- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi derandiren
kendimden bıktım,nasıl geçecek şu halim bilmiyorum kızım doğduktan sonra daha berbat bir hal aldım.
7 sene önce eniştem vefat etti ondan sonra başladı bu lanet anksiyete tedavi gördüm iyileştim sonra tekrar nüksetti her üzüldüğümde canım sıkıldığında.
4 gündür nefes darlığı yaşıyorum kalbim yine çarpıyor boğazım yanıyor korkuyorum ya kötü birşeyse diye,doktora gitmeye de korkuyorum ödüm kopuyor hastaneden.kızıma bakıp ağlıyorum ya bana birşey olursa ona kim bakacak öyle şeyler düşünüyorumsınavlarim vardi ondanmı stres yaptim yoksa gerçekten birşeyimmi var içim içimi yiyor. Tedaviye tekrar başlayacaktım ama süt veriyorum keşke psikolojik olduğunu bilsem şu halimin rahatlicam.
![]()
canım fiziksel olup olmadığını tespit etmek daha kolay ya, yani bi yarım günün gider hastanede ama sonuçta öğrenirsin
eniştenin ölümünden neden bu kadar etkilendin genç miydi çocukları mı vardı, acaba benzer şeylerin kendi ailenin başına geleceğinden mi korkuyorsun
yani içinde bi korku endişe mi var, varsa onları çözümlesen... daha çok sosyalleşsen...
magnezyum eksikliği de olabilir bu arada çarpıntı da oluyorsa, magnezyumun oksit formları işe yaramıyormuş sadece ishal yapıyormuş aklında olsun doktor falan yazarsa... sitrat formları daha iyi