• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorgunum

nefermititi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2025
6
0
1
35
Arkadaşlar evliyim ve 13 aylık bir bebeğim var . Ama şuan evde eşinle beraber dört çocuk var diyebilirim.esimin anne babası geldi kalmaya. Ve ben daha iki günde yorgun durumdayim. Herşeyi eleştiren bi kusur arayan odama pat diye giren cikan bu kadınla arama mesafe koydum .ilk snanlardaki annecim annecim diye samimi kız olan beni şuan aman yanlarinda bile oturmayayim da bişey sormasın demesin moduna getirdi. Kendi evinde yemek yapan yatağını yorganini toplayankadin burda asla bi seyde ben sana yardimedeyim demez demiyor bu hareketleri daha da soğuttu ve bı an önce gitsinler diye saat sayıyorum. Hastalığı yok gayet yemesi içmesi yerinde aşırı kilodan dolayı yuruyemiyir o derece iyi yiyor yani.gece ayrı gündüz ayrı gece dedigimde saat iki üç yemek yer acıktım diye .kullandığı bı tansiyon şekere ilacı yok .ne bir demir eksikligi ne bir vitamin vs biseyi bile yok.benden daha sağlıklı .
Ama yatağını asla toplamaz ve serkeş kalkıp içinde oturuyorlar karı koca.ya benim dedem kanser hastası tedavi görüyor yaşı onlardan büyük gideriz ki yatağını toplamış.ustunu katlamış .yani çok bişey beklemiyorum eve mi yetiseyim çocuğa mi.suqn evde dört çocuk var sanki. Kendi evinde yemek dahil herşeyi yapıyor. Biraz isin. ucundan tutsa yeter gün boyu oturuyor .teklif ettiğinde ben nasıl yapayım rahatsizim diyor killarim ağrıyor diyor e kendi evinde nasıl yapıyorsun yemeği vs demiyorum artık. Yoksa laf lafı getirecek asla boş durmaz sen bizi istemiyorsun gidelim diyip duruyor zorlanıyorum artık anlayın ya.
Camasirlari ayrı yikaniyor .birde yetmiyor gece yemek yemiş koymuşlar mutfak tezgahı yemek artıkları tabak bardak dolu. Ya kendi evinizde bunları napiyorsunuz bana iş çıkarmayın daha fazla çocuğa mu yemek yapayım o sıra ağlıyor meme meme diye yapışıyor evi bok götürüyor Süpürge bile yapamıyorum. Allah aşkına kendimi kötü insan gibi hissediyorum . Ya ben de misafirperverim misafiri severim ama hizmetçi de değilim .eli iş tutmayan kendi işini yapamayan rahatsızlıkları olan insan olsalar tamam yazıktır yatalaktir dersin ona iş buyrulmaz istenmez.boyle kendimi mal gibi hissediyorum.esim yardımcı oluyor eve geldiğinde mutfağı vs toplar ama o da yetisemiyor şuan çocuğu uyutuyorum ve yemek yok birazdan yemeği yapacam ama çamaşır ütü banyo o kadar pislenmiski beni bekliyor . Yüzümü asıyorum anlıyorlar çünkü yoruluyorum abi yoksa kötü biri değilim zaten benimde psikolojik problemim var .tedavi görüyorum.ilac kullanmadan.hayattab zevk almadan yaşıyorum .

Arkadaşlar evliyim ve 13 aylık bir bebeğim var . Ama şuan evde eşinle beraber dört çocuk var diyebilirim.esimin anne babası geldi kalmaya. Ve ben daha iki günde yorgun durumdayim. Herşeyi eleştiren bi kusur arayan odama pat diye giren cikan bu kadınla arama mesafe koydum .ilk snanlardaki annecim annecim diye samimi kız olan beni şuan aman yanlarinda bile oturmayayim da bişey sormasın demesin moduna getirdi. Kendi evinde yemek yapan yatağını yorganini toplayankadin burda asla bi seyde ben sana yardimedeyim demez demiyor bu hareketleri daha da soğuttu ve bı an önce gitsinler diye saat sayıyorum. Hastalığı yok gayet yemesi içmesi yerinde aşırı kilodan dolayı yuruyemiyir o derece iyi yiyor yani.gece ayrı gündüz ayrı gece dedigimde saat iki üç yemek yer acıktım diye .kullandığı bı tansiyon şekere ilacı yok .ne bir demir eksikligi ne bir vitamin vs biseyi bile yok.benden daha sağlıklı .
Ama yatağını asla toplamaz ve serkeş kalkıp içinde oturuyorlar karı koca.ya benim dedem kanser hastası tedavi görüyor yaşı onlardan büyük gideriz ki yatağını toplamış.ustunu katlamış .yani çok bişey beklemiyorum eve mi yetiseyim çocuğa mi.suqn evde dört çocuk var sanki. Kendi evinde yemek dahil herşeyi yapıyor. Biraz isin. ucundan tutsa yeter gün boyu oturuyor .teklif ettiğinde ben nasıl yapayım rahatsizim diyor killarim ağrıyor diyor e kendi evinde nasıl yapıyorsun yemeği vs demiyorum artık. Yoksa laf lafı getirecek asla boş durmaz sen bizi istemiyorsun gidelim diyip duruyor zorlanıyorum artık anlayın ya.
Camasirlari ayrı yikaniyor .birde yetmiyor gece yemek yemiş koymuşlar mutfak tezgahı yemek artıkları tabak bardak dolu. Ya kendi evinizde bunları napiyorsunuz bana iş çıkarmayın daha fazla çocuğa mu yemek yapayım o sıra ağlıyor meme meme diye yapışıyor evi bok götürüyor Süpürge bile yapamıyorum. Allah aşkına kendimi kötü insan gibi hissediyorum . Ya ben de misafirperverim misafiri severim ama hizmetçi de değilim .eli iş tutmayan kendi işini yapamayan rahatsızlıkları olan insan olsalar tamam yazıktır yatalaktir dersin ona iş buyrulmaz istenmez.boyle kendimi mal gibi hissediyorum.esim yardımcı oluyor eve geldiğinde mutfağı vs toplar ama o da yetisemiyor şuan çocuğu uyutuyorum ve yemek yok birazdan yemeği yapacam ama çamaşır ütü banyo o kadar pislenmiski beni bekliyor . Yüzümü asıyorum anlıyorlar çünkü yoruluyorum abi yoksa kötü biri değilim zaten benimde psikolojik problemim var .tedavi görüyorum.ilac kullanmadan.hayattab zevk almadan yaşıyorum .
Kaç gün daha kalacaklar? Surat asmaktan anlamıyolar iş yaptıracaksın. Kaldırt dağıttıklarını söyle, şuraları toparlar mısın ben çocukla yatılı misafir toplayamam diyeceksin suratına

