• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım

lmh_burcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
249
98
48
Gerçekten bıktım sürekli memnuniyetsizim sürekli mutsuzum tatile gittim zerre mutlu olmadım ağlayarak döndüm. Oradayken de ağladım sürekli ağlamak istiyorum bazen ölmeyi düşünüyorum. Etrafınmdaki insanların sorunlarını kucumsuyorum biri kanserim dese aman nolcak diyecek haldeyim. İnsanlardan kaçıyorum yaklasamiyorum gün geçtikçe daha kotu hissediyorum. Nişanlımi sürekli sikiyorum kavga ediyorum . Önceden böyle değildim çok uyumluydum :( bazen kalabalık bir yerde avazim çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Delirmişim gibi geliyor geceleri kalkıp ses çıkarmaya çalışiyorim evdekiler uyurken . Sürekli ağlama sorunuma care bulamadim. Bazen keşke ölsem bu dünyada yaşamqyi haketmiyorum diyorum . Yaşamayı hak eden çok insan var ben gereksiz yer kapliyorum gibi. Hiç bı seyden zevk almıyorum bıktım duzelmek istiyorum duzelmiyorum:(( nolur yardım edin

Neden böylesin depresyondasın herhalde

biz değil de bir psikiyatristen çok çok acil randevu alsanız bence rahatlarsınız..

Göz degmistir.

Arkadasimin nisanlisina da ayni benzeri durum olmuştu. Klasik nazar dualarini okuyun kendinize.

Travmatik bir geçmişiniz olabilir mi? Sanki birşeyler içinizde birikmiş ve patlama noktasına gelmiş gibi. Özellikle de geceleri herkes uyansın diye ses yapıyorum demeniz ilginç geldi, ailenize karşı bir kin var gibi.
Acilen bir psikolog bulup terapi sürecine başlamalısınız.

Gerçekten bıktım sürekli memnuniyetsizim sürekli mutsuzum tatile gittim zerre mutlu olmadım ağlayarak döndüm. Oradayken de ağladım sürekli ağlamak istiyorum bazen ölmeyi düşünüyorum. Etrafınmdaki insanların sorunlarını kucumsuyorum biri kanserim dese aman nolcak diyecek haldeyim. İnsanlardan kaçıyorum yaklasamiyorum gün geçtikçe daha kotu hissediyorum. Nişanlımi sürekli sikiyorum kavga ediyorum . Önceden böyle değildim çok uyumluydum :KK43: bazen kalabalık bir yerde avazim çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Delirmişim gibi geliyor geceleri kalkıp ses çıkarmaya çalışiyorim evdekiler uyurken . Sürekli ağlama sorunuma care bulamadim. Bazen keşke ölsem bu dünyada yaşamqyi haketmiyorum diyorum . Yaşamayı hak eden çok insan var ben gereksiz yer kapliyorum gibi. Hiç bı seyden zevk almıyorum bıktım duzelmek istiyorum duzelmiyorum:KK43:( nolur yardım edin
Bende böyle yolda yavaş yürüyen insanlara bile sinirlenir krizler geçirirdim. Bunların hepsinin odağında bir türlü davranışlarını düzeltmeyen erkek arkadaşım vardı. En sonunda sen benim psikolojimi bozuyorsun deyip ayrılmak istedim. Tabi özet geçiyorum ne olaylar yaşandı ne olaylar.. Kendini düzeltmesi ve benim melek olmam çok sürmedi :) Hayatınızda devamlı sizi üzen bir şey var mı?

Back
X