• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım!!!

Erkekler bunu yapinca alkislanio erkeksn denilio kadinlar yaparken hayatindan vazgecmek bile istenio.sanki koca hayati sirf bunun uzerine kuruluyo..arkadasim kacinci yuzyildayiz kime ne anlatiyorsunuz.kimseyi ilgilendirmez gecmisiniz ozeliniz..bunu kendinize yapmayin..bi eksiklikmis gibi karsinizdakine anlatip sizi kabullenmesini beklemeyin..ne cirkin bi tabir bu ya boyle kabullenmek...ilkin aynaya baktiginizda kendinize acimayacaksiniz bu acizlik degil..yasanmis bitmis..evet hataydi ama sen ders cikarmssn bu hatadan..onunr bak okuluna bak annene destek ol..boyle sacma bisey yuzundesnde kendine bunu yapma

ahh güzelim yaa ben bosandıgım halde nerdeyse tü kaka gibi bakıyo erkekler işte namus tek bayana yüklendigi icin böyle ne dicegimi bilemedim herkes hata yapar gün gelicek senide seven cıkıcak icini ferah tut

İster istemez kahroluyorum zoruma gidiyo bu hataya düsüsüm.hele insanlarin ben temizim havalari beni olduruyo napim bu saatten sonra!zaten eski sevgilimle qyni siniftyz heran gozumun onynde iyice doldum. Niye boyle oluyo anlamiyorum bi benmi kotuyum ya.saftim asik oldum yemin ederim bu kadar basit yasadigim sey.sandiginiz kadar cin fikirli biri degilimdir ben oyle jemen inanirim.ama benden baska herkes temiz .
bacak arasının temiz olmasıyla insan olunsa keşke cnm.özelin kimseyi ilgilendirmez karşına kim çıkarsa çıksın her zaman dik dur hatalar insanlar içindir.kimin başına ne geleceğide hiç belli olmaz.böyle bişey yaptın diyede kötüsün anlamına tabikide gelmiyor imkanın varsa okulunu değiştir o kişiyle karşılaşmamaya çalış.

Tatlim bi kendine gel.Ne kirlenmesi, ne hatasi...kim temiz kim kirli! Bu kadar heder etme kendini.İnsanlar ağlatir seni ama kimse ne gelir yaşını siler ne de seni güldürür.O mevzu kocanla senin aranda.
Herkese anlatma.Senin hayatin bekaretin üzerine kurulu degil.Bu nedir, bekaret gitti hayat bitti gibi yapiyosun.

Gerçekten kizkara niye boyle yapiyolar ya.bizim akraba kizlari var boyle.biz hiç dişlamiyoruz.ayni sevgi ve sevecenliği gosteriyoruz.Hatta kuzenim boylleydi ve bi kadin ablama laf sokmuş.Annem kadini rezil etti ve.kuzenimi korudu.

Tamam kimsenin yargilamaya hakki yok ama turkiyede hangi erkek bende yptm bi hta der!hicbiri!zaten umrumda da degil ama insanlara dimdik durunca da adinizi baska bisey koyuolar bide yaptgyla övunuyo gibi.yani herkes isine geldigi gbi anliyo.
cinsellik iki kişiye ait bir eylem, birlikte olduğun çocuk senin kadar kafayı yemiyodur emin ol
seni bu hale getiren toplumun bakirelikle ilgili önyargısı
kadın erkek eşittir benim için
senin değerini de kızlığın belirlemez
köle pazarında satılmayacaksın, seni seven biriyle evleniceksin sonuçta
eğer adam gibi bi adam çıkarsa karşına sana bunu sormaz bile
üzme kendini

Hangi gunah Allahin merhametinden buyuk olabilirki? Tovbe edip hatani anladiysan bir daha yapmayacaksan ne mutlu sana. Kimseyi takma agzi olan konusur. Duyma gorme ve Allaha sigin derim...

Yaşın kaç şuan. Yenimi oldu bu yaşadıkların?
Yasim 21 22 olcm iste..yeni degil ama dun bi arkfdsmla konusurken oyle konu buralara geldi benim durumumu bilmiyo bu arkds..birsuru laf saydi yok bi kiz varmis onceden kapaliymis ama k.... Mis da..sen mini etek giyen bi kiz gordgnde basni ceviremiosan bi farkin kalmaz dedim ceviremem diyo.iste insanlar hep ayni kizlar da biyle dusunuyo erkeklerde.tmm belki bunu ypmamis olsam bnde oylle dusunebilirdim ama tovbe ediyrm iste napim.

