• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım!!!

Allah kaderini yazdı mı yaşıyorsun canım benim.artık birine güvenmen çok zor..benim de öyle..ben de nişanlım tarafından yüzüstü bırakıldım..çok sevildiğimi sandım..yalanmış herşey..sen yine iyi üniv.i kazanmışsın..ne yapalım kısmet..Allah herşeyi görüyor..
aynen öyle imtihan dünyası sonuçta...Allah bundan sonra şaşırtmasın kimseye muhtaç etmesin.

haşa Allahtan daha iyi biliolar herşeyi..Allah bile tövbe edin gelin huzuruma diyo ya bundan ötesi varmı?belki affeder belki affetmez ama en azından çabalıyorum geçmişi geri döndüremiyosun.

Sen insanları boşver canım, ağızları torba değil ki büzesin. Sana bu kadar katı davrananlar, 4/4 lük mü acaba? Hiç mi hata yapmamışlar hayatları boyunca. Hadiste bile geçiyor, "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz."(Tirmizi, Kıyamet, 53) Bu insanların akılları nerede acaba? Sonuç olarak hep tekrarlıyor gibi oluyor ama, umursamayacaksın:KK66:

CANIM GUNAHINI SOYLEME ZATEN TEVBE ETMİŞSİN, ALLAH YARATTIĞI KULUN KALBİNİ BİLİR, NEDEN AFFETMESİN, SENİN KADERİNDEKİ KİŞİ DE YAZILI, İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SENİ SEN OLDUĞUN İÇİN HATALARIN VE SEVAPLARINLA SEVECEK HAYIRLI BİR EŞ ÇIKAR KARŞINA. OLUMLU DÜŞÜN, ALLAH YARATTIKLARINI TAKİP EDER, BAŞI BOŞ BIRAKMAZ

Kendi bu kadar yüklenme...
Bak herkes hata yapar farkındasın...
Seni kınayanlar farkında değil sadece...
Güçlü olmaya devam et kendin için annen için bırak bu karamsarlığı..

CANIM GUNAHINI SOYLEME ZATEN TEVBE ETMİŞSİN, ALLAH YARATTIĞI KULUN KALBİNİ BİLİR, NEDEN AFFETMESİN, SENİN KADERİNDEKİ KİŞİ DE YAZILI, İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SENİ SEN OLDUĞUN İÇİN HATALARIN VE SEVAPLARINLA SEVECEK HAYIRLI BİR EŞ ÇIKAR KARŞINA. OLUMLU DÜŞÜN, ALLAH YARATTIKLARINI TAKİP EDER, BAŞI BOŞ BIRAKMAZ
Evet günahı anlatmak herkese güzel bişey değil haklısınız..dediğiniz gibi inşaallah Rabbim çıkarır karşıma bunu umursamıcak birini..hayırlı birini.

Kendi bu kadar yüklenme...
Bak herkes hata yapar farkındasın...
Seni kınayanlar farkında değil sadece...
Güçlü olmaya devam et kendin için annen için bırak bu karamsarlığı..

inşaallah devam etmeyi denicem..aynen öyle hataydı çok da pişmanım bunu dile getirmekten başka bişey gelmiyo elimden.

Evladım kendini bu kadar harap etme kimseye kötülük yapmadın cinayet işlemedin, hırsızlık yapmadın bir gençlik hatası olmuş ne yapalım, ucunda olum yok annenin de kabahati var sana memleketin bu konuda nasıl hassas olduğunu yeterince anlatamamis, artık kendini üzme ileriye bak ,seni güzel günler bekliyor ..

Evladım kendini bu kadar harap etme kimseye kötülük yapmadın cinayet işlemedin, hırsızlık yapmadın bir gençlik hatası olmuş ne yapalım, ucunda olum yok annenin de kabahati var sana memleketin bu konuda nasıl hassas olduğunu yeterince anlatamamis, artık kendini üzme ileriye bak ,seni güzel günler bekliyor ..
evet malesef annemle bu konuda oturup konuşmuşluğumuz yoktur hiç.ablam anlatrdı hep küçükken ama yeterince gözümü korkutsaymış keşke böyle damga yiceğimi bilseydim zaten..şu zoruna gidiyo insanın tam biriyle tanışıyosun ciddi bi niyete giriyosun dürüst oluyum diyosun ama karsındaki anında seni soyutluyo o ilişkiden.açklamasan olmaz açıklasan olmaz karışık bi durum.hayırlısı ..

Back
X