Bıktım :(

Nasil olur peki? Demek boyle yazmak
Gerekiyormus sana ki
Anlayasin
Ancak dalga geçersiniz, olayları farklı tarafa çekip sataşmak için yer arayan birine destek olarak bana haklı olduğunuzu savunamazsınız kusura bakmayın
 
Ancak dalga geçersiniz, olayları farklı tarafa çekip sataşmak için yer arayan birine destek olarak bana haklı olduğunuzu savunamazsınız kusura bakmayın
Bak bacim.. senin guttugun koyun kadar benim
Sevdigim koyun vardir.. bak sen cocuk sayilirsin yanimda, yas kac bilmiyorum.. ama hamdim pistim yandim diyebilirsin ders aldikca mesela sen hala diger arkadasin dedigi
Gibi hatali oldugunu kabul etsen daha fazla tepki almayacaksin… ama sen zuper egitimli bireysin biz kk ya takildigimizdan bos tenekeyiz..sana hakaret eden olmadi.. yazdiklarindan yola cikarak yazildi
 
Boşa kendini yorma. Şimdi linç tayfa diyecek
Başka cevabı yok.
Valla böyle kadınları , normal hayatımda da aynen bı şekilde yapıyorum. Ağlayan arkadaşım oldu. Hayatta lafımı çekmem.
Ama arya gibi 4 dilim baklavayla övünen hiç olmadı
 
Arya geçen bana gerçek hayatta kocama yapamadıklarımı burda millete yaptırmakla suçlamıştı . Kocasını çok seviyor ve onunla çok ponçik bir ilişkisi var lütfen baklava canınız çekti diye kıza sataşmayın
 
Normal hayatta böyle insanların dertlerinin arasında kocasını övüyorsa, çekilecek dert değil cidden. Ben yanımda yöremde istemem böyle birini.
4 dilim baklava o an için ekstra birşey olabilir kendisi için ama alakasız yerde yiğidim aslanım bana neler aldı gibi yazınca komik oluyor.
Bizden uyarması, kendisi bilir
 

kendin mi aldın ıyy
benim kocam bak övünmek için değil hava atma mı ASLA ama 5 karat pırlanta getirdi, modeli bana sormadığı için geri gönderttim geçenlerde...
yani, kocamı övmek için söylemiyorum ama evimizde asansör yok ve hep yorulmayayım diye beni sırtında taşır.
asla konu sahibini üzmek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Asla hava atmak için de söylemiyorum peki neden söylüyorum ben bunları yaa bi dakka
 
Bunlar hep TUZLU SUS
 
Tuzlu su yapsaydın 15 karat gelirdi gzbshsh
Çok okumuş appamız tuzlu sudan medet umuyor tez ne üzerine acaba A R Y A cığım ? Tuzlu su ve kocalarım baklava almasımı ahuhauahah
 
Ben güzelce uyarmıştım ama nasıl yazacağımı size soracak değiliz demiştiniz. İnsanı aşağılamayı yapan sizsiniz farkında mısınız? Başka bir üyeye bile sen yememişsindir yüz liralık baklava cimrisin yazmışsınız, yazdıklarınızdan ego akıyor. Keşke bir oturup düşünseydiniz, haklı olabilirler mi diye. Yada kendinizi o üyenin yerine koysaydınız. Ayrıca bu sadece size olan tavır değil. Burası dert platformu burda dertler yazılıyor kalkıp da benim kocam böyle iyi demenin konu sahibini üzmekten başka neye yaradığını bir düşünün. Bakın hala güzellikle anlatıyorum. Sizin çok istediğiniz bir şey olmasa, yanınızdaki kişide tam da ona sahipse ve ballandıra ballandıra bir paragraf düzse ne hissedersiniz ?
 
eğitim kişinin kendisini geliştirmesidir boş tenekeden çok ses çıkar misali, içinin dolup sesinin azalması ama konuştuğu kelimenin ederinin, bir değerinin olmasıdır. Eğitiminizle bari övünmeyin ya. Ben de yüksek lisans mezunuyum sayayım mı bende belge doküman akademik başarılarımı altta kalırsınız ama üzülmenizi aşağılık kompleksine girmenizi istemem. Birinin sizi eleştirmesi için üst düzey okul okumuş olması gerekmiyor, ilkokul mezunu birisi de yeri geldiğinde ders verir, onu alıp değer verene ne mutlu.
 
