bıktımm yahuu

yüzde sekseni sorunlu herkes değildir tabi ki benim gördüklerimle çoğu veli sorun yaşadı başka sınıflarda da aşırı kavgalar tartışmalar oldu senelerce .yok sa herşeye karışmadan emek verilse belki ben de tepki vermezdim
Bilmiyorum,diger siniflarda belki olmustur.Bakin siz deyince hatirladim,kardeslerimin okulunda vardi,elitlerden! bir grup afilli afilli geziniyordu,karsiki daglar bizim der gibi.
Bu secmeceler kendi cocuklari okuma bayraminda siir okusa ceyrek,23 nisan gosterisine katilsa altin kolye takardi onca cocugun gozune soka soka.Ne cok cocuk uzuldu,ne cok cocuk ailesinin kendini sevmedigini dusundu kimbilir icten ice...
Evet evet varlardi,fakat ben 3 cocugumda da boyle canli canli yasamadim,sadece biri,o da gerektigi kadar muhatap olurdu,ogretmene hediyeyi filan organize ederdi,,3 5 tl dusecek sekilde hediyelere onayak olurdu.Bunaltmadi bizi,ama kimbilir verdigim orneklerdeki insanlar hala vardir, ki siz de gorup bikip konu acmissiniz...

çıkarları maddi değil ki zaten tam tersi kendi ceplerinden de çıkıyor.ama kendilerini okul çalışanı gibi görüyorlar ilkokul diplomalarıyla .okulun içinde hergün ne işleri var.whatsap ta öğretmen gibi yazıyorlar resmi dille duyurulur bildirilir vs. diye :KK48: bunların çocukları öğretmenden fala not falan almıyor ama diğer çocuklararasında popuper olup diğer çocuklara üstünlük taslıyorlar hocam
Çünkü insanoğlu yönetmeyi sever bu sayede egosunu tatmin eder kendini birşey sanar sözü dinlendi mı söyledikleri yapıldı mı havaya giriyorlar.. çoğu insan öyle eline fırsat geçsin yeter ki

Ay ben bu kadınlara çok gülüyorum ya işleri güçleri yok sabah toplanıp kahvaltı etmeler sürekli okulda bi faaliyet. Valla cook haklısınız.

Hepsi öyle değil.

Öğretmenin ve velilerin işlerini kolaylastiranlarda var.

Zor bir uğraş..

Kabul etmek gerekir ki hakkıyla yapan için karşılıksız bir çaba. Para toplamak, organize yapmak, kadınlarla / velilerle uğraşmak çok zordur.

Ben asla yapmayı kabul etmem mesela , abartmadan bu görevi üstlenene de saygı duyarım.

Okullar açılırsa artık veliler içeri alınmayacak . Veli görüşmeleri telefon üzerinden yapılacak çok elzem durumlarda Veli okula çağırılacak. Sınıf anneleri de yasaklanır muhtemelen ilkokul için nasıl uygulanır emin değilim .

Back
X