• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktırdılar artık!

2 gündür tüm istanbul çıldırıyo :)

Dün elektrik varken çıktım geldim gitmiş sonra geldi yine gitti yemeğe dışarı gittim tabiki elektriği olan yer bulmakta zorlandım.

1 sokakta elektrik varsa 3 sokakta yok ordan alıp ötekini veriyolar .

Beyaz eşyaların fişini çekebilirsin kombi içinde elektrik geldikten 15 dakika sonra açın diyolar .

2 gündür tüm istanbul çıldırıyo :)

Dün elektrik varken çıktım geldim gitmiş sonra geldi yine gitti yemeğe dışarı gittim tabiki elektriği olan yer bulmakta zorlandım.

1 sokakta elektrik varsa 3 sokakta yok ordan alıp ötekini veriyolar .

Beyaz eşyaların fişini çekebilirsin kombi içinde elektrik geldikten 15 dakika sonra açın diyolar .
Ben bunların hiç birini yapmadım birşey olur mu acaba?

Çok sağol canım sana da tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllar :KK25:
Bizde evde kutlayacağız, dışarı çıkacak olsak bu gece için zaten sorun olmazdı. Ptt yapacaktık ama t'nin biri de elden gitti anlaşılan bu sene :halay: Aman sağlık olsun, önemli değil de dediğim gibi özellikle kombinin çalışmaması zor oluyor işte. Neyse ki evde çocuk ve yaşlı yok, asıl o zaman zor olurdu.
Cok tesekkur ederim ;) hep birlikte mutlu olalim insalah

Ben bunların hiç birini yapmadım birşey olur mu acaba?

Bende yapmadım ki canım
Buzdolabının fişi çok terste çekemem
Kombide elektrik gelse bile tuşuna basmadan çalışmıyo diye dokunmadım.

Kombisi bozulan çok kişi var şuanda istersen elektrik gidince fişi çek yada sigortadan o kısımı kapat garanti olsun

Bende yapmadım ki canım
Buzdolabının fişi çok terste çekemem
Kombide elektrik gelse bile tuşuna basmadan çalışmıyo diye dokunmadım.

Kombisi bozulan çok kişi var şuanda istersen elektrik gidince fişi çek yada sigortadan o kısımı kapat garanti olsun
Şuan hepsi çalışıyor bir sıkıntı yok gibi ama o_Okorktum şimdi

Back
X