bıktımm

mooncyrstal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
370
583
Sanırım birini seviyorum.Tüm yönlerini sevmesemde benim için uygun olmasa da aklımdan çıkmıyor.Üstelik benden tiksiniyor ya da acıyor diye düşünüyorum.Nasıl böyle oldu?Onu düşünmekten nasıl kurtulabilirim hiç bir şey yapasım gelmiyor ?

Kimse beni sevmiyir ben nerelere gidem.Koskoca adama aşık oldum imkansız aşklar neden hep beni bulur.:KK42::KK61:

Kimse beni sevmiyir ben nerelere gidem.Koskoca adama aşık oldum imkansız aşklar neden hep beni bulur.:KK42::KK61:

hem koskoca adam hem ımkansız hem senı sevmıyor hem tiksiniyor hem de sana acıyor
zavallım harbi nerelere gidicen len sen :KK12:

Ya böyle işte kardeş ne dertlere düşmüşüm:KK61:Ama o gülüşü yok mu:KK61:

O gülüş seni ağlatıyorsa salla gitsin arkadaş...benden tiksinen erkeği siliveririm valla umrum olmaz

azıcık değer ver kendine yahu

Evet haklısın aslında teşekkür ederim ama o kadar da kötü biri değil.Beni sevmiyor bazen iyi davranıyor bazen tersliyor.Bilmiyorum acıyor gibi geliyorNefret ediyorum bende ondan ama onu gördüğüm de değişiveriyor her şey engel olamıyorum dygularıma.:110:

Evet haklısın aslında teşekkür ederim ama o kadar da kötü biri değil.Beni sevmiyor bazen iyi davranıyor bazen tersliyor.Bilmiyorum acıyor gibi geliyorNefret ediyorum bende ondan ama onu gördüğüm de değişiveriyor her şey engel olamıyorum dygularıma.:110:

karşılık gormedıgın ve senı sevme ımkanı olmayan bırıne harcadığın zamana yazık
neyse işler yoğun benım ben gidip yatıcam şimdi arkadaş
sana da tavsiyem yok, bılıyorum anlamıcaksın ..ama umarım unutursun onu üzülmezsin fazla ımkansızlıgından tatlı geliyordur..kendını sev iyi geceler

teşekkür ederim en çok ihtiyacım olan şey bu galiba sana da iyi geceler kolay gelsin:KK25:

en büyük derdin bu olsun. ne yapacaksın seni sevmeyeni ilgisiz şapşik

X