyerek yaptığın birşey değil.. bir hayvan yüzünden hayatını mahvetme. zor durum ama atmatmak senin elinde..

Back
X