Bıktım yoruldum bir kere de mutluluktan ağlasam tek bi defa

Çocuk var mı? Yaşlarınız çok küçük :(
Ailen yok mu? neden sana kimsen yok diyor.?
Çok mu kilolusun ,evlendiğinde nasıldın ,severek mi evlendiniz? Evlilikten önce eşin sana karşı nasıldı.?

O kadar kapalı anlatmışsın ki bütün bu soruların cevabı yok ,Bazı şeyleri bilmeden yorum yapamayız malesef.

18 yaşınızda mı evlendinizz?
Belki biraz bunalıma girmiş olabilir misiniz?
Eşiniz diyor diye değil ama kendiniz için spor salonuna yazılsanız?
Hem çevre edinirsiniz hemde hopp kilolar gider.
Eşinizi etkilemeye çalışabilirsiniz. Ne bileyim romantik yemekler olur geceler olur. Biraz monotonlaşmışsınız sanki. Bence heyecan katabilirsiniz. Adam sizi beğenmeyip eleştirir olmuş belli ki.
Spor salonu fikrini bir düşünün derim.

Kimseye anlatamam derdimi kimsem yok ki anlatsam.ben bir ömür böyle mi yaşayacağım lanet olsun bu kadare onu tanıdığım güne evlendiğim geceye lanet olsun.bi insan bu kadar yorulur mu nefret eder mi hayattan.bi gün olsun mutluluktan ağlasam cok mu yani cok mu.hergün kavga dövüş.naptım ben kime naptım neyin günahı bu.ne zaman millete özenmekten vazgeçeceğim milletin mutluluğuna imrenmekten bıktım yoruldum.ilgi yok saygı yok hep ben hep ben.tamam ben yalnızım kimsem yok anladım da bu her defaımı söylenir.tamm kilo aldım şişkoyum bu her zaman mı dile getirilir almasaydın o zaman.bosa gitsin o zaman ne diye durduruyon yanında.bu mesajı yazdım kimseye göndermem ancaısizlere açabildim anca buraya yazabildim.biraz içim rahatlasın diye.
Tek değilmişim. Bende az önce ağlıyodum ben ne zaman mutlu olucam diye :(

Türkiye de zor durumda ne okacak halimiz bilmiyoruz Allah yardımcımız olsun me dıyen artık

Ah canım çok üzdün beni lütfen toparlan sakın kendini sevmekten vazgeçme kilo alınır verilir inan sorun değil, ama ruh sağlığını bir bozarsan inan düzeltmek çok daha zor olur,yaşın genç daha yolun çok inşallah hiç kimse için kendini üzme ve sana değer vermeyene sen hiç değer verme yol ver gitsin mutsuzluk bir kadın için en zor şey hayatını mahvetme acıma acınacak kişi sen olursun...

Kavga hergün kavga huzur yok bunun akrabaları var burda
Arada görüşürüz.her kavga da tartışmada seni cagıran yok senin kimsen yok.bir yere gidecek oluruz otur poponu büyült der bana.evde esya kalmadı carptım kırdım ne varsa

arabesk mi dersin klasik mi ama benim Allahim var de..
guvendigi akrabasi esi dostu icin garantisi mi varmis omurluk?
hic uzulme canim,Allaha havale et,o kimsesizlerin kimsesi.

Yurt dışındayım ve ailemden kimse yok aslında kendi ailesi de burda degil ama ben daha cok kimsesizmişim

Evlendiğimde zayıftım 58 di şimdi 15 kilo fazlam var.cok inatçı.teyzesinin oglu karısı cagırmıs plan yapmıştık gezmeye gidicez diye vaz geçtiler.sonra biz gidelim dedim hep öyle yapıyorlar vazgeçilyolar dedim.ben kuzenle gezerim dedi ben gitmiyorsam bi yere sende gitme dedim seni cagıran yok otur poponu büyült dedi.olan kavgayı ettim bende.

bak sen adama boşa o zmn boşa beni dersen ztn daha da şımarır..bu şekilde devam edecekse ayrılalım dıceksın ..onun bırakmasını degıl ben bırakırım havası verıceksın (çok sevıyosan bırakma da blöf yani işte:)..yalnızım kimsem yok ühühühü...Ee noldu bunu adama hıssettırınce sana oyyy kimsen olmasa da ben mi varım dıcek..Daha çok vurucak seni eksik yanından sanma bı sennkı öle hepsi böle bunların(çaktırma bende böleyim kavga anında hep belaltı çalışırım ) Önce su aciz hallerden kurtul kendıne guven ..
Bir diğer konuda öle milletin mutluluguna ınanma..Şahsen ben evde eşimin kafasına ayakkabı fırlatmış insanım(hala da çeşitli şeyler fırlatma potansiyeline sahibim) ama arkadaşlarım ne kdr sakinsin der:confused:
yani öle dışarda cnm cicim evde :KK11: böle olan çok çiftimiz var:)

Son düzenleme:
bak sen adama boşa o zmn boşa beni dersen ztn daha da şımarır..bu şekilde devam edecekse ayrılalım dıceksın ..onun bırakmasını degıl ben bırakırım havası verıceksın (çok sevıyosan bırakma da blöf yani işte:)..yalnızım kimsem yok ühühühü...Ee noldu bunu adama hıssettırınce sana oyyy kimsen olmasa da ben mi varım dıcek..Daha çok vurucak seni eksik yanından sanma bı sennkı öle hepsi böle bunların(çaktırma bende böleyim kavga anında hep belaltı çalışırım ) Önce su aciz hallerden kurtul kendıne guven ..
Bir diğer konuda öle milletin mutluluguna ınanma..Şahsen ben evde eşimin kafasına ayakkabı fırlatmış insanım(hala da çeşitli şeyler fırlatma potansiyeline sahibim) ama arkadaşlarım ne kdr sakinsin der:confused:
yani öle dışarda cnm cicim evde :KK11: böle olan çok çiftimiz var:)
Allah seni iyi güldüm ya saol gercekten bu bana destek oldu :KK11::KK53:

Ben 4 yili 4 ay diye okudum.
23 yasinda evlenmek bi erkek icin erken gibi diycektimki bi baktim adam resmen 19 yasinda evlenmis.
Saka gibi.
Aceleniz neydi?

Seviyorduk birbirimizi gene öyle de 4 yılda cok farklı bi hal aldı.benim acelem yoktu aslında onun cok vardı o kadar çok seviyordu şimdi de lafları saydırıyor

Back
X