• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım ,yoruldum ,takatim kalmadi ;(((

gulfemgul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
81
30
3
Sorun tabiki eşim hep hic ilgilenmez ama kedi gbi ilgi bekler,prens sanki hicbir ise yardim etmez etse de kavga cikarir ve yarim yamalak yapar yani burnumdan getirir bile isteye,herseyu benden bekler kendisu bisy yaparsa da hemen karsilik bekler yapmayincda kizar kuser cocuk gbi ,her konuda kendini hakli gorur, beni cogu zaman dinlemez , dediklerime kulak vermez ama ayni seyi baskasu söylese hemen ha evt evt cok dogru haklsin der bu durumdan cok skldm.sk sk tartisyrz kusuyoruz eskiden gonlumu alirdi artk o da yok umursamiyor ve ben kendimi degersz hissdyrm suan kusuz ve 1 ay konusmamak istiyorum ki umirsanmamak neymus gorsun.

Bu fikrin, bu adamda işe yarayacağını pek düşünmüyorum açıkçası,tarifinize bakılırsa adam gamsız.

O sana ne yapıyosa aynısını ona yap yoksa senı başka turlu anlaması ımkansız
Yapım itibariyle oyle biri degilim aslnda hersyimi paylastgim adama kin gutmek istemiyorum yoksa bunun sonu gelmez ama bir yolu olmali boyle devam edemez cok bunaldim bende insanim ve bigun sabrum tukenecek:KK43:

Kin tutuyomuş gıbı yap..ben denemıstım oldu valla onu umursama senı bıraz kaybettgını dusunsun belkı sana olan ılgısı ortaya cıkar

Kin tutuyomuş gıbı yap..ben denemıstım oldu valla onu umursama senı bıraz kaybettgını dusunsun belkı sana olan ılgısı ortaya cıkar
Su saat oldu daha yataktan kalkmdm sinirlerim felaket yıprandı en kotusu de artk sasrdim napacmi bilmyurm ama bnde onu umursamycm bakalm nolcksa olsun

Aslnda herkesi herseyi onemser ama bana gelince yok noye bole bilmuyrm kendini bulunmax hint kumasu saniyor :kızgın::KK11::ukala::KK62:

Aslnda herkesi herseyi onemser ama bana gelince yok noye bole bilmuyrm kendini bulunmax hint kumasu saniyor :kızgın::KK11::ukala::KK62:
Sınır bı ınsan tıpı desene..bence bak onu umursamıyomus gıbı davran noluyo dıcek nden benı umursamıyo dıcek.eskıden yaptıklarnı yapma degıs sende bıraz o degısmıs sende degıs ne kaybedersın.eger nıye boyle oldun derse sen nıye boyle oldun dersın

Back
X