Hic dolmasin gozlerin canim benim dunyaya gelme amacimi hatalardan ders cikarmaktir emin ol benimde cok hatalarim oldu kimseye diyemedigim pismanlik yasadigim belki seninle bir tutamam ama bana gore kendimi kahrettigim hatalardir . Simdi evliyim mutluyum esimi seviyorum haa ama bak sorunlar bitmiyo simdi de yasiyorum sorun tek siginagim Rabbim bak ezani bekliyorum ki dua edeyim senincixinde edicem canim benim
Biz duayi bazen en yakinlarimizdan alamiyoruz.kk nin bu yönü çok güzel.iyi kalplere kolayca.ulaşabiliyoruz

Yasim 21 22 olcm iste..yeni degil ama dun bi arkfdsmla konusurken oyle konu buralara geldi benim durumumu bilmiyo bu arkds..birsuru laf saydi yok bi kiz varmis onceden kapaliymis ama k.... Mis da..sen mini etek giyen bi kiz gordgnde basni ceviremiosan bi farkin kalmaz dedim ceviremem diyo.iste insanlar hep ayni kizlar da biyle dusunuyo erkeklerde.tmm belki bunu ypmamis olsam bnde oylle dusunebilirdim ama tovbe ediyrm iste napim.
kusura bakma çevren çok cahil ve sığ, biraz kitap falan oku kendini geliştirmeye çalış
bekaretle kafayı bozmayı bırak, azıcık kendini geliştirmenin yollarını ara
hobiler edin, farklı çevrelere girmeye çalış
rica ediyorum

Ya tamam dik durayim diyorum en azndan maddi olarak.cunku babam hic saglm pabuc degil bigun alsa basini gitse anneme ben bakicam.akademisyenlik dusunuyorum millet torpille isini goruyo kpss dusunuylrum o zaten imkansz gbi.isyan etmek gbi olmaz insaallah ama bari bi yerden guleyim diyorum ya.bari saglm bi isim olsum muhtac olmuyym hele bi erkege asla .bu her halti yiyip sonra kiza k.... Damgasi vuran erkeklerin Allah bin belasini versin karsima da cikarmasin insallah.sen kimsinki oyle birini istiosun yanina ya!

Bende sevgilimle iliskiye girdim su an beraberiz ama uzun bi sure ayri kaldik. Bana bunun pismanligini yasatmaya kalkan biri olsa alnini karislardim. Benim hayatım, benim bedenim, benim secimim. Secimlerinin sorumluluklarindan kacma, arkasında dur. Arkasinda oldugun surece kimse seni ezemez. Ama sen Kendini ezdigin, surekli sucladigin surece insanlar bunu sana karsi kullanir. İliskilerinde pismanligini sürekli dile getirme. Pismanim, tovbe ettim kabul edersen devam edelim yoksa herkes yoluna de en basindan cizgini cek. Neden biliyo musun? Sana baski kuran yeni erkeklerin amaci seninle yatmak olacak. O kirici cumlelerin ardından onunla yaptin, benimle neden yapmiyosun, artik ne farkeder seninicin, beni onun kadar sevmiyor musun cumleleri takip eder. Uzuluyosan icinde yasa kimseye belli etme insanlar zaaflari kullanmayi cok seviyor kadinida boyle, erkegide boyle maalesef

Ya tamam dik durayim diyorum en azndan maddi olarak.cunku babam hic saglm pabuc degil bigun alsa basini gitse anneme ben bakicam.akademisyenlik dusunuyorum millet torpille isini goruyo kpss dusunuylrum o zaten imkansz gbi.isyan etmek gbi olmaz insaallah ama bari bi yerden guleyim diyorum ya.bari saglm bi isim olsum muhtac olmuyym hele bi erkege asla .bu her halti yiyip sonra kiza k.... Damgasi vuran erkeklerin Allah bin belasini versin karsima da cikarmasin insallah.sen kimsinki oyle birini istiosun yanina ya!

