- Konu Sahibi tecrubesiz
merhaba arkadaşlar.... size bişey danışmak istiyorum... aslında bizim kültürümüzde komşuluğun çok hakkı var doğrudur.... komşu komşunun külüne muhtaçtır ve peygamberimizin 'komşusu açken tok yatan bizden değildir' sözüyle bunun önemini gayet iyi anlıyoruz ancak benim bi komşum var...evlenip diyarbakıra geldiğim için çok yalnızım bari bi komşum olsun deyip karşı komşuyla tanışıyım dedim ama keşke hiç tanışmamış olmayı tercih ederdim... ilk zamanlar kadın beni yalnız bırakmıyor ne kadar düşünceli derken.. artık beni canımdan bıktırdı...hergün beni arayıp çok basit gereksiz sorular soruyo ..mesela öldün mü kaldın mı kız niye hiç kapıyı çalmıyorsun sabahtan beri... yok kapıcı geldi mi bak çöpleri toplamamış falan filan... 3 çocuğu var.... kendisi gelmezse sürekli çocukları kapıda ... oyuncaklarıyla geliyorlar falan.. bilirsiniz çocuklar boş boş konuşup dururlar ve soruyla ilgi isterler... evi dağıttıkları cabası... hadi bunları geç .. en gıcığı ...kadın gezmeyi çok seviyor... hergün gezmeye gidiyor.. ilk zamanlar gittiği yere benide sürüklüyordu.. ama şimdi bi bahanaeyle filan kurtuldum bundan ama şimdi kendisi gezmeye gidiyor ya çocuklarının okuldan geleceği zaman olmuş hala eve dönmemiş oluyor..malum çocukları kapıda kalınca ikinci evleri olarak doğruuuuu bizim eve damlıyorlar...bi de kadın telefon açıp çocuklara bakıver canım sana zahmet' demesi yok mu delirtiyor kadın beni... sana zahmet bugün çocuk sende kalıversin.. sana zahmet dışarı mı çıkıyorsun bana da şu lazımdı sana zahmet eşin nereye gidiyo gelirken bize de şey alıversin............. öööööfffffff iyice bıktırdılar yaa.... çocuklarıda bıktırdı bizi.. her akşam bizdeler.. anaları da bi allahın günü demiyor yani başkası bu kadar rahatsız edilmez kızım oğlum demiyor yaa...sana zahmet çocuklar gelecekmilş sana..... bu ne yaaa... sana zahmet adı altında kadın beni kullanıyor gibi geldi... acaba arkadaşlar komşumun bu denli söylemesi her komşuluk ilişkisinde mi böyle yaaa... ben mi abartıyorum ki acaba... kadın normal mi yoksa ben mi tahammülsüzüm... bana bi akıl verin... hiç sevmediğim bi huyum hiçbişeye hayır diyememek...
kadına da bi hayır diyemiyorum.. ben ne yapacaaaaaaaaaaam çok huzursuzum... kendi evimde rahat edemez oldum yaa bi akıl lütfeeeen ne diyim
????