- 19 Temmuz 2014
- 24
- 9
- Konu Sahibi menekseela
Yahu nereye baksam bir ayda şu kadar Kilo yok şok diyet yok efendim bir günde bir Kilo yok efendim detoks ay gına geldi bana yahu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikleöyle bi teknoloji icad edilmedi daha (istemediklerimizi anında görememe )
iyide kilolu olanların yani bu dediklerine ihtiyacı olanların ne yapmasını bekliyorsun anlamadım çözümün ne peki senin gibi duymak görmek istemeyenler için, sonuçta onlarda (bende dahil) görmek istemiyoruz kilolarımızı ???Bu olayın nesini anlamıyolar anlamadım sürekli çareler arıyorlar nasıl kolay zayıflarım diye é tabi tacirlerde boş durmuyor piyasaya olmadık bir çok ürün sürüyor onlar paraya doymuyor bizde kandırılmaya...
öyle bi teknoloji icad edilmedi daha (istemediklerimizi anında görememe )
ben onu size yazmadım ki konu sahibine yazdım neden bu çıkış? mesajlarımız ard arda olduğu için galiba. ben cahil değilim siz alıngansınız :)Görmezlikten geinl dedim. Görme demedim.
Deyim çoğunlukla gerçek anlamından farklı anlam taşıyan sözcükler grubuna denir.
Mesela ipe un sermek gibi
Bakla ağızdan çıkarmak gibi.
Anladınız?
bilmiyorsanız TDK' nın sitesini açıp anlamını öğrenin.
Siz şimdi TDK ne onu da bilmiyorsunuzdur Türk Dil Kurumu.
Türk Dil Kurumu...olur bakarız..Görmezlikten geinl dedim. Görme demedim.
Deyim çoğunlukla gerçek anlamından farklı anlam taşıyan sözcükler grubuna denir.
Mesela ipe un sermek gibi
Bakla ağızdan çıkarmak gibi.
Anladınız?
bilmiyorsanız TDK' nın sitesini açıp anlamını öğrenin.
Siz şimdi TDK ne onu da bilmiyorsunuzdur Türk Dil Kurumu.
Leslie walk at home, youtube dn izleyip yapabilirsin.. yediklerine dikkatte edersen gercekten cok ise yariyor. Once 2 mil daha onra 4 mil ile devam edersen farki goreceksin. Ilk gunler her yerin agriyacak sonra bakcaksin gobek kuculuyor..iyide kilolu olanların yani bu dediklerine ihtiyacı olanların ne yapmasını bekliyorsun anlamadım çözümün ne peki senin gibi duymak görmek istemeyenler için, sonuçta onlarda (bende dahil) görmek istemiyoruz kilolarımızı ???
evet biliyorum zaten bu sitede o konuları takipteyim mesajlarımdan görebilirsiniz cnm ben onu konusahibi için yazmıştım elbette insanlar zayıflamak için çareler arayacak ve bu zayıf olmayan yada zayıflamaya ilgisi olmayan kişilerin görüş alanına girecektir ne yapalım arz talep...Leslie walk at home, youtube dn izleyip yapabilirsin.. yediklerine dikkatte edersen gercekten cok ise yariyor. Once 2 mil daha onra 4 mil ile devam edersen farki goreceksin. Ilk gunler her yerin agriyacak sonra bakcaksin gobek kuculuyor..
Insanları anlamak güç. Allah bir hastalık verecek alacak 10ar 10ar kiloları o zaman bakalım rahatsız olacak mı. Kimin ne olacaği belli olmaz bu hayatta. Bunu temenni etmiyorum tabi örnek verdim sadece.Aman tanrım ne büyük bir sorun...
Zaten bundan rahatsız olmak benim için oldukça garip. Çağımızın hastalığı obezite zaten.evet biliyorum zaten bu sitede o konuları takipteyim mesajlarımdan görebilirsiniz cnm ben onu konusahibi için yazmıştım elbette insanlar zayıflamak için çareler arayacak ve bu zayıf olmayan yada zayıflamaya ilgisi olmayan kişilerin görüş alanına girecektir ne yapalım arz talep...
ne dediğiniz belli değil kilolu oluncada hastalık oluyor insanlar onun için çare arıyorInsanları anlamak güç. Allah bir hastalık verecek alacak 10ar 10ar kiloları o zaman bakalım rahatsız olacak mı. Kimin ne olacaği belli olmaz bu hayatta. Bunu temenni etmiyorum tabi örnek verdim sadece.
Fazla alinganlik yapiyorsun. Yazdigimi anlamiyorsun bu nedenle. Cok yemekten veya hastaliktan dolayi kilo almanin farki yok. Sonuc kilolusundur.Ancak fazla yemeyen insanin hasta olmamasi halinde kilo olmasi oldukca guc. Empati yapabilmesi icin yazdim.ne dediğiniz belli değil kilolu oluncada hastalık oluyor insanlar onun için çare arıyor