Bıktım:(

derandiren

Ela'M...
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
4.599
16.188
208
kendimden bıktım,nasıl geçecek şu halim bilmiyorum kızım doğduktan sonra daha berbat bir hal aldım.
7 sene önce eniştem vefat etti ondan sonra başladı bu lanet anksiyete tedavi gördüm iyileştim sonra tekrar nüksetti her üzüldüğümde canım sıkıldığında.

4 gündür nefes darlığı yaşıyorum kalbim yine çarpıyor boğazım yanıyor korkuyorum ya kötü birşeyse diye,doktora gitmeye de korkuyorum ödüm kopuyor hastaneden.kızıma bakıp ağlıyorum ya bana birşey olursa ona kim bakacak öyle şeyler düşünüyorum:( sınavlarim vardi ondanmı stres yaptim yoksa gerçekten birşeyimmi var içim içimi yiyor. Tedaviye tekrar başlayacaktım ama süt veriyorum keşke psikolojik olduğunu bilsem şu halimin rahatlicam. :(

kendimden bıktım,nasıl geçecek şu halim bilmiyorum kızım doğduktan sonra daha berbat bir hal aldım.
7 sene önce eniştem vefat etti ondan sonra başladı bu lanet anksiyete tedavi gördüm iyileştim sonra tekrar nüksetti her üzüldüğümde canım sıkıldığında.

4 gündür nefes darlığı yaşıyorum kalbim yine çarpıyor boğazım yanıyor korkuyorum ya kötü birşeyse diye,doktora gitmeye de korkuyorum ödüm kopuyor hastaneden.kızıma bakıp ağlıyorum ya bana birşey olursa ona kim bakacak öyle şeyler düşünüyorum:KK43: sınavlarim vardi ondanmı stres yaptim yoksa gerçekten birşeyimmi var içim içimi yiyor. Tedaviye tekrar başlayacaktım ama süt veriyorum keşke psikolojik olduğunu bilsem şu halimin rahatlicam. :KK43:
bende de var o rahatsızlık geçmiyor değil mi keşke tedaviye devam etseniz ben yarım bıraktım tedavimi bazı maddi nedenler vs den dolayı
bıktım deme kardeşim sabret geçecek inşallah :KK43: ben de sürekli ağlıyorum korkum kaygılarım var malesef
Rabbim yar ve yardımcınız olsun

bende de var o rahatsızlık geçmiyor değil mi keşke tedaviye devam etseniz ben yarım bıraktım tedavimi bazı maddi nedenler vs den dolayı
bıktım kardeşim sabret geçecek inşallah :KK43: ben de sürekli ağlıyorum korkum kaygılarım var malesef
Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Aminn :(
Ufaklık kaç yaşında?
Sizin şu halinizden daha az etkileyecek ilaç vardır. Doktora gidin.
9 aylık

Seni anlayıp yargılamayacak birine söyle ve seni hastaneye götürsün ancak böyle rahatlarsın. Sana destek olacak biri olmalı yanında, olumlu telkinde bulunacak. Çok zor geliyorsa önce psikiyatriste git anlat durumu hafif ilaç verebilir belki. Yardım iste doktordan yani.

Seni anlayıp yargılamayacak birine söyle ve seni hastaneye götürsün ancak böyle rahatlarsın. Sana destek olacak biri olmalı yanında, olumlu telkinde bulunacak. Çok zor geliyorsa önce psikiyatriste git anlat durumu hafif ilaç verebilir belki. Yardım iste doktordan yani.
Evet işte fiziksel bir rahatsızlığımın olmadiğini öğrenirsem anca rahatlicam ciğerlerimde mi birşey var acaba diye düşünmekten bi hal oldum:(

Allah sabır versin..
Kızınız için güçlü olmaya çalışın..
Tedavinizi aksatmayın .
Her şey insanlar için..
Allah razi olsun aminn
Sut vermeyi birakip tedaviye baslayabilirsin kaldiki ne oldugunu bilmiyosun..belkide korkulacak birsey degildir
kızımda alerji var mama veremiyoruz hiçbir mamayi ek gıdada çok tüketmiyor ,tek aldiği şey benim sütüm o yüzden kesemem şu an :KK43:

Evet işte fiziksel bir rahatsızlığımın olmadiğini öğrenirsem anca rahatlicam ciğerlerimde mi birşey var acaba diye düşünmekten bi hal oldum:(
Anksiyete işte. Normal düşünemiyorsun. Kendini sakinleştirmen gerekli. Yüksek sesle sakin ol, iyisin, bir şeyin yok diye konuş kendinle. Çok kötü hissettiğinde yürüyüşe çık, hiçbir şey yapamazsan evde yürü. Kahve tüketme, iyi gelmiyor bu hastalığa. Senin yerinde olsam yanımda bana destek olacak biriyle önce psikiyatriste giderdim sonra dahiliye yolunı tutardım. Aynı gün yap bunu, zorla kendini. Düşündükçe kuyu derinleşecek çünkü.

Anksiyete işte. Normal düşünemiyorsun. Kendini sakinleştirmen gerekli. Yüksek sesle sakin ol, iyisin, bir şeyin yok diye konuş kendinle. Çok kötü hissettiğinde yürüyüşe çık, hiçbir şey yapamazsan evde yürü. Kahve tüketme, iyi gelmiyor bu hastalığa. Senin yerinde olsam yanımda bana destek olacak biriyle önce psikiyatriste giderdim sonra dahiliye yolunı tutardım. Aynı gün yap bunu, zorla kendini. Düşündükçe kuyu derinleşecek çünkü.
sizde mi anksiyitesiniz nasıl baş ediyorsunuz kahveyi çok tüketiyorum ben malesef:(

Canım geçmiş olsun :KK200:
Bu bahsettiğin şeyler bende de sıkıldığım stres yaptığım zamanlarda oluyor. Kafaya birşeyi taktığımda.
Doğum sonrası tetiklenmiş olabilir.
Kendini telkin etmeye çalışsan çarpıntın falan olduğunda.
Bende panik atak başlangıcı vardı birde, bir süre ilaç kullandım ama daha sonra kendim kendimi telkin ederek atlattım bu durumu. Sıkıldığın an tamamen o konudan uzaklaşmalısın canım.
Yine de için rahat etsin , bir görün doktora :KK15:

evet normal düşünemiyorum maalesef şu an.öyle yapacağım sınavlarım falan bitsin çok teşekkür ederim

Canım geçmiş olsun :KK200:
Bu bahsettiğin şeyler bende de sıkıldığım stres yaptığım zamanlarda oluyor. Kafaya birşeyi taktığımda.
Doğum sonrası tetiklenmiş olabilir.
Kendini telkin etmeye çalışsan çarpıntın falan olduğunda.
Bende panik atak başlangıcı vardı birde, bir süre ilaç kullandım ama daha sonra kendim kendimi telkin ederek atlattım bu durumu. Sıkıldığın an tamamen o konudan uzaklaşmalısın canım.
Yine de için rahat etsin , bir görün doktora :KK15:
Justum:KK200: bende de olur geçer aliştim artik ama bu sefer farklı gerçekten üşüttümmü böyle nefes alamiyorum bilmiyorum:( canım çok sıkıldı bugün hele daraldım
Desteğin için sağol canım

Back
X