Bıktım:(

kendimden bıktım,nasıl geçecek şu halim bilmiyorum kızım doğduktan sonra daha berbat bir hal aldım.
7 sene önce eniştem vefat etti ondan sonra başladı bu lanet anksiyete tedavi gördüm iyileştim sonra tekrar nüksetti her üzüldüğümde canım sıkıldığında.

4 gündür nefes darlığı yaşıyorum kalbim yine çarpıyor boğazım yanıyor korkuyorum ya kötü birşeyse diye,doktora gitmeye de korkuyorum ödüm kopuyor hastaneden.kızıma bakıp ağlıyorum ya bana birşey olursa ona kim bakacak öyle şeyler düşünüyorum:KK43: sınavlarim vardi ondanmı stres yaptim yoksa gerçekten birşeyimmi var içim içimi yiyor. Tedaviye tekrar başlayacaktım ama süt veriyorum keşke psikolojik olduğunu bilsem şu halimin rahatlicam. :KK43:

canım fiziksel olup olmadığını tespit etmek daha kolay ya, yani bi yarım günün gider hastanede ama sonuçta öğrenirsin
eniştenin ölümünden neden bu kadar etkilendin genç miydi çocukları mı vardı, acaba benzer şeylerin kendi ailenin başına geleceğinden mi korkuyorsun
yani içinde bi korku endişe mi var, varsa onları çözümlesen... daha çok sosyalleşsen...
magnezyum eksikliği de olabilir bu arada çarpıntı da oluyorsa, magnezyumun oksit formları işe yaramıyormuş sadece ishal yapıyormuş aklında olsun doktor falan yazarsa... sitrat formları daha iyi

Merhaba. Bende de anksiyete var. Ne zaman üzülsem, stresli bir döneme girsem kendini hatırlatır.
Sanırım ilaç kullanamıyorsunuz. Eğer imkanınız varsa bir psikologla konuşun. İnanın çok işe yarıyor. Ben kimseye söyleyemediğim bir şeyi psikoloğa anlatmıştım. İnan üstümden öyle bir yük kalktı ki.
Bir de beynine söz geçirmeye çalışma. ''Seni yenicem, atlatıcam'' falan deme. Çünkü bu sözlerin bile onu dikkate aldığını gösteriyor.
Onu umursamayacaksın. O kendini hissettirmeye başladığı anda başka bir şeye yoğunlaş.
Yürüyüş yap, bebekten dolayı çıkamıyorsan evde egzersizler yap, komik diziler izle, komik kitaplar oku. Ve en önemlisi yalnız zaman geçirme. Sürekli arkadaşlarınla, ailenle vakitler geçir. Misafir çağır, sen misafirlige git.
Ben en çok sevdiğim arkadaşlarımla zaman geçirdiğimde rahatlıyorum.
Ve radyasyondan olabildiğince uzak dur. Nete, tv'ye çok takılmamaya çalış.
Ben bir de her gün sabah akşam 3'er defa felak, nas, ihlas, ayetel kürsi okuyorum. Sayısız haşr suresi okuyorum. Aklıma geldikçe yani.
İnşallah zamanla daha iyi hissedeceksin inanıyorum. Sen de inan.
Şu an hissettiklerine de amaaaan de geç. Çünkü anksiyeden .
Sevgiler...
Desteğiniz için çok teşekkür ederim sağolun. Bu hastaliği ancak yaşayan bilir işte. Eskiden çok sosyal biriyken şu an maalesef arkadaşlarımın çoğuyla anca telefonda konuşabiliyorum evli çocuklu uzağiz birbirimize. Eşim gece 12 ye kadar çalışıyor hep yalnızım farkındayım birşeyleri değiştirmem gerektiğinin ama kızım var o yüzden biraz kısıtlıyım umarım dediğiniz gibi olur geçer gider:-(

canım fiziksel olup olmadığını tespit etmek daha kolay ya, yani bi yarım günün gider hastanede ama sonuçta öğrenirsin
eniştenin ölümünden neden bu kadar etkilendin genç miydi çocukları mı vardı, acaba benzer şeylerin kendi ailenin başına geleceğinden mi korkuyorsun
yani içinde bi korku endişe mi var, varsa onları çözümlesen... daha çok sosyalleşsen...
magnezyum eksikliği de olabilir bu arada çarpıntı da oluyorsa, magnezyumun oksit formları işe yaramıyormuş sadece ishal yapıyormuş aklında olsun doktor falan yazarsa... sitrat formları daha iyi
Canım işte sorun orda doktora gidersem ya kötü bişey çıkarsa falan böyle düşündüğüm için gidemiyorum:KK43:
Eniştem orta yaşlıydı küçük çocuklari yok.iyi niyetimden geldi başıma ne geldiyse. Taziye anne annemlerde oldu bende yardım etmek istedim 1 hafta kaldım orda gelenler ağlıyordu kimi kendini yere atiyordu öyle başladı herşey maalesef. Bulunduğum şehir küçük 2 devlet psikoloğu var bir özel sanırım,biliyorsun fakirim:))) özele de şu an gidemem dediğin gibi sosyalleşmem gerekiyor galiba biraz akşama kadar kızımla uğraşiyorum nasıl olacaksa oda artik onuda bilmiyorum

Canım işte sorun orda doktora gidersem ya kötü bişey çıkarsa falan böyle düşündüğüm için gidemiyorum:KK43:
Eniştem orta yaşlıydı küçük çocuklari yok.iyi niyetimden geldi başıma ne geldiyse. Taziye anne annemlerde oldu bende yardım etmek istedim 1 hafta kaldım orda gelenler ağlıyordu kimi kendini yere atiyordu öyle başladı herşey maalesef. Bulunduğum şehir küçük 2 devlet psikoloğu var bir özel sanırım,biliyorsun fakirim:))) özele de şu an gidemem dediğin gibi sosyalleşmem gerekiyor galiba biraz akşama kadar kızımla uğraşiyorum nasıl olacaksa oda artik onuda bilmiyorum

bence çıkmıcak git sen, fiziksel bişey olmadığını öğrenince belki birden önemini yitircek rahatsızlığın, çünkü rahatlıcaksın
tam tersini düşünelim diyelimki gerçekten fiziksel bişey çıktı belki geç kalınmaması gereken bişey, ya da belki tedavisi çok kolay boşuna çekiyosun, yani sen bebek sahibi bir annesin sağlığın herşeyden önemli bebeğin için, bence bebeğin için baktır, devlet hastanelerinde çok kolay bakılır fiziksel bişeyinin olup olmadığına, inşallah basit bişeydirde çabucak atlatırsın

bence çıkmıcak git sen, fiziksel bişey olmadığını öğrenince belki birden önemini yitircek rahatsızlığın, çünkü rahatlıcaksın
tam tersini düşünelim diyelimki gerçekten fiziksel bişey çıktı belki geç kalınmaması gereken bişey, ya da belki tedavisi çok kolay boşuna çekiyosun, yani sen bebek sahibi bir annesin sağlığın herşeyden önemli bebeğin için, bence bebeğin için baktır, devlet hastanelerinde çok kolay bakılır fiziksel bişeyinin olup olmadığına, inşallah basit bişeydirde çabucak atlatırsın
Haklısın canım gitmem en doğrusu olacak :KK200:

Back
X