Yemeğe karışmasın Okey ben yaparım ama kalk da yatağını makineye çamaşır atıp cikarabil.cok karmaşık değil iki düğmesi var basıyorsun yıkıyor sonra git çıkar as.kendi evinde gibi yani degilmi.sofradan bu tabak kaldırmaz bı bardak götürmez odadan sürekli yedikleri tabakları meyve kabuklarını bardakları mutfağa taşıyorum otel konforunda eşimle konustugumda napiyim git diyememe diyor buarada bize bi buçuk saat uzakta oturuyorlar evleri de gayet sıcak bizim evden daha konforlu hatta.kis için bizde değiller yani.

Bı laf söylediğinde söyluyorum peşin bazen kızıyorum da ama gidin diye ben de diyemem diyeceksin ki o zman biz ne yapalım

Susunca madalya takmıyorlar canım susma. 1 ay misafirlik olmaz
Katılıyorum, gidin diyemiyorsa iş yaptıracak, yapmıyorsa konu sahibi kendi kocasına diyecek X annen hastaymış yapamıyormuş, odasındaki tabağı çanağı toplar mısın lütfen, annenin kıyafetlerini yıkar mısın lütfen, annenlerin kıyafetlerinin ütülenmesi lazım ütüler misin hayatım vs diyecek, oğlunun iş yapmasına tahammül etme ihtimali düşüktür kayınvalidelerin :)

şuan çocuğu uyutuyorum ve yemek yok birazdan yemeği yapacam ama çamaşır ütü banyo o kadar pislenmiski beni bekliyor .
Herkes çoğunlukla yatılı misafiri sever, elinden geleni yapar ama kayınvalide kayınpeder misafir değildir, abla, kardeş vb misafir değildir onlar ailedendir, o yüzden ev işlerine yardımları olmalıdır, madem her işi size yıkıyorlar o zaman yemek de yapayım çamaşırı da yıkayayım, banyoyu da temizleyeyim diye bin parçaya bölünmeyin, her gün yemek yapmayın mesela, bugünü de ekmek arası yiyerek idare etsinler, banyoyu eşiniz temizlesin siz ütüyü yapın veya tam tersi neyse artık ve yetişemiyorum demekten çekinmeyin, valla kusura bakmayın her şeyi yapmaya zamanım olmuyor, bugün yemek yapamam deyin.

Nerede yatıyorlar salonda mı, eviniz mutfağınız geniş mı? Her gün yataklarını serip kaldırmayın, mümkünse girmeyin salona hiç otursunlar yataklarında. Eğer girmek zorundaysanız mesela sabah erken kalkıyorlarsa eşiniz işe gitmeden toplasın yataklarını. Akşam da eşiniz sersin kendi ana babasının yatagını. Eşinize yüklenin madem bişey diyemiyor iş görsün. Oğullarına kıyabilecekler mi bakalım.

Okurken daraldım resmen… konu sahibi kızmakta sonuna kadar haklısınız. Ayrıca Kayınvalidenizin sağlık sorununun olmadığını yazmışsınız, o zaman neden size yardım etmiyor da küçük bebeğinizin olduğunu bildiği halde sizden hizmet bekliyor. Akıl alır gibi değil insanların düşüncesizliği. Siz tavrınızı belli edin isteyen gücensin…

Nerede yatıyorlar salonda mı, eviniz mutfağınız geniş mı? Her gün yataklarını serip kaldırmayın, mümkünse girmeyin salona hiç otursunlar yataklarında. Eğer girmek zorundaysanız mesela sabah erken kalkıyorlarsa eşiniz işe gitmeden toplasın yataklarını. Akşam da eşiniz sersin kendi ana babasının yatagını. Eşinize yüklenin madem bişey diyemiyor iş görsün. Oğullarına kıyabilecekler mi bakalım.
Evimde tek oda var yemek masam yok sehpam var onda her iş oluyor.mutfagimda da masa yok küçük olduğu için.hem yemek hem çocuk oyun yeri tek alanim o oda aslında .yatakları da masanın yanındaki koltukta hemen.sabah erken kalksamda ayaküstü kalıyorum odamda vakit geçiriyorum.ortada kalıyorum resmen tek bir odam var o da onların elinde .asla anlayışlı değiller kafayı yemelik

Back
X