Tam bir buldumcuk sendromu yaşıyorsunuz. Aileden ya da kendiniz çalışarak değil de kocadan görmüşsünüz parayı sanırım. Çalışmıyorsunuz herhâlde ki ailenizin dar zamanında her şey istediğiniz gibi olacak diye kocanızın onca borca girmesine içiniz el vermiş, paranın nasıl kazanıldığını bilen kadınlar buna izin vermezler;kendi ailesini de eşini de zora sokmazlar, kendileri de çalışıp kazandığı parayla eşiyle beraber yuvalarını kurarlar.

Geçen de kocam gümüş hediye almışsa çok üzülürüm diye konu açmıştınız. Gümüş sevmiyormuşsunuz ya, altın bekliyordunuz zaar. Ne oldum delisi olmuşsunuz, üzgünüm.

Okuduğunuz bölümler de normalde hobi olarak okunan, herkesin okuyabileceği bölümler, yıkama yağlamaya gerek yok. Sanki efendime söyleyeyim Boğaziçi Bilgisayar, İTÜ Yapay Zeka Veri Mühendisliği,İÜ Tıp falan okuyorsunuz sanar bilmeyen. Aman Tanrım ya, e devletten belge atacakmış, fecaat.
 
Boşanmak istiyosanız boşanın sizin de mutlu olmak hakkınız mutlu edin kendinizi
 
Dün konuştuk takıntı haline getirdim dedi. Ev konusunu ne kadar takmasa da sanki yine aynı şeyler olacak diye endişeleniyor. Yas 40 a gelince de birşeyler yapamadım diye düşünüyor. Napalim dedim elimizden geleni yapıp gerisi Allah a kalmış neticede herşey kısmet biz elimizden geleni yapalım da. Sonrası tevekkül.
 
Sizden sakladığı bişey olabilirmi
Senelerdir bir baltaya sap olamamış zaten belki sizden sakladığı farklı borçlar vardır onun gerginliğidir
Yok gerçekten yok. Sadece bu kadar yıla rağmen çalışıp bir şeyler yapamamis olmak onu geriyormus hincini tabi benden alıyor.
 
Yok gerçekten yok. Sadece bu kadar yıla rağmen çalışıp bir şeyler yapamamis olmak onu geriyormus hincini tabi benden alıyor.
İyi de bu sizin mi suçunuz ? Gitsin kendi kendine deşarj olsun, bu şekilde hem parasız hem de yalnız kalacak sonunda.
 
Ben anlamıyorum bu insanları, derdini anlatıyorsun gelip kocasını, kaynanasını, hayatını övüyor.
Şahsen ben böyle insanların mutlu olduğunu düşünmüyorum.
 
Okumussun ama bir işe yaramamış galiba :) ben ortaokul mezunuyum, sadece kitap okuyarak, evde dil öğrenmeye çalışarak ve başka şeyler yaparak kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama senin gibi görgüsüzlük yapmıyorum, senin yaptığın zor şartlarda eşlerimizin böyle şöyle olmasını örnek vermek değil, bildiğin hava atmak olmuş.
Ha kıymet görmediğin o kadar belli ki demissin bubendegilim Şahika'ya.
Sizin gibilerin kafası şöyle çalısıyor 'kocasını anlatmayan, hayatını övmeyen insan mutsuzdur' benim hayatımda senden çok var, okumuş cahillerdensin, bunu da nasil başardın anlamadım tebrik ediyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…