bıktımm kıskançlığından daa ilgisinden de kendisinde de

butterfly60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
127
40
48
38
ilişkimiz ne ara bu noktalara geldi.o kadar kırıldım okadar üzgün ki son zamanlarda ne yediğimden ne içtiğimden zevk alıyorum. eşimin kıskançlık halleri.. bunhları aşmıştık dediği gibi dikatt ediyorum giyimime vs. ama ben onu di,nledikçe o dozuttu resmen. her yarım saatte bir arar sesimi, duymak ister ne yapıyon diyen sorarr... eeee işteyim be adam napayım çalışıyorumm gün boyu böyle. akşam olur işyerin nasıldı nasıl geçti diye sorarrrrr eee bütün gün konustuk ya nerdeysee. kimle konustun kim aradıı derdi. artık ne konustuna kadar getirdi olayı. insan kocasından tiskinir mii artık o noktaya getirdi beni ne oldu bu adama anlamadım o kadar bunaldım kii..annemle konustum az önce kapattım o aradı naptın falan derken annemle konustum dedimm demez mi ne konustunnn sanane bee adam dedimm sananeeee kızdı kapattı. sesini dahi duymak istemiyorum ( onu o kadar cok seviyorum ki onun da beni ne kadar sevdiğini biliyorum eminim mükemmel bi eş evine karsı fazlasıyla sorumlu çok çok ilgili ) ama bu saçmalıklarr benii çok zorluyoo ne yapacagım nasıl davranacagım şaştım hiç bişr yapmak istemiyorum Rabbim herkesin evine huzur versin sağlık versin..

Senin de eşinin de çalıştığına inanasım gelmedi
Her yarım saatte bir cep telefonuyla mı görüşülür
Ben çekemezdim

Esinizle konussaniz tedavi olsa kabul eder mi ?

En tahammül edemeyeceğim erkek tipi..

Özgüvensiz,kompleksli ve hayatı sevdiğine zindan eden türden.

Allah sabır versin. Umarım düzelir ama sanmıyorum.

İkinizde üst düzey yöneticisiniz sanırım.
Yoksa böyle zırt pırt konuşmayı hiçbir firma tolere etmez.
Seni seviyor olsa dahi gücenmiyor ki,
Bu daha önemli bir konu.

İkinizde üst düzey yöneticisiniz sanırım.
Yoksa böyle zırt pırt konuşmayı hiçbir firma tolere etmez.
Seni seviyor olsa dahi gücenmiyor ki,
Bu daha önemli bir konu.
Uzun uzadıya konusmayız ki dk lık olan konusmalar bunlarr güvenmemek de değil yani bunun tam karşılığı ne bilimiyorumm güvemmediğinide düşünmüyorumm bilmiyorum

Uzun uzadıya konusmayız ki dk lık olan konusmalar bunlarr güvenmemek de değil yani bunun tam karşılığı ne bilimiyorumm güvemmediğinide düşünmüyorumm bilmiyorum

Ne olursa olsun çalışıyorsunuz.
Madem güveniyor neden habire arıyor?
Ben bunalırım şahsen ne o çocuk gibi sürekli iletişim

Açmasan telefonlarını.
Senin toplantın,acil evrağın vs. olmuyor mu?

Yarım saatte bir ne konuşması ya. Hangi işyeri izin veriyor böyle birşeye.

Ben işyerindeyken telefon geldiğinde eğer konuşmak istemiyorsam yoksa da olduruyorum mesela
Yani tabii ki hiç kimse 8-10 saat koşuşmuyor yoksa burada ne işimiz var di mi?
Ama bizim de acil dosyalarımız ya da toplantılarımız oluyordur.
O yüzden oldurduğunda da hiç kimse "neden" demez herhalde...

Bu tam olarak güvenmemek evet
Her yarım saatte bir araması özlediğinden değil, yoklamak için
Bir kere telefonu duyma hatta gör bak ne krizler çıkacak

Eşinin kız versiyonu var kk da ordan biliyorum bu detayları
Adam telefona cevap vermezse aha beni aldatıyo galiba diye çıngar çıkarıyo kadın

Açmasan telefonlarını.
Senin toplantın,acil evrağın vs. olmuyor mu?
O normal insanlarda işe yarar
Böyle aşırı kıskanç tipler açmıyorsa kesin bi işler çeviriyor, aldatıyora kadar senaryo yazıyo
Olay çıkar cevaplamasa bence

Kıskanç insan huyundan vazgeçmiyor erteliyor.Kendine meşgale buldukça,rölantiye alıyor sonra devam,
Rabbim yardımcın olsun

yarım saat fazla tabıde ılgılı bır eş bellıkı bırazda sen yapsan o aramadan sen ara sen son ne konustun dıye aynısını sen yap yanıbakalım ne yapıcak :)

Allah yardimcin olsun. Yanlis anlama da takildim ona tiskinmek yazinca sen cem yilmazin gora filmi geldi aklima. Tiksinmek olacak o. Adamdaki kiskanclik seviyesi yormus anlasilan seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…