• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim

Ewt teşekkürler fakat sizde de anlayış sıkıntısı var doğumdan dolayı sağ elimdeki parmağım sıkıntılı sağ elini kullanıp yazan biriyim ama tabi bu durumu anlayışınıza sunuyorum ayrıca bi anne iseniz bebeğin her an ihtiyaçları olabilecegini ve hızlı olmak zorunda olmanız gerektiğini bilirsiniz diye umuyorum

Eğitimli, kültürlüsünüz ama noktalama işaretlerinden, paragraftan haberiniz yok.

Eşiniz size gelip annenizin pis olduğunu söylese ya da sizin kv hakkında düşündüklerini düşünse (cahil, eğitimsiz vs) nasıl hissedersiniz?
Görümce kıyafet bakarken gitmek zorunda değilsiniz.
Çocuğunuzun sağlığıyla ilgili endişeleriniz varsa bunu eşinizle oturup konuşmanız lazım. Benim eşim de kızımı alıp annesine giderdi, her seferinde geldiklerinde çocuğu banyoya sokuyorum. En son beraber gittiğimizde halası çay içirmeye hatta çay kaşığıyla şeker vermeye kalktı bir daha çocuğumu bensiz göndermemeye karar verdim. Ama bunu karşı tarafı aşağılayarak dile getirmedim. Eşime de tansiyonu yükseltmeden artık tatildeyim ben evdeyken çocuğum da evde olsun diye normal bir şekilde anlattım, konu kapandı.

Bence böyle çekilmez. Eşinin seni ve bebeğini düşünmesi lazım ya me demek ya ş emmesin mama verelim annem baksın anne bakacak diye bebeği anne sütünden mi kesecekse ayıp ya böyle birisiyle evli kalamazdım ben

Ya Tabiki ınsanlar öyle siniflandirilmaz ama saatlerce yaşadıklarımı anlatamam kısa yoldan anlatmak istedim yoksa eşime gidip Tabiki annen pis demem size de böyle bisey mantıklı geliyor mu ayrıca ben de sizin gibi kırmadan anlatmaya çalıştım fakat o ısrarla ve kararlı bi şekilde bunların çok önemsiz olduğunu çocuğunu isterse annesine bırakacağını söyledi siz bi düşünün eşim sırf annesi için anne sütünden mahrum bırakmayı göze aldı nasıl emanet edeyim cocugumu

Ya zaten evlilik benim için bitmiş durumda yapıcı olmaya çalıştım belkide mizacim buna uygun değil kaldıramadım eşimin bu yaptıklarını biliyorum hep bu dönemlerde eşler arasında sıkıntı olabiliyormuş fakat ben sadece çocuğum için bi miktar sabredecem sanitim

Yağmur35 galiba sizin bi sıkıntınız var fakat ben buna uygun kişi değilim fikirleriniz için teşekkür ederim sizin daha iyi bir evliliğimiz olmasını dilerim...

Öyle cahil, pasaklı, kültürsüz insanlarla iki dk oturmak bile işkence eşinde anacı anlaşılan Allah kolaylık versin canım çok iyi anlıyorum seni ama malesef bizim yapabileceğimiz bir şey yok ya idare edeceksin ya eşini başka şehire götüreceksin yada hiç katlanamıyorum artık diyorsan eğer maddi açıdan kendini geçindirebileceksen veya her türlü herşeyi göze alıyorsan son çare yolları ayıracaksın başka da bir seçenek gelmiyor aklıma

Maddi açıdan sıkıntım yok ama şu dönem mantıklı düşünemiyorum yanlış karar vermekten korkuyorum zamana mi bırakmalıyım sizce

Maşallah çok kültürlü, bilgili ve zekiyim diye hava atmışsınız ama daha bir yazı yazamamışsınız.

Eğitim ve kültür sahibi insanlar saygılı ve toleranslı insanlardır. Sizde hiçbirisini göremedim nedense.. ayrıca madem bu kadar tahammülsüzsünüz eşinize durumu bize izah ettiğiniz gibi izah edin ve görüşmeyin kaynananızla.

Nasıl bir kültür farkı var ben anladım. yazınızı anlamak için gerçekten zeki olmaya ihtiyaç var. doğru düzgün yazı yazamıyorsunuz.

Maddi açıdan sıkıntım yok ama şu dönem mantıklı düşünemiyorum yanlış karar vermekten korkuyorum zamana mi bırakmalıyım sizce
açıkçası benzer problemlerin yaşanmadığı evlilik yok gibi. burda herkes galeyana gelip kestirip atma yönünde yorum yapıyor. gerçi ben de biçok konuya dayanamıyorum, çok sinir bozucu koca-kv-görümce hikayeleri okuyoruz. ama sizin sorunlarınız evliliği öldürmeyip süründüren cinsten şeylere benziyor. eşinizle farklı bir iletişim yolu denemelisiniz. eşinize de bize burda yazdığınız gibi sürekli ailesini kötüleyen, aşağılayan üslupla konuşuyorsanız; anneci olmayan adam bile anneci olur. onlara he he diyip kendi bildiğinizi yapma yolunu seçin derim. annesine baktırmayın çocuğunuzu ama sebep olarak cahil, pis vs değil de başka mantıklı sebepler bulun. annem bakmaya daha uygun, işyerime annemin evi daha yakın vs... uydur bişeyler. ve eşine karşı hala içinde bişeyler varsa, cinselliğinizi devam ettirin; tabi sadece onun için değil, kendin için de.

Back
X