- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi 777mutluluk
Okuyor musunuz,calisiyor musunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okulu bu sene bitirdim.Ücretli öğretmenlik yapıyordum ama bıraktım.Sınıf öğretmenliği bitirdim,bu sene sıkı bir şekilde kpss çalışmayı planlıyorum.Okuyor musunuz,calisiyor musunuz ?
Ins bir an evvel atanir kurtulursunuzOkulu bu sene bitirdim.Ücretli öğretmenlik yapıyordum ama bıraktım.Sınıf öğretmenliği bitirdim,bu sene sıkı bir şekilde kpss çalışmayı planlıyorum.
Sevgili KK kadınları,bu aralar psikolojim ciddi anlamda yıpranmış durumda.Ailemle ilgili açtığım bu kaçıncı konu bilmiyorum.Keşke ailelerimizi seçebilme imkanımız olsaydı.Ciddi anlamda bıktım.Annemin küçüçük olayları büyütmesinden,babamın paraya düşkünlüğünden.Sadece huzur istiyorum.Huzurlu bir hayat istiyorum hepsi bu.Bugün kardeşime evdeki tableti gonderecektik.Universitede okuyor,oradaki bilgisayarı bozulmuş.Babam kargo parası için soylenecegini bildiğimden ben gizlice gönderelim dedim,annem gitti resmen inadına söyledi.Evde bir sürü söylendi babam.Ben de anneme söyledim.Noldu söyledin de başın göğe mi erdi diye?Sonra kafasına vuruyor,ben ölsem de kurtulsam bilmem ne.İnanabiliyor musunuz küçücük bir şey evde nasıl da kaosa dönüşüyor ?Annemle babam arasında köprü olmaktan,mutlu ailelere bakıp imrenmekten,ölümü aklımdan geçirmekten,bu evden bıktım ama gidecek yerimde yok.
seni çok iyi anlıyorum aynı anne bende de var kendisi söyleme dediğim bir şeyi hemen yetiştirir tek babama yetiştirse keşke aslında babam sakin insandır pek bana karışmaz ama annem en ufak bir konuyu bile büyütüp babam bana bağırana kadar söylenip durur maalesef idare etmekten başka şansımız yoksa zaten kendisiyle hiçbir şey paylaşmıyorum ama illa söylemem gereken bi konu olunca mecbur söylüyorum kimseye anlatma desem arkamı döner dönmez yaptığı telefon trafiğinde herkese anlatır neden yaptın deyince aman ne var bunda der önemli olan zaten konunun sana gore önemli önemsiz olması değil benim paylaşmanı istemem ama asla anlamaz maalesef.Sevgili KK kadınları,bu aralar psikolojim ciddi anlamda yıpranmış durumda.Ailemle ilgili açtığım bu kaçıncı konu bilmiyorum.Keşke ailelerimizi seçebilme imkanımız olsaydı.Ciddi anlamda bıktım.Annemin küçüçük olayları büyütmesinden,babamın paraya düşkünlüğünden.Sadece huzur istiyorum.Huzurlu bir hayat istiyorum hepsi bu.Bugün kardeşime evdeki tableti gonderecektik.Universitede okuyor,oradaki bilgisayarı bozulmuş.Babam kargo parası için soylenecegini bildiğimden ben gizlice gönderelim dedim,annem gitti resmen inadına söyledi.Evde bir sürü söylendi babam.Ben de anneme söyledim.Noldu söyledin de başın göğe mi erdi diye?Sonra kafasına vuruyor,ben ölsem de kurtulsam bilmem ne.İnanabiliyor musunuz küçücük bir şey evde nasıl da kaosa dönüşüyor ?Annemle babam arasında köprü olmaktan,mutlu ailelere bakıp imrenmekten,ölümü aklımdan geçirmekten,bu evden bıktım ama gidecek yerimde yok.
Annemde erkek evlat düşkünlüğü de var,hep varsa yoksa o.Artik bu durumda sinirlerimi bozuyor.Kendi ailesinden de bunu görmüş ve bunu uyguluyor.seni çok iyi anlıyorum aynı anne bende de var kendisi söyleme dediğim bir şeyi hemen yetiştirir tek babama yetiştirse keşke aslında babam sakin insandır pek bana karışmaz ama annem en ufak bir konuyu bile büyütüp babam bana bağırana kadar söylenip durur maalesef idare etmekten başka şansımız yoksa zaten kendisiyle hiçbir şey paylaşmıyorum ama illa söylemem gereken bi konu olunca mecbur söylüyorum kimseye anlatma desem arkamı döner dönmez yaptığı telefon trafiğinde herkese anlatır neden yaptın deyince aman ne var bunda der önemli olan zaten konunun sana gore önemli önemsiz olması değil benim paylaşmanı istemem ama asla anlamaz maalesef.
Ay karışmam ya boşver annenin canı heyecan istemiş söylemişSevgili KK kadınları,bu aralar psikolojim ciddi anlamda yıpranmış durumda.Ailemle ilgili açtığım bu kaçıncı konu bilmiyorum.Keşke ailelerimizi seçebilme imkanımız olsaydı.Ciddi anlamda bıktım.Annemin küçüçük olayları büyütmesinden,babamın paraya düşkünlüğünden.Sadece huzur istiyorum.Huzurlu bir hayat istiyorum hepsi bu.Bugün kardeşime evdeki tableti gonderecektik.Universitede okuyor,oradaki bilgisayarı bozulmuş.Babam kargo parası için soylenecegini bildiğimden ben gizlice gönderelim dedim,annem gitti resmen inadına söyledi.Evde bir sürü söylendi babam.Ben de anneme söyledim.Noldu söyledin de başın göğe mi erdi diye?Sonra kafasına vuruyor,ben ölsem de kurtulsam bilmem ne.İnanabiliyor musunuz küçücük bir şey evde nasıl da kaosa dönüşüyor ?Annemle babam arasında köprü olmaktan,mutlu ailelere bakıp imrenmekten,ölümü aklımdan geçirmekten,bu evden bıktım ama gidecek yerimde yok.
Biz 4 kız kardeşiz ama kayırmak konu olunca cinsiyetin fark etmediğini öğrendim.Sıkma canını sadece bir gün bunların gelip geçeceğini düşün ben öyle yapıyorum üniversite 2 ye gidiyorum ve ekonomik özgürlüğümü kazanacağım zamanın geleceğini düşünürek simdilik sabrediyorum sadece. Bizim değerimizi başkası belirleyemez anne,babamız olsa bile kendine değer ver❤Annemde erkek evlat düşkünlüğü de var,hep varsa yoksa o.Artik bu durumda sinirlerimi bozuyor.Kendi ailesinden de bunu görmüş ve bunu uyguluyor.