- 8 Aralık 2015
- 127
- 40
- 48
- 38
- Konu Sahibi butterfly60
-
Esinizle konussaniz tedavi olsa kabul eder mi ?ilişkimiz ne ara bu noktalara geldi.o kadar kırıldım okadar üzgün ki son zamanlarda ne yediğimden ne içtiğimden zevk alıyorum. eşimin kıskançlık halleri.. bunhları aşmıştık dediği gibi dikatt ediyorum giyimime vs. ama ben onu di,nledikçe o dozuttu resmen. her yarım saatte bir arar sesimi, duymak ister ne yapıyon diyen sorarr... eeee işteyim be adam napayım çalışıyorumm gün boyu böyle. akşam olur işyerin nasıldı nasıl geçti diye sorarrrrr eee bütün gün konustuk ya nerdeysee. kimle konustun kim aradıı derdi. artık ne konustuna kadar getirdi olayı. insan kocasından tiskinir mii artık o noktaya getirdi beni ne oldu bu adama anlamadım o kadar bunaldım kii..annemle konustum az önce kapattım o aradı naptın falan derken annemle konustum dedimm demez mi ne konustunnn sanane bee adam dedimm sananeeee kızdı kapattı. sesini dahi duymak istemiyorum ( onu o kadar cok seviyorum ki onun da beni ne kadar sevdiğini biliyorum eminim mükemmel bi eş evine karsı fazlasıyla sorumlu çok çok ilgili ) ama bu saçmalıklarr benii çok zorluyoo ne yapacagım nasıl davranacagım şaştım hiç bişr yapmak istemiyorum Rabbim herkesin evine huzur versin sağlık versin..
Tiskinmek o konu çercevesinde olan bişe o konuyla bağdaştırdıgımız zaman geçerlii. Seviyo olmamın bunu bağdaştırmanız saçma ortafa bi peoblem var sonuctaCok seviyorum diye ekleyeceksen tiksiniyorum demeseydin keske..
Uzun uzadıya konusmayız ki dk lık olan konusmalar bunlarr güvenmemek de değil yani bunun tam karşılığı ne bilimiyorumm güvemmediğinide düşünmüyorumm bilmiyorumİkinizde üst düzey yöneticisiniz sanırım.
Yoksa böyle zırt pırt konuşmayı hiçbir firma tolere etmez.
Seni seviyor olsa dahi gücenmiyor ki,
Bu daha önemli bir konu.
Ha benimki sacma yani.. NeyseTiskinmek o konu çercevesinde olan bişe o konuyla bağdaştırdıgımız zaman geçerlii. Seviyo olmamın bunu bağdaştırmanız saçma ortafa bi peoblem var sonucta
Uzun uzadıya konusmayız ki dk lık olan konusmalar bunlarr güvenmemek de değil yani bunun tam karşılığı ne bilimiyorumm güvemmediğinide düşünmüyorumm bilmiyorum
Açmasan telefonlarını.
Senin toplantın,acil evrağın vs. olmuyor mu?
Yani tabii ki hiç kimse 8-10 saat koşuşmuyor yoksa burada ne işimiz var di mi?Ben işyerindeyken telefon geldiğinde eğer konuşmak istemiyorsam yoksa da olduruyorum mesela
Bu tam olarak güvenmemek evetUzun uzadıya konusmayız ki dk lık olan konusmalar bunlarr güvenmemek de değil yani bunun tam karşılığı ne bilimiyorumm güvemmediğinide düşünmüyorumm bilmiyorum
O normal insanlarda işe yararAçmasan telefonlarını.
Senin toplantın,acil evrağın vs. olmuyor mu?
Kıskanç insan huyundan vazgeçmiyor erteliyor.Kendine meşgale buldukça,rölantiye alıyor sonra devam,ilişkimiz ne ara bu noktalara geldi.o kadar kırıldım okadar üzgün ki son zamanlarda ne yediğimden ne içtiğimden zevk alıyorum. eşimin kıskançlık halleri.. bunhları aşmıştık dediği gibi dikatt ediyorum giyimime vs. ama ben onu di,nledikçe o dozuttu resmen. her yarım saatte bir arar sesimi, duymak ister ne yapıyon diyen sorarr... eeee işteyim be adam napayım çalışıyorumm gün boyu böyle. akşam olur işyerin nasıldı nasıl geçti diye sorarrrrr eee bütün gün konustuk ya nerdeysee. kimle konustun kim aradıı derdi. artık ne konustuna kadar getirdi olayı. insan kocasından tiskinir mii artık o noktaya getirdi beni ne oldu bu adama anlamadım o kadar bunaldım kii..annemle konustum az önce kapattım o aradı naptın falan derken annemle konustum dedimm demez mi ne konustunnn sanane bee adam dedimm sananeeee kızdı kapattı. sesini dahi duymak istemiyorum ( onu o kadar cok seviyorum ki onun da beni ne kadar sevdiğini biliyorum eminim mükemmel bi eş evine karsı fazlasıyla sorumlu çok çok ilgili ) ama bu saçmalıklarr benii çok zorluyoo ne yapacagım nasıl davranacagım şaştım hiç bişr yapmak istemiyorum Rabbim herkesin evine huzur versin sağlık versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?