Biktim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamin yapisi buysa degismez ki sen de diyorsun 3 yildir boyle diye sIkayet ediyordun

bu saatten sonra kımse değişmez..ne sen degısırsın ne de o..ama zaman gectıkce bazı seylerı görmezden gelmeye başlıyorsun ya da buna alışıyorsun oyle dıyeyım ve gözüne batmıyor..benım de hala vay nıye o oyle vay nıye o böyle dedıgım var elbet dedıgım gıbı bı sure sonra alışıyorsun..

bu saatten sonra kımse değişmez..ne sen degısırsın ne de o..ama zaman gectıkce bazı seylerı görmezden gelmeye başlıyorsun ya da buna alışıyorsun oyle dıyeyım ve gözüne batmıyor..benım de hala vay nıye o oyle vay nıye o böyle dedıgım var elbet dedıgım gıbı bı sure sonra alışıyorsun..

aynen boyle oluyor. degistiremiyorsun. ama alisiyorsun

just ne hastalıgın var?

ve borc ne borcu?

Gercekten sasirdim kizini ozlemeyecek miymis bir yil boyunca neden ayri kalsin cocuk :/ ona ben de seviniyorum zira kendi ruh halim bu kadar yorgunken bir de cocuga yetemezdim. Sizi de tek yoran bu degil sanirim evliliginizde birikmislik var..

Olmaz mi hic. Hic bir evlilik kolay olmuyor, iki ayri farkli insan, ayri beklentiler. Ufacik bile olsa farkliliklar insanlari yorabiliyor. Mesele iste kendini cok yipratmadan cozum bulabilmek sanirim. Ne cok kendinden vermek ne de cok almak.

Ilk zorluk degil ki bu. Yarginiz cok haksiz olmus. Ben iki yildir mucadele ediyorum. Ben kolaya kacan biri degilim. Onla olabilmek icin nelere gogus gerdim. Sahsen tanri inancim var. Icki ictigimiz karsilikli keyif aldigimiz zamanlar da olmustur kocamla bana gore anormal degil . Ha problemlerden kacip siginmasi anormal geliyor evet

Maalesef herkesin bir karın ağrısı var.Eşinizin de karın ağrısı sorunlardan kaçış için içki içmesi olmuş.
Elbetteki dört duvar arasında ne yaşadığınızı bilemeyiz. Niyeyse ben tüm insanları koyu bir inanca sahipmiş gibi düşünüyordum:34:. Ama son dönemde okuduğum kadarıyla farklı yaşayan ve düşünen hayatlar da var.
Insanoğlu huzur ve mutluluğu arıyor. Neden bu dünyadayım? Misyonum, amacım nedirle meşgul oluyor ve sonrasında ölüp, gitmek, tamamen silinmek istemiyor. Geride güzel şeyler ve bir iz bırakmak istiyor.
Mükemmel bir insan yok ki, siz de mükemmel değilsiniz ve sizin de bir karın ağrınız mutlaka var.
Bence siz değişirseniz O da değişir. Yapılması gerekenleri siz yapın, siz alın eve ne alınması gerekiyorsa.
İkinci bir işi O yapsın, siz biriktiremiyorsanız harcayan taraf olun...
Neyse, iyi akşamlar.

Kendimi bi yerden aticam esas ben sonunda iki turlu de olmuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendimi bi yerden aticam esas ben sonunda iki turlu de olmuyor

just sorun nedir anlayamadım?
eşinin aranız bozuk olduğunda düzeltmeye çalışmak yerine karamsarlığa kapılıp isyanlara bağlayıp başka bir girişimde bulunmaması mı sen söylemeden?

just sorun nedir anlayamadım?
eşinin aranız bozuk olduğunda düzeltmeye çalışmak yerine karamsarlığa kapılıp isyanlara bağlayıp başka bir girişimde bulunmaması mı sen söylemeden?

Oyle aynen birikmislik de var artik bitsin istiyorum ama canim da yaniyor nasil alisicam onsuzluga bilmiyorum icimden de ne sarilmak ne opmek gelmedi dun gorustuk

Oyle aynen birikmislik de var artik bitsin istiyorum ama canim da yaniyor nasil alisicam onsuzluga bilmiyorum icimden de ne sarilmak ne opmek gelmedi dun gorustuk

dur bi ya hemen boşanmaya atlamışsın.
önce sorunları çözmek için kızgınlık öfke gibi duygulardan bi arının, zaman geçsin biraz.
sonra birbirinizi gerçekten anlamaya çalışın bence.
"ben ne istiyorum" sorusu kadar "o ne bekliyor" da önemli.
eşin seni kaybetmek istemez, sen de onu.
insan bazen artık istemiyormuş bitmiş gibi hissediyor.
ben daha evliliğin 1. ayı olduğu gün "ne diye evlendim ki ben" diye kendimi az sorgulamadım.

huy böyle gelmiş artık değişmez deme.
sen nasıl evliliğin ve eşin için değişebileceksen o da sana karşı tutumlarını hareketlerini değiştirebilir.
yeter ki işin özünü unutmayın, "siz seviyorsunuz birbirinizi"

Dun gorustuk icimde devam etmeye yonelik bi istek yok ki yolcum ne sarilasim ne opesim gelmedi kendimi cok kotu hissettim :( o bi adim atmadikca olmaz ki devam edemem ki..

ne desem bilemedim ki just. bu evlilik için çok fedakarlık yaptın. inşallah aklını başına alır, biraz da o elini taşın altına koyar. acele etme, biraz daha zaman ver. belki herşey yoluna girer..

dur bi ya hemen boşanmaya atlamışsın.
önce sorunları çözmek için kızgınlık öfke gibi duygulardan bi arının, zaman geçsin biraz.
sonra birbirinizi gerçekten anlamaya çalışın bence.
"ben ne istiyorum" sorusu kadar "o ne bekliyor" da önemli.
eşin seni kaybetmek istemez, sen de onu.
insan bazen artık istemiyormuş bitmiş gibi hissediyor.
ben daha evliliğin 1. ayı olduğu gün "ne diye evlendim ki ben" diye kendimi az sorgulamadım.

huy böyle gelmiş artık değişmez deme.
sen nasıl evliliğin ve eşin için değişebileceksen o da sana karşı tutumlarını hareketlerini değiştirebilir.
yeter ki işin özünü unutmayın, "siz seviyorsunuz birbirinizi"

Peki sen de boyle ona olan sevgin bitmis gibi hissettin mi? Ben de daha bu sabah niye yaptim ki diye dusundum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X