biktim

DURUYAPRAK

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
137
16
318
Ankara
Ya bendemi sorun var millet bakimsiz kotla ustunde inanilmaz kotu bi badi ve hirka is gorusmesine gelyr oluyor ben oldukca bakimlu ve iyi cv (isverenlerde soylyr) ama olmuyr is aramaktn biktim,tesekkur msj biktim olackmi diye paralnmktn kendimi gosterecegim diye bin takla atmktn ve hepsinin sonunda halen issiz olmaktan biktim....

Sadece Dış görünüşle bitmiyor, cv ve kendini ifade edişin daha önemli.
Benim bir arkadaşım vardı master yapmış işe alınmıyordu, bende olsam almazdım, sürekli ağlama modu kendine güven yok, yani bunu hissettiriyor. Ee iş deneyimi yok. Kim tercih ederki bu çalışanı.
Senin tecrüben var mı?

Olay sadece giyim mi? Eğitimin ve deneyimin haricinde kendine güven, işin üstesinden gelebilme, kriz yönetebilme becerileri de önemli... Gelişime açık olmak mesela... Kendindeki eksiklikleri sapta, her iş torpille şans ile yürümez, insan önce kendi şansını kendi yaratmalı. 3 üniversite bitirdim, yüksek lisans yaptım şu an doktora yapıyorum, neden? Diğerlerinin arasından sıyrılabilmek için. Bu gün herkes aynı standard eğitimi alıyor, mesele üzerine bir şey koyabilmek umarım anlamışsındır...

Olay giyimde değil ki, önemli ama bir yere kadar.
Belki de sen görüşme sırasında kendini düzgün ifade edemiyorsun?
İşverene o işi yapmanla ilgili güven vermiyorsun? background iyi olabilir ama adam için işe yararlılığın ve buna ikna edebilmen çok daha önemli.

Çok kasıyorsn bence.. süs reğil kendine güven önemli.

Ben de aynı durumdayım ama alıştım artık sanırım.. : )
Ama şans ve torpil dışında, işverenler de abartıyor artık..
Üniversite mezunu işsizlerin zaten çok olduğunu bildikleri için; telefona bakmaya bile, yok 2-3 dil bilen, yok autocad bilen işle tamamen alakasız özellikte insan arıyorlar..
Hani uluslararası bir firma olsa bir nebze anlarsın ama adam sadece iç anadoluya dağıtım yapan ltd şirketi, mesela..!
Ya da dil bilen bir mühendissin diyelim.. Şirketin satınalmasından, dış ticaretine, ürün dizaynına kadar herşeyi sana yaptırıyor. Ama verdiği maaş 1500-2000 arası en fazla.. Bunu da eleman beğenmiyor doğal olarak.!
Sonuç olarak; denemeye devam..! : )

Dis gorunusler alakasi yok su genellemeyi sil aklindan is veren tecrube ister isi yapamayan adami sirf guzel diye kimse ise alip isini riske atmaz

Kizlar dis gorunus olarak saptamiyorum tabiki kendini ifade edemiyor ve bakimsiz is gorusmesine gidiyor ve isi oluyor bizzat yasadim gordum.bana gelince 7yil idari isler sorumlusu olarak iyi bi firmada clstm ve iki unv ve yabanci dil iyi bilgisayr da iyi kendime guvenim lugatim iyi bunu cevremdeku kislrde sylyr ama olmuyor ya aradigimzn ustundesin diye alinmadigim oldu sansssss

Kısmet deyip denemeye devam etsen? Buna takılıp da etrafına olumsuz enerji yayma. Hayırlısı de, tam bir özgüvenle görüşmeni yap çık gerisini Allah'a bırak.

Aradigimizin ustundesin supersin iyisin herseyde harika giyiniyosun ama ise alinamadi

Eşittir
Ayrilalim benden daha iyilerine layiksin sorun sende degil bende

GIbi gorunuyor bakincaaa

Merhaba canım,
İyi bir ik deneyimim var. Çok kriter var emin ol giyim de içlerinde tabii. Ama bu tavrından ben çok fazla kasıldığını düşündüm, heyecanın çok fazla ve kendini kasıyorsan çok eksi bir puan. belli derecede heyecan hep iyi puandır ama bir tık bile fazlası çok eksilere düşürür. Bunu yenmeye çalışsan belki? Birde ben çevremden çok olmuyor olmuyor deneyimi yaşadım şuan hepsi o olmuyor diye üzüldükleri işlerden çok daha iyi yerdeler. Olacak.. Önce buna emin ol.

O bakimsiz dediklerinde ne cevherler cikiyor bilemeyiz ama isveren olsaydim kılık kiyafetren once iletisimine dikkat ederdim ilk olarak , yni simdi istersen tuvalettle gel kendini ifade edip sevdieemedikren sonra saçindaki fonunle dudagındaki rujun pk bir onemi yok

insanları üstlerinde ki kıyafetlere göre değerlendiğin için evet sende bi sorun var...

valla ben işveren olsam böyle gözlerim felfecir okuyan bir serseri olsam ama seni alırım işe kılığın kıyafetin bir de fiziğin iyiyse ..ama aslolan kıyafet değil ki kardeşim ,sen diyor musun bize kendime güvenim süper ifade yeteneğim mükemmel tuttuğumu koparırım bunuda herkes söyler egom tavan olur falan filan...ama şu an bize ifade ettiğin dert tarzınla (yazım üslup kısa kesiş),kendini ifade ediş tarzın paralelse sıkıntı var..bende zamanında iş görüşmelerime kotla giderdim her gittiğim görüşmem de olumlu sonuçlanırdı işimi ben seçerdim.

lugatında alfabemizdeki 8 sesli harf var mı peki bunun eksikliği mümkün mertebe işe alınmama sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…