İyide yavrum sen en başından pes edoyorsun. Bnde akademisyenlik istiyorum ortalamami yaparim, alese yds ye girerim en iyisini yaparim olursa olur, olmazsa diye baska alanlarda da kendimi geliştiriyorum. Sen elinden geleni yap bence bastannolumsuz düşünme

O senin ayıbın değil çocuk seni ortalıkta bırakmış gerekirse diktir
düğüne yakın , bu konuda se haklı
buluyorum ,

kusura bakma çevren çok cahil ve sığ, biraz kitap falan oku kendini geliştirmeye çalış
bekaretle kafayı bozmayı bırak, azıcık kendini geliştirmenin yollarını ara
hobiler edin, farklı çevrelere girmeye çalış
rica ediyorum
Zaten muhendislik ogrencisiyim akademisyeen olmk istiyorum ama farketmioki doktorundan tut copcusune kdr ayni bu ulkenin erkekleri.benim kizdgm gelenekler degil tabiki cok guzel ulkemizin herseyi..ama suna kiziyorum hem Allaha inaniyorum diyip hrem Allahin ayetlerini gormezden geliyolar.tovbe ettm diyorum aa yok artk olmaz kusura bakma ben temiz kiz istiyorum diyo yuzde doksan boyledir.sonra bi kesimde gelio erkekleri izi kandrmayn dio cok guzel yapiolar bn kandrmadm da noldu simdi ya?

bacak arasının temiz olmasıyla insan olunsa keşke cnm.özelin kimseyi ilgilendirmez karşına kim çıkarsa çıksın her zaman dik dur hatalar insanlar içindir.kimin başına ne geleceğide hiç belli olmaz.böyle bişey yaptın diyede kötüsün anlamına tabikide gelmiyor imkanın varsa okulunu değiştir o kişiyle karşılaşmamaya çalış.
Yanlis anlasilma olmus o kisi zaten baska sehirde gorusmuyorum cok barismak istedi ben yanasmadim aldatti diye.
Bu konuda bahsettigim uni de 1de sadece konustugum bi cocuk bu meselemi fln bilmiyo.suan 4. Siniftayim o da kac senedir zehir etti bana okulu fln.hersey ust uste yani.

Zaten muhendislik ogrencisiyim akademisyeen olmk istiyorum ama farketmioki doktorundan tut copcusune kdr ayni bu ulkenin erkekleri.benim kizdgm gelenekler degil tabiki cok guzel ulkemizin herseyi..ama suna kiziyorum hem Allaha inaniyorum diyip hrem Allahin ayetlerini gormezden geliyolar.tovbe ettm diyorum aa yok artk olmaz kusura bakma ben temiz kiz istiyorum diyo yuzde doksan boyledir.sonra bi kesimde gelio erkekleri izi kandrmayn dio cok guzel yapiolar bn kandrmadm da noldu simdi ya?
mühendislik okuyup akademisyen olmak isteyen bi kızayaraşır davran lütfn o zaman
kızlığım gitti sürünüyorum, yaşamanın anlamı yok diyen akademisyen fikri nasıl geliyo sana ?

kendi değerni de, insanların sana nasıl davranıcağını da sen belirliyceksin bu hayatta
lütfen bunu hep aklında tut
sen bir bireysin, kzılıktan öte bişeysin bi kadınsın, bi insansın
allah aşkına girmeyin şu kafalara kızlar ya

Aslında erkeklerde pek dürüst değil el değmemiş kız istiyorlar ama kaç tane kıza elleri değmiş oluyor , bu bakirelik isteme lafı komik bence ,
birde ilişkiye girip sen zaten bakire değildin diyende var , yani her durumda kız suçlu

evlilik dışı cinsel ilişkiye girmek suç değildir.
her bireyin ihtiyacı olan bir eylem.
elbet herkesle yapmayı savunmuyorum lakin aşık olduğumuz kişilerle bunu yaşamamız için evli olmamıza gerek olmadığını hep savunurum.
bakire olunmadığı için asla ikinci sınıf muamelesi yapılamaz.
50 yaşında ki bakire kadın ile 18 yaşında ki bakire olmayan bir insanın arasında hiç bir fark yoktur benim gözümde.
ah şu toplum!!! değer yargıları batsın!

Back
X